Konu Seçenekleri
Eski 25-01-08, 18:44 Çevrimdışı   #1
Asistan

~s@l-ch@~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 286
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:819
~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Forumdan kimle yemeğe çıkardın? Bu kişiyle aranda geçen diyalog nasıl olurdu sence?

Gayet açık ve net... Kimle yemeğe çıkardın aranızdaki diyalog nasıl olurdu?
Eski 25-01-08, 19:58 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hellinle ben çıkmak isterim
aramızda konusma olmaz genelde 2 tokat atarım
az ye lan para az zaten

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (25-01-08)
Eski 25-01-08, 19:58 Çevrimdışı   #3
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
RebeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hellinle ben çıkmak isterim
aramızda konusma olmaz genelde 2 tokat atarım
az ye lan para az zaten

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 25-01-08, 20:01 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yada süloyla
al al bunuda yeee ben aç değilim zaten all yok yok söleme sülocum bi daha ne gerek var bn doydum seni izlerken
evdede sana bi yumurta kırarım tatlı niyetine yersin aman yeme burda tatlı filan

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-01-08, 20:01 Çevrimdışı   #5
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende şunu derdim Sülo abiye

abi yeter yaw utanmasan tabagıda yicen

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 26-01-08, 08:21 Çevrimdışı   #6
Asistan

~s@l-ch@~ - ait Avatar
~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş~s@l-ch@~ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ben eğer DR_GoKiSsS le yemeğe çıksaydım gülmekten bişi yiyemezdim herhalde...
-Abi yeter yaw kırıldım gülmekten (Tabi ben ağzımdakileri karşıdaki kadının saçlarına püskürtürdüm.)
Oradan adamın nişanlısı gelir beni döverdi. Sonra da Go kiss gülmekten kırılırdı. Gözüm mor eve dönerdim.
Eski 26-01-08, 11:16 Çevrimdışı   #7

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.289
Teşekkür etti: 18.821
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gözün körolmasın Rebel insanı

Ben sevgilim Mertcan'la yemeğe çıkmak isterdim, kendisine direk asılırdım, tatlım soğuk bi gazoz içer misin derdim, tombişim de asla hayır demezdi
Sonra böyle elim eline çarpmış gibin yapardım
Sonra yanlışlıkla elimi omzuna atardım
Sonra yanlışlıkla öperdim tombiş yanaklarını

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 26-01-08, 11:25 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
heliloomlaa

yemek yerken;
-bak karşıdan mertcan geliyoooo
-nerde nerdeeeee nerdeeee
-kandırdım ki
-hofff
-sen tabağındaki 3 porsiyon tavuk iki bardak ayranını ve orda duran patateslerini bitir olmadı biraz daha alırım ben seni götürücem mertcan abiye

sonra helilomun koluna girerdim
bu kadar güzel kızla dışarı çıktım diye yandakiler kıskansın

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (26-01-08)
Eski 26-01-08, 11:27 Çevrimdışı   #9

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.289
Teşekkür etti: 18.821
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sosuummm
Aşk böcüğüm benim

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
PigLet (26-01-08)
Eski 26-01-08, 11:31 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

kuzuumm

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Eski 26-01-08, 14:08 Çevrimdışı   #11
Asistan

~s@l-ch@~ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Oo.SoSuMo.oO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
heliloomlaa

yemek yerken;
-bak karşıdan mertcan geliyoooo
-nerde nerdeeeee nerdeeee
-kandırdım ki
-hofff
-sen tabağındaki 3 porsiyon tavuk iki bardak ayranını ve orda duran patateslerini bitir olmadı biraz daha alırım ben seni götürücem mertcan abiye

sonra helilomun koluna girerdim
bu kadar güzel kızla dışarı çıktım diye yandakiler kıskansın

Koptum abi yha süpersiniz
Eski 26-01-08, 14:31 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yaaa yeter öpmeyin salya doldu ortalık
siz su tenefüs aralarında yan sınıftaki kızlarla öüpşen kız tiplerisiniz
yahu wc ye giderlerdi gelirlerdi
ayy şekerüm ben geldim

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 26-01-08, 19:28 Çevrimdışı   #13
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben şiyar abiyle çıkardım şiir kitabı hakkında konusurduk

NO WoMaN No CrY

Eski 26-01-08, 19:55 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.275
Teşekkür etti: 1.254
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16443
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cülca ve SaSKiNN la gitmek isterdim .. iki abla nasihati dinler yemege girisirdim Sonra üsüne bir cigora yakar asghiiiiimlarim sizde yakarmisiniz derdim Tabi Saskinim Baaarim hayir dermi .. demeeeez aslaa aslaaa .. Sewooom naan sizi valla mujuks asghimlarim

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Eski 26-01-08, 20:48 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
rebelümle çıkardım

o bana bön bön bakardı
ben ona bön bön bakardım , öyle geçerdi
en sonunda ordadaki patates tabağında tek bi patates kalırdı
ikimizde birbirimize aynen şu şekil bakardık :
ben yicem - hayır ben yicem gibisinden...
sonra ben yerdiiiiimmm
ve mesele çözülürdü
dimi gökim

(kızma bi dahaki yemeğe çıktığımızda son kalan patitisi sen yersin bebeem )

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Eski 28-01-08, 14:41 Çevrimdışı   #16
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
ben troçkiyle çıkardım siyasete girer kavga ederdik sonra yemeği yarıda bırakır küser giderdim
Eski 28-01-08, 14:52 Çevrimdışı   #17

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
RebeL Artemis ve ben yemeğe çıkardık bu dozer gadın helini yani Artemisi sandalyeye bağlardık karşındada yemek yerdik taki ağlatıncaya kadar sonra tamam ağlama helin al sanada, derdik ama elleri bağlı şekilde önüne koyardık

Ve artık biz doyuduktan sonrada hesabı bu gadının üzerine kusardık pardon yıkardık

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Eski 28-01-08, 15:20 Çevrimdışı   #18
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.250
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21075
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yok!! (OyUnCu_DaNa) Ve ben cıkardımm

RAMSES113: len eyüp nereye gidiyoruz len ?
Yok!!: olm ben cok acıktım karnım kazınıyor yemeğe gidelim...
RAMSES113: ulan daha yeni yedik ya...
Yok!!: daha yeni dediğinin üzerinden yarım saat geçti. Nasıl acıkmıyon sana şaşıyorum zaten...
RAMSES113: oha ulan ohaa!!
Yok!!: geliyormusun gelmiyormusun şimdi ?
RAMSES113: tamam gelicem... ama bu sefer dönerin içine sos koymadı diye garsonu dövmek yok...
Yok!!: Olm o turşu koymamıştı bir kere...
RAMSES113: aman ne değişti püff! sanki
Yok!!: iyi tamam tamam...
------------------------------------------------
RAMSES113: (garsona hitaben) bize 2 et döner
Yok!!: 7 tane olsun lütfen...
Garson: beyefendi paketmi yaptıracaksınız 5'ini ?
Yok!!: Ne münasebet ! ben yicem tabikide
Garson: (Vay hayvan vay) tamam efendim...
RAMSES113: Yaa olm senle bir yere gidilmez hayret birşeysin.. yarım saat öncede 10 tane yemiştin
Yok!!: lan sen onlara dönermi diyorsun hepsi de yarım ekmekti
RAMSES113: tamam eyüp sus Allah aşkına
Garson: buyurun efendim...
Yok!!: len halid ben züğürtüm len beni çeken dimi ?
RAMSES113: oha lan eyüp ne yapcz şimdi bende sana güvenmiştim
Yok!!: bi atasözü var ama terbiyem müsade etmiyor
RAMSES113: ulen ne gelirse senin yüzünden geliyor başıma defol la!
Yok!!: bişey olmaz len garsonu döveriz olur biter...
RAMSES113: yok kardeş bu sefer ben karışmıyorum ne halin varsa gör...
Yok!!: iyi ben çıkıyorum o halde sana afiyet olsun... (alıngan eyüp küser gider)
RAMSES113: len eşşek ben ne yapcm...
Yok!!: ...
RAMSES113: ULAN VARYA!!!

halid sabaha kadar bulaşık yıkar.. eyüp kaçar

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
Eski 28-01-08, 15:23 Çevrimdışı   #19

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ulan nerden uydurdun pisss ; bi kerem o yarım saat diil 3 saatti
ayrıcanaktan asıl züğürtüm dien hep sesnsin len

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (28-01-08)
Eski 28-01-08, 15:26 Çevrimdışı   #20
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.250
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21075
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hade canım sende ne 3 saati 15 dk'dı da ayıp olur diye yarım saat yazdm

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"

Konu Seçenekleri