Konu Seçenekleri
Eski 26-08-08, 15:20 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Forumu Bıraktıgını Soyleyıpte Bırakamayanlar

Zamanında Burada Cok Zaman Geçirmiş, Dost Arkadaş Bulmuş, Bişeyler Yapmak Için Uğraşmış, Destek Vermiş, Sevilen Olmuş Ve Artık Buraya 2 Kelime Yazmayan Arkadaşlar War

Bunlardan Bazıları ARada Bir Karşıma Çıkıyor, Profillerini Takip Ediyorum. Genellikle En Kötü Ihtimalle 3 Gun Once Forumda Online Olmuş Oluyorlar.

Ama Mesajlarına Bakınca Aylar Öncesinden Kalma.

Acaba Forumu Hala Takipteler mi ? Forumu Takiptelerse We Buradan Hala Kurtulamamışlarsa Neden Selam Weripte 2 Kelam Etmezler ?

Acaba Onlar Nasıl Bi Psikolojiye Sahipler ?
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ℓєαяѕιση (26-08-08), Begonya (26-08-08), BigBang (26-08-08), ŞiYaR (26-08-08)
Eski 26-08-08, 15:22 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
alışkanlıklar kolay kolay bırakılmıyor

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
roza (27-08-08)
Eski 26-08-08, 15:24 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Peki Alışkanlıktan Kurtulmak Için Tekrar Gelip Bakınmak Mı Lazım Yoksa Hiç Girmemek Mi ?

Buraya Ya Uğramamalı Kurtulmalı, Yada Bakış Açılarını Değiştirip Kaldıkları Yerden Dewam Etmeliler Mi ?

Konu storm_fatih tarafından (26-08-08 Saat 15:26 ) de değiştirilmiştir..
Eski 26-08-08, 15:26 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.250
Teşekkür etti: 13.621
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bende bir kaç kez bırakmak istedim ama sonrada düşününce bazı şeyleri ve birileriyle paylaşınca vazgeçtim...Ama o bıraktım deyip uzaktan uzağa izleyenleri bende anlayamadım.Kendilerine sormak lazım...Çünkü insanların ruh halini bilmek,çözmek imkansız.Kendilerince vardır sebepleri illaki...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden:
roza (27-08-08)
Eski 26-08-08, 15:27 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tabi Bırakıpta Hiç Uğramayanlarda War Onlarıda Biliyorum. Ama Senınde Dediğin Gibi Uzaktan Uzağa Bakanlar Neden Boyle Yaparlar ?
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (26-08-08)
Eski 26-08-08, 15:29 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.250
Teşekkür etti: 13.621
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tabi Bırakıpta Hiç Uğramayanlarda War Onlarıda Biliyorum. Ama Senınde Dediğin Gibi Uzaktan Uzağa Bakanlar Neden Boyle Yaparlar ?
Belkide şimdi açtığın bu konuyu okuyorlardır şu an...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Eski 26-08-08, 15:31 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
alışkanlıktan kurtulmak için bidaha hiç arkaya bakmamak gerek
ama bazı alışkanlıklar bıraktım demekle bırakılmıyor ara sıra aklına geliyor bi defadan birşey olmaz diyip yapıyosun

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Eski 26-08-08, 15:31 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Okumalarını Cewap Wermelerini Isterim =)

Neden Sorusunu Onlarada Sormak Isterım =)

----

Dediğim Gibi Ama 1 Kere Değil Bu Olaylar

Ne Zaman Baksam Forumdalarmıs Bıkac Zamana Kadar

Takip Ettikleri Hissini Veriolar Bana
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (26-08-08)
Eski 26-08-08, 16:41 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya bende çok karşılaşıyorum ; girio ama bişiler yazmıor ;
bende bi ara gerçekten bırakmak istedim 1 ay girmedim ama gerçekten büyük bir eksiklik vardı üstümde snra tekrardan aktif olmaya başladım

Eski 26-08-08, 16:43 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.651
Teşekkür etti: 2.887
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
belkide o kisiler forumu birakiorlardir ama arada girip biseyler indirior olamazlarmi.. veya meraktandir ne bilim

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Eski 26-08-08, 16:44 Çevrimdışı   #11
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aliskanlik diyorum baksa bisi demiyorum

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 26-08-08, 21:59 Çevrimdışı   #12

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Takip Ediyorlar, Ali$kanliklarini Birakamadiklari Icin..
Kim, Kiminle Ne Yapmi$.. Kim Ne Demi$ (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Eski 26-08-08, 22:03 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bi süre burda kaldıktan sonra ister istemez bi bağ oluşuyo.. Tanıdığın biçok kişi oluyo ve merak ediyosun neler yapıyolar diye belki de..

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 26-08-08, 22:06 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben bırakmak istedim
Hemde birçok kez (=
Ama pc 'yi açtığımda ilk olarak zamansiz.com yazıp girmezsem olmuyor

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 26-08-08, 22:36 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.348
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2162
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Bıraktım der ama girer foruma haberleri vs gibi seyleri okup cıkar buna kımse karışamaz ayrıca konu cok sacma olmus

Recep seni daha ivedikmedik
Dünya gülse sana yok bende mimik !!
Eski 26-08-08, 22:38 Çevrimdışı   #16
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ama abartmaya da gerek yok yani =P
Forumdur sonuçta sanaldır öyle gelir gider bakarsın..
Girmek istemezsen de girmezsin, öyle zorlancak bi şey yok
Nelere alışmıyoruz ki (:

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
n!da (26-08-08)
Eski 26-08-08, 22:44 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zamanında Burada Cok Zaman Geçirmiş, Dost Arkadaş Bulmuş, Bişeyler Yapmak Için Uğraşmış, Destek Vermiş, Sevilen Olmuş Ve Artık Buraya 2 Kelime Yazmayan Arkadaşlar War

Bunlardan Bazıları ARada Bir Karşıma Çıkıyor, Profillerini Takip Ediyorum. Genellikle En Kötü Ihtimalle 3 Gun Once Forumda Online Olmuş Oluyorlar.

Ama Mesajlarına Bakınca Aylar Öncesinden Kalma.

Acaba Forumu Hala Takipteler mi ? Forumu Takiptelerse We Buradan Hala Kurtulamamışlarsa Neden Selam Weripte 2 Kelam Etmezler ?

Acaba Onlar Nasıl Bi Psikolojiye Sahipler ?
Abicim senin işin gücün yokmu niye insanları takip edip duruyorsun nasıl bir psikoloji içindesin..İşin şakası bir yana bende forumdan bir ara uzaklaştım..Geçerli mazaretlerim vardı..Ve başka kullanıcı adıyla ara sıra foruma göz attım bunu da düşünürler ana sayfada açıkca belirttim..Eğer BigBang olarak o sıralar forumda kalsaydım dayanamayıp terbiye sınırlarını çok ama çok aşarak birilerine fena patlayacaktım..Sanırım bunun utancıylada foruma giremezdim sanırım..

Açtığın konuya kendi açımdan cevabımı verdim..Diğer arkadaşlardanda paylaşmak isteyen olursa cevaplarını dinlemek isteriz...

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Eski 27-08-08, 01:27 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bıraktım der ama girer foruma haberleri vs gibi seyleri okup cıkar buna kımse karışamaz ayrıca konu cok sacma olmus

ehuehue Saçma Bı Konuya Neden Fikirlerini Yazdın Acaba ? (=

Demek Bu Arkadaslar Geri Gelicekler O Mudur ? =P
Eski 27-08-08, 14:34 Çevrimdışı   #19
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dısardan bakma istekleri tamamen onların tercihleridir ve hiçbirimizi ilgilendirmez. neden sorusuna da cevap alamazsın bence. almanı isterdim merak ediyorum ben de kimbilir belki kimi zaman hepimiz aynı seyleri yaptık.ama yine diyorum bizi alâkadar eden bir konu degil. kişisel tercih meselesi.

Ayrıca böyle davranmak için ayrıca farklı bi psikolojiye sahip olunacagını sanmıyorum

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..

Konu Seçenekleri