| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Forumdan kimle yemeğe çıkardın? Bu kişiyle aranda geçen diyalog nasıl olurdu sence?
Gayet açık ve net... Kimle yemeğe çıkardın aranızdaki diyalog nasıl olurdu?
|
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hellinle ben çıkmak isterim aramızda konusma olmaz genelde 2 tokat atarım az ye lan para az zaten Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (25-01-08) |
| | #3 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yada süloyla al al bunuda yeee ben aç değilim zaten all yok yok söleme sülocum bi daha ne gerek var bn doydum seni izlerken evdede sana bi yumurta kırarım tatlı niyetine yersin aman yeme burda tatlı filan Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende şunu derdim Sülo abiye abi yeter yaw utanmasan tabagıda yicen GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben eğer DR_GoKiSsS le yemeğe çıksaydım gülmekten bişi yiyemezdim herhalde... ![]() -Abi yeter yaw kırıldım gülmekten (Tabi ben ağzımdakileri karşıdaki kadının saçlarına püskürtürdüm.) Oradan adamın nişanlısı gelir beni döverdi. Sonra da Go kiss gülmekten kırılırdı. Gözüm mor eve dönerdim. |
|
| | #7 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözün körolmasın Rebel insanı ![]() Ben sevgilim Mertcan'la yemeğe çıkmak isterdim, kendisine direk asılırdım, tatlım soğuk bi gazoz içer misin derdim, tombişim de asla hayır demezdi ![]() Sonra böyle elim eline çarpmış gibin yapardım ![]() Sonra yanlışlıkla elimi omzuna atardım ![]() Sonra yanlışlıkla öperdim tombiş yanaklarını Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heliloomlaa ![]() yemek yerken; -bak karşıdan mertcan geliyoooo ![]() -nerde nerdeeeee nerdeeee ![]() -kandırdım ki -hofff ![]() -sen tabağındaki 3 porsiyon tavuk iki bardak ayranını ve orda duran patateslerini bitir olmadı biraz daha alırım ben seni götürücem mertcan abiye ![]() sonra helilomun koluna girerdim ![]() bu kadar güzel kızla dışarı çıktım diye yandakiler kıskansın ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (26-01-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kuzuumm LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| | #11 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaa yeter öpmeyin salya doldu ortalık siz su tenefüs aralarında yan sınıftaki kızlarla öüpşen kız tiplerisiniz yahu wc ye giderlerdi gelirlerdi ayy şekerüm ben geldim Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben şiyar abiyle çıkardım şiir kitabı hakkında konusurduk
|
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.254
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:16443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cülca ve SaSKiNN la gitmek isterdim .. iki abla nasihati dinler yemege girisirdim Sonra üsüne bir cigora yakar asghiiiiimlarim sizde yakarmisiniz derdim Tabi Saskinim Baaarim hayir dermi .. demeeeez aslaa aslaaa .. Sewooom naan sizi valla mujuks asghimlarim ![]() Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rebelümle çıkardım o bana bön bön bakardı ben ona bön bön bakardım , öyle geçerdi ![]() en sonunda ordadaki patates tabağında tek bi patates kalırdı ikimizde birbirimize aynen şu şekil bakardık : ![]() ben yicem - hayır ben yicem gibisinden... sonra ben yerdiiiiimmm ve mesele çözülürdü ![]() dimi gökim ![]() (kızma bi dahaki yemeğe çıktığımızda son kalan patitisi sen yersin bebeem ) LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben troçkiyle çıkardım siyasete girer kavga ederdik sonra yemeği yarıda bırakır küser giderdim
|
|
| | #17 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RebeL Artemis ve ben yemeğe çıkardık bu dozer gadın helini yani Artemisi sandalyeye bağlardık karşındada yemek yerdik taki ağlatıncaya kadar sonra tamam ağlama helin al sanada, derdik ama elleri bağlı şekilde önüne koyardık Ve artık biz doyuduktan sonrada hesabı bu gadının üzerine kusardık pardon yıkardık ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #18 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok!! (OyUnCu_DaNa) Ve ben cıkardımm RAMSES113: len eyüp nereye gidiyoruz len ? Yok!!: olm ben cok acıktım karnım kazınıyor yemeğe gidelim... RAMSES113: ulan daha yeni yedik ya... Yok!!: daha yeni dediğinin üzerinden yarım saat geçti. Nasıl acıkmıyon sana şaşıyorum zaten... RAMSES113: oha ulan ohaa!! ![]() Yok!!: geliyormusun gelmiyormusun şimdi ? RAMSES113: tamam gelicem... ama bu sefer dönerin içine sos koymadı diye garsonu dövmek yok... Yok!!: Olm o turşu koymamıştı bir kere... RAMSES113: aman ne değişti püff! sanki ![]() Yok!!: iyi tamam tamam... ------------------------------------------------ RAMSES113: (garsona hitaben) bize 2 et döner Yok!!: 7 tane olsun lütfen... Garson: beyefendi paketmi yaptıracaksınız 5'ini ? Yok!!: Ne münasebet ! ben yicem tabikide ![]() Garson: (Vay hayvan vay) tamam efendim... RAMSES113: Yaa olm senle bir yere gidilmez hayret birşeysin.. yarım saat öncede 10 tane yemiştin ![]() Yok!!: lan sen onlara dönermi diyorsun hepsi de yarım ekmekti RAMSES113: tamam eyüp sus Allah aşkına ![]() Garson: buyurun efendim... Yok!!: len halid ben züğürtüm len beni çeken dimi ? RAMSES113: oha lan eyüp ne yapcz şimdi bende sana güvenmiştim ![]() Yok!!: bi atasözü var ama terbiyem müsade etmiyor RAMSES113: ulen ne gelirse senin yüzünden geliyor başıma defol la! Yok!!: bişey olmaz len garsonu döveriz olur biter... RAMSES113: yok kardeş bu sefer ben karışmıyorum ne halin varsa gör... Yok!!: iyi ben çıkıyorum o halde sana afiyet olsun... (alıngan eyüp küser gider) RAMSES113: len eşşek ben ne yapcm... Yok!!: ... RAMSES113: ULAN VARYA!!! halid sabaha kadar bulaşık yıkar.. eyüp kaçar |
|
| | #20 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hade canım sende ne 3 saati 15 dk'dı da ayıp olur diye yarım saat yazdm ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |