| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Forumu çöpçatan sanan üyeler :)) -Nasilsin? Ben cok iyiyim. Süperim. Avatarini gördüm daha iyi oldum. Msnini ver de biraz konusalim. -Bi daha mümkünse avatarimi görme ![]() -Selam ben foruma yeni üye oldum. ![]() -İyi, hoşgeldin ![]() -Senin resmini gördümde çok hoşuma gittin arkadas olalımmı? ![]() -Ne diyon ya manyakmısın nesin? ![]() -Ama arkadas olabilirdik. ![]() -Ya bak kardeşim,burassı çöpçatan forumu değil,kaybol ![]() -Ama... ![]() -Benimle cikarmisin? -Nie ayagini mi burktun? ![]() -Çok komiksin sey demeye getiriosun lafi dimi merdiven cikalimmi falan aha anladim espriyi ![]() -:ok zekisin kaldirmaz benim kapasitem bu kadar zekayi hade hade gule gule. -Msnini versene muhabbet edelim tanisalim sonra da cikariz ![]() -Şöyle yapalim ben sana msnimi vermeyim ama yine de ilk firsatta bir tanisalim. Ben seni bi döveyim. Nasil iyi fikir dimi? ![]() -Tamam kisaca hayir deseydin keşke ![]() -Selam gözlerin çok güzel çok tatlısın. -Ne diyosun be. ![]() -Benimle arkadas olurmusun diyorum sadece. ![]() -Git işine kızdırma beni. -Ama arkadas olabiliriz. -Bak kardeşim bir burası çöpcatan sitesi degil,iki senden 10 yas büyüğüm. ![]() -Hadi yaa ![]() -Evet yaa salak şey nolcak? ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.381
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynenh ole ![]() ![]() emeıne saglıkkk eylulsu![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | EyLüLsu (07-09-07) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasılda biLirLer onlar kendiLerini |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahhhhhhh kafam ![]() da ben ole bırı dıılım laf sokma hemen![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaa ben ![]() ![]() ![]() Çok iyi sağolasın ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EYVALLAh eee bu akdar geyık yeter asıl konuya gırelım artık eylulsu ![]() tanısalımmı yaa senle sonrada cıkarıss hea ne derswınn![]() ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ay çatlağın teki bana özel mesajla direk telefon numarasını yollamıştı ![]() Mesajı bile yoktu dana'da ![]() Tabii modlarımız hemen uçurdu sağolsunlar Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle ezik erkekler var demek ki yer yüzünde
|
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerden Buluyorsun böyle şeyleri ya. ![]() Böyle şeyleri sadece erkekler mi yapıyor ya.İşte kızlar bilin kendi kıymetinizi ![]() Eline sağlık ... |
|
| | #15 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Msnini versene muhabbet edelim tanisalim sonra da cikariz -Şöyle yapalim ben sana msnimi vermeyim ama yine de ilk firsatta bir tanisalim. Ben seni bi döveyim. Nasil iyi fikir dimi? -Tamam kisaca hayir deseydin keşke En Güzeli Buymu$.. ![]() Ellerine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |