Konu Seçenekleri
Eski 07-09-07, 15:36 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Forumu çöpçatan sanan üyeler :))

-Nasilsin? Ben cok iyiyim. Süperim. Avatarini gördüm daha iyi oldum. Msnini ver de biraz konusalim.
-Bi daha mümkünse avatarimi görme

-Selam ben foruma yeni üye oldum.
-İyi, hoşgeldin
-Senin resmini gördümde çok hoşuma gittin arkadas olalımmı?
-Ne diyon ya manyakmısın nesin?
-Ama arkadas olabilirdik.
-Ya bak kardeşim,burassı çöpçatan forumu değil,kaybol
-Ama...

-Benimle cikarmisin?
-Nie ayagini mi burktun?
-Çok komiksin sey demeye getiriosun lafi dimi merdiven cikalimmi falan aha anladim espriyi
-:ok zekisin kaldirmaz benim kapasitem bu kadar zekayi hade hade gule gule.

-Msnini versene muhabbet edelim tanisalim sonra da cikariz
-Şöyle yapalim ben sana msnimi vermeyim ama yine de ilk firsatta bir tanisalim. Ben seni bi döveyim. Nasil iyi fikir dimi?
-Tamam kisaca hayir deseydin keşke

-Selam gözlerin çok güzel çok tatlısın.
-Ne diyosun be.
-Benimle arkadas olurmusun diyorum sadece.
-Git işine kızdırma beni.
-Ama arkadas olabiliriz.
-Bak kardeşim bir burası çöpcatan sitesi degil,iki senden 10 yas büyüğüm.
-Hadi yaa
-Evet yaa salak şey nolcak?

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
ℓєαяѕιση (07-09-07), Konuk (07-09-07), Proserpina (07-09-07), Snorland (07-09-07), the(.) (07-09-07), Zerdüşt. (07-09-07), şualar (14-09-07)
Eski 07-09-07, 15:38 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hehehehe kim bu nerde oldu bu olay

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:38 Çevrimdışı   #3
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.047
Teşekkür etti: 2.381
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
aynenh ole emeıne saglıkkk eylulsu

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:39 Çevrimdışı   #4
Rektör
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nasılda biLirLer onlar kendiLerini
Eski 07-09-07, 15:40 Çevrimdışı   #5
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
ahhhhhhh kafam da ben ole bırı dıılım laf sokma hemen

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:40 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Aaa ben

Çok iyi sağolasın

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
EyLüLsu (07-09-07), LaViNia (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:42 Çevrimdışı   #7
Rektör
Ben isim verdimi hıııı onlar kendilerini bilir didimmmmm
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:43 Çevrimdışı   #8
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Alıntı:
EyLüLsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben isim verdimi hıııı onlar kendilerini bilir didimmmmm
EYVALLAh eee bu akdar geyık yeter asıl konuya gırelım artık eylulsu tanısalımmı yaa senle sonrada cıkarıss hea ne derswınn

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 07-09-07, 15:44 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

mUsTiyaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 767
Teşekkür etti: 192
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1199
mUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuş
cOk iYi yHaaa....

.

HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!!
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:46 Çevrimdışı   #10
Rektör
Alıntı:
HyPnOtIzE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
EYVALLAh eee bu akdar geyık yeter asıl konuya gırelım artık eylulsu tanısalımmı yaa senle sonrada cıkarıss hea ne derswınn

-Bak kardeşim bir burası çöpcatan sitesi degil,iki senden 10 yas büyüğüm.

-Git işine kızdırma beni.
Eski 07-09-07, 15:47 Çevrimdışı   #11

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.289
Teşekkür etti: 18.821
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ay çatlağın teki bana özel mesajla direk telefon numarasını yollamıştı
Mesajı bile yoktu dana'da

Tabii modlarımız hemen uçurdu sağolsunlar

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (07-09-07)
Eski 07-09-07, 15:54 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Eski 13-09-07, 16:40 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
böyle ezik erkekler var demek ki yer yüzünde
Eski 13-09-07, 16:48 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.653
Teşekkür etti: 1.085
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11318
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Nerden Buluyorsun böyle şeyleri ya.
Böyle şeyleri sadece erkekler mi yapıyor ya.İşte kızlar bilin kendi kıymetinizi
Eline sağlık

...
Eski 17-09-07, 19:55 Çevrimdışı   #15

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
-Msnini versene muhabbet edelim tanisalim sonra da cikariz
-Şöyle yapalim ben sana msnimi vermeyim ama yine de ilk firsatta bir tanisalim. Ben seni bi döveyim. Nasil iyi fikir dimi?
-Tamam kisaca hayir deseydin keşke

En Güzeli Buymu$..

Ellerine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:

Konu Seçenekleri