| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu | Forumu Bıraktıgını Soyleyıpte Bırakamayanlar Zamanında Burada Cok Zaman Geçirmiş, Dost Arkadaş Bulmuş, Bişeyler Yapmak Için Uğraşmış, Destek Vermiş, Sevilen Olmuş Ve Artık Buraya 2 Kelime Yazmayan Arkadaşlar War Bunlardan Bazıları ARada Bir Karşıma Çıkıyor, Profillerini Takip Ediyorum. Genellikle En Kötü Ihtimalle 3 Gun Once Forumda Online Olmuş Oluyorlar. Ama Mesajlarına Bakınca Aylar Öncesinden Kalma. Acaba Forumu Hala Takipteler mi ? Forumu Takiptelerse We Buradan Hala Kurtulamamışlarsa Neden Selam Weripte 2 Kelam Etmezler ? Acaba Onlar Nasıl Bi Psikolojiye Sahipler ? |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alışkanlıklar kolay kolay bırakılmıyor
Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (27-08-08) |
| | #3 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peki Alışkanlıktan Kurtulmak Için Tekrar Gelip Bakınmak Mı Lazım Yoksa Hiç Girmemek Mi ? Buraya Ya Uğramamalı Kurtulmalı, Yada Bakış Açılarını Değiştirip Kaldıkları Yerden Dewam Etmeliler Mi ? Konu storm_fatih tarafından (26-08-08 Saat 15:26 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.621
Forum Gücü: 154 Forum Puanı:63390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende bir kaç kez bırakmak istedim ama sonrada düşününce bazı şeyleri ve birileriyle paylaşınca vazgeçtim...Ama o bıraktım deyip uzaktan uzağa izleyenleri bende anlayamadım.Kendilerine sormak lazım...Çünkü insanların ruh halini bilmek,çözmek imkansız.Kendilerince vardır sebepleri illaki... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (27-08-08) |
| | #5 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi Bırakıpta Hiç Uğramayanlarda War Onlarıda Biliyorum. Ama Senınde Dediğin Gibi Uzaktan Uzağa Bakanlar Neden Boyle Yaparlar ? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (26-08-08) |
| | #6 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.621
Forum Gücü: 154 Forum Puanı:63390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Belkide şimdi açtığın bu konuyu okuyorlardır şu an... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alışkanlıktan kurtulmak için bidaha hiç arkaya bakmamak gerek ama bazı alışkanlıklar bıraktım demekle bırakılmıyor ara sıra aklına geliyor bi defadan birşey olmaz diyip yapıyosun Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okumalarını Cewap Wermelerini Isterim =) Neden Sorusunu Onlarada Sormak Isterım =) ---- Dediğim Gibi Ama 1 Kere Değil Bu Olaylar Ne Zaman Baksam Forumdalarmıs Bıkac Zamana Kadar Takip Ettikleri Hissini Veriolar Bana |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (26-08-08) |
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bende çok karşılaşıyorum ; girio ama bişiler yazmıor ;![]() bende bi ara gerçekten bırakmak istedim 1 ay girmedim ama gerçekten büyük bir eksiklik vardı üstümde snra tekrardan aktif olmaya başladım ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.887
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | belkide o kisiler forumu birakiorlardir ama arada girip biseyler indirior olamazlarmi.. veya meraktandir ne bilim Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aliskanlik diyorum baksa bisi demiyorum Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #12 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takip Ediyorlar, Ali$kanliklarini Birakamadiklari Icin.. Kim, Kiminle Ne Yapmi$.. Kim Ne Demi$ (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi süre burda kaldıktan sonra ister istemez bi bağ oluşuyo.. Tanıdığın biçok kişi oluyo ve merak ediyosun neler yapıyolar diye belki de.. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bırakmak istedim ![]() Hemde birçok kez (= Ama pc 'yi açtığımda ilk olarak zamansiz.com yazıp girmezsem olmuyor ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bıraktım der ama girer foruma haberleri vs gibi seyleri okup cıkar buna kımse karışamaz ayrıca konu cok sacma olmus Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama abartmaya da gerek yok yani =PForumdur sonuçta sanaldır öyle gelir gider bakarsın.. Girmek istemezsen de girmezsin, öyle zorlancak bi şey yok ![]() Nelere alışmıyoruz ki (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (26-08-08) |
| | #17 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..İşin şakası bir yana bende forumdan bir ara uzaklaştım..Geçerli mazaretlerim vardı..Ve başka kullanıcı adıyla ara sıra foruma göz attım bunu da düşünürler ana sayfada açıkca belirttim..Eğer BigBang olarak o sıralar forumda kalsaydım dayanamayıp terbiye sınırlarını çok ama çok aşarak birilerine fena patlayacaktım..Sanırım bunun utancıylada foruma giremezdim sanırım..Açtığın konuya kendi açımdan cevabımı verdim..Diğer arkadaşlardanda paylaşmak isteyen olursa cevaplarını dinlemek isteriz... Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... | |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dısardan bakma istekleri tamamen onların tercihleridir ve hiçbirimizi ilgilendirmez. neden sorusuna da cevap alamazsın bence. almanı isterdim merak ediyorum ben de kimbilir belki kimi zaman hepimiz aynı seyleri yaptık.ama yine diyorum bizi alâkadar eden bir konu degil. kişisel tercih meselesi. Ayrıca böyle davranmak için ayrıca farklı bi psikolojiye sahip olunacagını sanmıyorum tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |