Konu Seçenekleri
Eski 28-04-06, 14:32 Çevrimdışı   #1
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Forumun Büyümesi

Herkesinde bildiği gibi forum sürekli büyüyor ve paylaşımlar çoğalıyor. Bu nedenle daha önceden açılmış konuları incelememiz zorlaşıyor. özellikle evinde bilgisayar olmayan kişiler (mesela ben) için konu takibi yapmak çok zor oluyor. Bu nedenle açılan konuların belli süreleri olmasını talep ediyorum. Mesela 6 ay gibi bir süre. Bu süre içinde bir konu zaten dikkatimizi çekmemişse bundan sonrada çekmez. Özellikle, Sohbet eğlence bölümü çok hızlı büyüyor ve her konuyu tek tek inceleyemeyeceğimize göre açılmış konuları tekrardan açıyoruz.

Bu tabiiki müzik ve bilgisayar bölümü için olmamalıdır. Çünkü oradaki dosyalara herzaman ihtiyacımız olabilir. Ama özellikle sohbet eğlence bölümünde bir konunun belli bir süre durması ve daha sonra silinmesi gerekiyor.

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 04-06-06, 22:32 Çevrimdışı   #2
Asistan

uppermost - ait Avatar
Genel Mesajlar: 344
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:18
uppermost Herkese mesafeli
Zekice tebrikler...

Forumda artık yokum,lutfen bana hıtaben yazı yazmayın, eger cok soylemek istiyorsanız mail yoluyla ulasabılırsınız
Eski 04-06-06, 23:04 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aslında haklısın
Fakat o zamanda gyik bölümü oldun komik yaxıalr olsun
Millet nasıl olsa silinir die durmadan konu açarlar

yapılır abi ben yapmam demesin kimse

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 04-08-06, 18:36 Çevrimdışı   #4
Rektör

Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
Silent Scream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkesinde bildiği gibi forum sürekli büyüyor ve paylaşımlar çoğalıyor. Bu nedenle daha önceden açılmış konuları incelememiz zorlaşıyor. özellikle evinde bilgisayar olmayan kişiler (mesela ben) için konu takibi yapmak çok zor oluyor. Bu nedenle açılan konuların belli süreleri olmasını talep ediyorum. Mesela 6 ay gibi bir süre. Bu süre içinde bir konu zaten dikkatimizi çekmemişse bundan sonrada çekmez. Özellikle, Sohbet eğlence bölümü çok hızlı büyüyor ve her konuyu tek tek inceleyemeyeceğimize göre açılmış konuları tekrardan açıyoruz.
Bu tabiiki müzik ve bilgisayar bölümü için olmamalıdır. Çünkü oradaki dosyalara herzaman ihtiyacımız olabilir. Ama özellikle sohbet eğlence bölümünde bir konunun belli bir süre durması ve daha sonra silinmesi gerekiyor.
Bu öneriyi bundan yaklaşık 3 ay önce yapmıştım. Şuan son açılan konuların birçoğu önceden açılmış konular.

Bu konuları açan arkadaşlar arattırma yaptırsalar bile, konunun hangi başlıkla açıldığını bilemeyeceği için konunun açılıp açılmadığını bilmesi, sadece daha önce o konuyu görmesine bağlıdır.

Bazen benim açtığım konunun açıldığını görünce, daha önce verilmiştir deyip linki vermek istiyorum ama konuyu hangi başlıkla açtığımı hatırlayamıyorum. ( Bazen kendi açtığım konular denk geldiğinde o konuyu kendimin açtığını hatırlamıyorum bile )

Aynı konunun 2 defa karşıma gelmesi benim pek hoşuma gitmiyor açıkcası. Elimden geldiği kadar bunları yetkili arkadaşlara bildirmeye çalışıyorum ama dediğim gibi, daha önce verilmiş olan konuyu bulmak gerçekten zor oluyor.

Bir konunun daha önceden açılıp açılmadığını takip etmek açısından açıkcası pekte yapılabilecek birşey yok. Çünkü forum çok hızla büyüyor ve yeni gelen üyelerin bir konuyu açmadan önce o bölümdeki tüm konuları incelemesi gerçekten mümkün değil.

Kendi aklıma yatan bi fikir belirtmek istiyorum, Rütbeler mod.yrd / mod / s.mod gibi giderken bu mod rütbesinin (Sadece bi örnek, YEDEK MOD) olarak başlaması. Bunların ise asli görevinin konu takibi olması. Yani o bölümdeki diğer mod arkadaşlara yardımcı olmak.

Mod.Yardımcılarının görevi bu diye düşünebilirsiniz, doğru ama hem sitedeki rütbelere küçük bir ekleme yapmak, hem daha fazla üyeye görev vermek ve hem de konu takibini daha kolay yapabilmek için bence böylesi güzel olabilir.

Bu modlara sadece konu silme yetkisi verilebilir.

Not: Sadece bir öneri...

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 05-08-06, 00:49 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ımmm ... öneri ...

bence konu açılalı 3 ay olmuş tüm konular kendiliğinden forumdan kalkmalı ...

bu dediğim muhabbet gibi bölümlere uygulanmalı yanlız .... film müzik gibi yerlere deil ....
Eski 05-08-06, 12:38 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.891
Teşekkür etti: 6.499
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
arkadaşlar forumda arama butonu var her üyenin bunu kullanması gerekiyor diye düşünüyorum. açtığım hiç bir konu aynı konudan bir tane daha var diye çöpe atılmadı yada kilitlenmedi. genel arama butonunu veya bölümde arama butonunu kullarak o konuyu bulabilirz diye düşünüyorum. yani konuların silinmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. hem o konunun silinmesi demek o kişinin verdiği emeği hiçe saymak demektir. tabi bu benim görüşüm ...

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 07-08-06, 12:31 Çevrimdışı   #7
Rektör

Alıntı:
Silent Scream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi aklıma yatan bi fikir belirtmek istiyorum, Rütbeler mod.yrd / mod / s.mod gibi giderken bu mod rütbesinin (Sadece bi örnek, YEDEK MOD) olarak başlaması. Bunların ise asli görevinin konu takibi olması. Yani o bölümdeki diğer mod arkadaşlara yardımcı olmak.
Mod.Yardımcılarının görevi bu diye düşünebilirsiniz, doğru ama hem sitedeki rütbelere küçük bir ekleme yapmak, hem daha fazla üyeye görev vermek ve hem de konu takibini daha kolay yapabilmek için bence böylesi güzel olabilir.
Bu modlara sadece konu silme yetkisi verilebilir.

Not: Sadece bir öneri...
Zaten ilk yaptığım önerinin üzerinden 3 ay geçti ve kabul görseydi uygulamaya geçilirdi.

Ben bu 2.öneriyi zaten ilk öneri kabul görmediği için yaptım.

Şimdi ilk önerinin yargılanmasından çok, ikinci öneri hakkında fikir beyan edilmesini isterdim.

Bu bir fikirdir, kabul olur veya olmaz. Sonuçta kararı verecek olan yönetimdir. Ve bu fikir kabul olmadı diye kimseyi yargılamaya hakkım yok.

İki önerininde anafikri aynı olduğu için daha önce açmış olduğum bu konuya 2.önerimi yazdım. Ama bu şekilde bi cevap geleceğini bilseydim başka bi konu başlığı altında açardım.

Hiçbirimiz istemez konusunun silinmesini ama açılan bi konu tekrardan açılıyor ve bunu açılan 2.konuya yazdığım zaman birde tepki alıyorum. Daha önce bunu görmedim denmesi yerine aldığım cevap, ben üyelik tarihimden önceki konulara bakmam, bilerek aynı konuyu açmam gibi.

O halde sizden açılan konuların tekrar açılmaması yada takibinin yapılabilmesi için bir öneri, bir yol, bir adım bekliyorum.

benimde en az 100 tane konum silinmiştir ama ben bunların hiçbirisine tepki göstermedim çünkü aynı konudan 2 tane olmasının hiçbir anlamı yoktur.

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 07-08-06, 12:49 Çevrimdışı   #8
Rektör
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yaa..

bu aratmada... muhabbet gbi forum oyunları gibi bölümler de arada arıza .ıkıyo ..

çünkü başlık felan değişik yazılı oluyo ..

daha önce gördüm dien arkadaşlar olmasına karşın hangi başlık altında olduğu tam kestirelemediğinden .... konu kaldırılamıyo ..

ondan bazı bölümlere 3 ay veya ne bilem bunun gibi bir süre kısıtlaması gelebilir...

amam film müzik gibi paylaşımlarda arama butonundan zaten belli oluyoo ...

yaa isteğimiz aynı şey de çözümlerimiz mi farklı anlamdım ...nese bunu ben düşüncek deilim ... forumun en ii halini sahipleri düşünüyo zaten
Eski 09-08-06, 11:16 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Arama butonu öyle pek de kullanışlı değil. Çünkü forum çok geniş. Ben bir konu açılmış mı diye arama yapsam, çoğu zaman karşıma 15-20 sayfa çıkıyo. Tek tek bakacak mıyım içine?

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"
Eski 09-08-06, 13:19 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Anakaris´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arama butonu öyle pek de kullanışlı değil. Çünkü forum çok geniş. Ben bir konu açılmış mı diye arama yapsam, çoğu zaman karşıma 15-20 sayfa çıkıyo. Tek tek bakacak mıyım içine?

bakıcan kardeşim işin ne senin

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Eski 09-08-06, 13:49 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bakıcan kardeşim işin ne senin
Emir büyük yerden . Ne de olsa petrol kraliçesisin (Opet Benzin İstasyonları bakımından) Ne kadar iğrencim di mi?

Eski 09-08-06, 15:36 Çevrimdışı   #12
Rektör
hakkaten çok iğrenç olmuş.....

artık seni opeth aplamız osmanlı dayağından geçiriir
Eski 09-08-06, 16:29 Çevrimdışı   #13

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abi ben amelemiyim ya.. ne zaman paylaşım için bir konu açsam forumda ara, bu bölümde ara diyor ve konulara tek tek bakıyorum benzer birşey çıkarsa..işiniz gücünüz yok madem paylaşım yapacaksınız arayın durun ..adamı hasta etmeyin

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Eski 09-08-06, 22:34 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yönetimin her konuya yorum yapmasını beklemek mantıksız.. sizde dile getiriyorsunuz.. forum her geçen gün büyüyor.. tüm forumu takip edip her konuya, her isteğe cevap vermek imkansız.. tepkisiz kaldığımızda sunulan önerinin çokta gerekli olmadığı gerçeğini anlamalısınız..

öneri için teşekürler.. fakat Opeth'e katılıyorum.. ARAMA diye bir olay var.. kullanınız.. arta kalanlarıda zaten görevliler sorgusuz olarak kaldırıyorlar..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 11-08-06, 09:20 Çevrimdışı   #15
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
tamam arama butanu var ama yeni üye olan biri bilmiyor varsayın! ve daha önceden açılmış bir konuyu tekrar açıyor...nolacak?

Bence silentin dedikleri gayet mantıklı...Yeni bir düzen getirilmeli.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 11-08-06, 09:23 Çevrimdışı   #16
Rektör

Alıntı:
illegal_melo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam arama butanu var ama yeni üye olan biri bilmiyor varsayın! ve daha önceden açılmış bir konuyu tekrar açıyor...nolacak?
Bence silentin dedikleri gayet mantıklı...Yeni bir düzen getirilmeli.
Şunu birtürlü anlamıyorum. Aynı konu açılırken farklı isimle açılınca nasıl bulacağız..

Neyse ama, yöneticileri için bi sorun yoksa bize ne oluyorki, isterse aynı konu 100 defa açılsın. Bizim için farkeden ne var ki.
(Herşey forumun daha güzel olması içindi ama gene anlaşılırken bi kazaya uğradık)

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 11-08-06, 09:26 Çevrimdışı   #17
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Hani bi söz vardır Bu ülkede vatanını sevmenin mükafatı dışlanmakmaktır!! diye...Ona benzetiim biraz bu işi...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 11-08-06, 11:30 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Sakin olalım arkadaşlar, eminim yönetim olarak her şeyi yoluna koyacağız.

Eski 24-08-06, 20:04 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
silent e tamamen katılıyorum aslında yeni bi düzen oluşturulmalı...
Eski 25-08-06, 11:54 Çevrimdışı   #20
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
arkadaslar konular 3 ay - 6 ay sonra kapanacaksa forum sitesi olmasının bir anlamı kalmaz ki. sitedeki modların görevlerinden biri budur zaten, tekrar acılan 1 konuyu kaldırmak ya da cöpe atmak...

Konu Seçenekleri