| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Forumun Büyümesi
Herkesinde bildiği gibi forum sürekli büyüyor ve paylaşımlar çoğalıyor. Bu nedenle daha önceden açılmış konuları incelememiz zorlaşıyor. özellikle evinde bilgisayar olmayan kişiler (mesela ben) için konu takibi yapmak çok zor oluyor. Bu nedenle açılan konuların belli süreleri olmasını talep ediyorum. Mesela 6 ay gibi bir süre. Bu süre içinde bir konu zaten dikkatimizi çekmemişse bundan sonrada çekmez. Özellikle, Sohbet eğlence bölümü çok hızlı büyüyor ve her konuyu tek tek inceleyemeyeceğimize göre açılmış konuları tekrardan açıyoruz. Bu tabiiki müzik ve bilgisayar bölümü için olmamalıdır. Çünkü oradaki dosyalara herzaman ihtiyacımız olabilir. Ama özellikle sohbet eğlence bölümünde bir konunun belli bir süre durması ve daha sonra silinmesi gerekiyor. YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:18 ![]() |
Zekice tebrikler...
|
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında haklısın Fakat o zamanda gyik bölümü oldun komik yaxıalr olsun Millet nasıl olsa silinir die durmadan konu açarlar yapılır abi ben yapmam demesin kimse Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu konuları açan arkadaşlar arattırma yaptırsalar bile, konunun hangi başlıkla açıldığını bilemeyeceği için konunun açılıp açılmadığını bilmesi, sadece daha önce o konuyu görmesine bağlıdır. Bazen benim açtığım konunun açıldığını görünce, daha önce verilmiştir deyip linki vermek istiyorum ama konuyu hangi başlıkla açtığımı hatırlayamıyorum. ( Bazen kendi açtığım konular denk geldiğinde o konuyu kendimin açtığını hatırlamıyorum bile )Aynı konunun 2 defa karşıma gelmesi benim pek hoşuma gitmiyor açıkcası. Elimden geldiği kadar bunları yetkili arkadaşlara bildirmeye çalışıyorum ama dediğim gibi, daha önce verilmiş olan konuyu bulmak gerçekten zor oluyor. Bir konunun daha önceden açılıp açılmadığını takip etmek açısından açıkcası pekte yapılabilecek birşey yok. Çünkü forum çok hızla büyüyor ve yeni gelen üyelerin bir konuyu açmadan önce o bölümdeki tüm konuları incelemesi gerçekten mümkün değil. Kendi aklıma yatan bi fikir belirtmek istiyorum, Rütbeler mod.yrd / mod / s.mod gibi giderken bu mod rütbesinin (Sadece bi örnek, YEDEK MOD) olarak başlaması. Bunların ise asli görevinin konu takibi olması. Yani o bölümdeki diğer mod arkadaşlara yardımcı olmak. Mod.Yardımcılarının görevi bu diye düşünebilirsiniz, doğru ama hem sitedeki rütbelere küçük bir ekleme yapmak, hem daha fazla üyeye görev vermek ve hem de konu takibini daha kolay yapabilmek için bence böylesi güzel olabilir. Bu modlara sadece konu silme yetkisi verilebilir. Not: Sadece bir öneri... YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI | |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ımmm ... öneri ... bence konu açılalı 3 ay olmuş tüm konular kendiliğinden forumdan kalkmalı ... bu dediğim muhabbet gibi bölümlere uygulanmalı yanlız .... film müzik gibi yerlere deil .... |
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.499
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar forumda arama butonu var her üyenin bunu kullanması gerekiyor diye düşünüyorum. açtığım hiç bir konu aynı konudan bir tane daha var diye çöpe atılmadı yada kilitlenmedi. genel arama butonunu veya bölümde arama butonunu kullarak o konuyu bulabilirz diye düşünüyorum. yani konuların silinmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. hem o konunun silinmesi demek o kişinin verdiği emeği hiçe saymak demektir. tabi bu benim görüşüm ... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #7 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben bu 2.öneriyi zaten ilk öneri kabul görmediği için yaptım. Şimdi ilk önerinin yargılanmasından çok, ikinci öneri hakkında fikir beyan edilmesini isterdim. Bu bir fikirdir, kabul olur veya olmaz. Sonuçta kararı verecek olan yönetimdir. Ve bu fikir kabul olmadı diye kimseyi yargılamaya hakkım yok. İki önerininde anafikri aynı olduğu için daha önce açmış olduğum bu konuya 2.önerimi yazdım. Ama bu şekilde bi cevap geleceğini bilseydim başka bi konu başlığı altında açardım. Hiçbirimiz istemez konusunun silinmesini ama açılan bi konu tekrardan açılıyor ve bunu açılan 2.konuya yazdığım zaman birde tepki alıyorum. Daha önce bunu görmedim denmesi yerine aldığım cevap, ben üyelik tarihimden önceki konulara bakmam, bilerek aynı konuyu açmam gibi. O halde sizden açılan konuların tekrar açılmaması yada takibinin yapılabilmesi için bir öneri, bir yol, bir adım bekliyorum. benimde en az 100 tane konum silinmiştir ama ben bunların hiçbirisine tepki göstermedim çünkü aynı konudan 2 tane olmasının hiçbir anlamı yoktur. YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI | |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa.. bu aratmada... muhabbet gbi forum oyunları gibi bölümler de arada arıza .ıkıyo .. çünkü başlık felan değişik yazılı oluyo .. daha önce gördüm dien arkadaşlar olmasına karşın hangi başlık altında olduğu tam kestirelemediğinden .... konu kaldırılamıyo .. ondan bazı bölümlere 3 ay veya ne bilem bunun gibi bir süre kısıtlaması gelebilir... amam film müzik gibi paylaşımlarda arama butonundan zaten belli oluyoo ... yaa isteğimiz aynı şey de çözümlerimiz mi farklı anlamdım ...nese bunu ben düşüncek deilim ... forumun en ii halini sahipleri düşünüyo zaten |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arama butonu öyle pek de kullanışlı değil. Çünkü forum çok geniş. Ben bir konu açılmış mı diye arama yapsam, çoğu zaman karşıma 15-20 sayfa çıkıyo. Tek tek bakacak mıyım içine?
"I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #10 | |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bakıcan kardeşim işin ne senin opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emir büyük yerden . Ne de olsa petrol kraliçesisin (Opet Benzin İstasyonları bakımından) Ne kadar iğrencim di mi? "I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakkaten çok iğrenç olmuş..... artık seni opeth aplamız osmanlı dayağından geçiriir |
|
| | #13 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ben amelemiyim ya.. ne zaman paylaşım için bir konu açsam forumda ara, bu bölümde ara diyor ve konulara tek tek bakıyorum benzer birşey çıkarsa..işiniz gücünüz yok madem paylaşım yapacaksınız arayın durun ..adamı hasta etmeyin opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimin her konuya yorum yapmasını beklemek mantıksız.. sizde dile getiriyorsunuz.. forum her geçen gün büyüyor.. tüm forumu takip edip her konuya, her isteğe cevap vermek imkansız.. tepkisiz kaldığımızda sunulan önerinin çokta gerekli olmadığı gerçeğini anlamalısınız.. öneri için teşekürler.. fakat Opeth'e katılıyorum.. ARAMA diye bir olay var.. kullanınız.. arta kalanlarıda zaten görevliler sorgusuz olarak kaldırıyorlar.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam arama butanu var ama yeni üye olan biri bilmiyor varsayın! ve daha önceden açılmış bir konuyu tekrar açıyor...nolacak? Bence silentin dedikleri gayet mantıklı...Yeni bir düzen getirilmeli. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #16 | |
| Rektör ![]()
Neyse ama, yöneticileri için bi sorun yoksa bize ne oluyorki, isterse aynı konu 100 defa açılsın. Bizim için farkeden ne var ki. (Herşey forumun daha güzel olması içindi ama gene anlaşılırken bi kazaya uğradık) YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI | |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani bi söz vardır Bu ülkede vatanını sevmenin mükafatı dışlanmakmaktır!! diye...Ona benzetiim biraz bu işi... Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin olalım arkadaşlar, eminim yönetim olarak her şeyi yoluna koyacağız.
"I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silent e tamamen katılıyorum aslında yeni bi düzen oluşturulmalı...
|
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar konular 3 ay - 6 ay sonra kapanacaksa forum sitesi olmasının bir anlamı kalmaz ki. sitedeki modların görevlerinden biri budur zaten, tekrar acılan 1 konuyu kaldırmak ya da cöpe atmak... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |