Konu Seçenekleri
Eski 07-04-06, 12:11 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Forumun dilencisi

selam ben şunu merak ediyorum forumun dilencisi tam olarak nedir ? bize katkıları nelerdir bu dilenciye arada para falan mı vermemiz lazım ki başımızdan gitsin azcık sonra gene gelsin help me allah rızası için..

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Eski 07-04-06, 12:12 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
naber Gelincik??
bak sana bir hikaye anlatacam..iyi dinle..
gecenin bir saati.. bilmiyorum üc mü besmi öyle birsey..
ben agir agir yokusu cikiyorum..tabi in cin top oynuyor o saatde.
yerde ufak cakil taslari..dalmissim yürürken..sayiyorum eve varana kadar..
gerci sayiyorum dememe bakma..kafadan atiyorum iste bes, on, onbes diye..
esiyor hava...rüzgar siddetli degil ama üstümde hafif kiyafetler var..etkiliyor yinede beni..
birde ben yokusu cikiyorum ya oda inatdina iniyor yüzüme carpa carpa.
hani ara sira diyordun: bak sana Gelincik kardesinden nasiyat; gün gelir kendini yalniz hiss edersin,
icin ürperir ve ellini tutacagin kimse olmaz yaninda...Iste o zaman gözünü kapa oldugun yerde kal ve beni düsün diye..
Birden söylediklerin aklima düstü o an..durdum..seni düsündüm.. bir yokusun ortasinda gecenin bir saatdi öyle dikildim..
saydigim cakil taslarini, yüzüme carpan rüzgari, saatdi, yeri.. Herseyi unutdum o an.. Sadece sana odaklanmissim..
Birden senin sesin aldi rüzgarin yerini.. heryerde senin sesin.. Söyle diyordu: Reklamlar..
Önce anlamadim zannetdim..Tekrar kulak verdim.. Yine ayni Ses: Reklamlar...
Umarim Mesaji almissindir

yazan forumun dilencisi

Eski 07-04-06, 12:20 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.928
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:66
ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ ara sıra gören oluyor
sana tek bir şey söyleyecem bu forum dilencisi sorumlu devlet bakanimiz sayin hewall canan hanimdan detayli bilgi alabilirsiniz kendisi bizzat forum dilencisiyele muhhabbeti vardir ..
Eski 07-04-06, 12:38 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
anlaşılan kurtulamıcaz offf

Eski 07-04-06, 12:44 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.928
Forum Puanı:66
ЅРЄЄĐЎGØŅЅĀŁËŚ ara sıra gören oluyor
mesaj sayin az olduğu için gönderilen bir bot reklamlar içinde siteye destek amaçli......
Eski 07-04-06, 12:48 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tamam o zaman siteye destek amaçlı ise boynumuz kıldan ince teşekkürler yardımların için...

Eski 28-04-06, 23:41 Çevrimdışı   #7
Stajyer

buseyasemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 61
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:5
buseyasemin Herkese mesafeli
ben seni tanımıyorumm forumun dilencisiiiii ve o site benim deil
Eski 29-04-06, 01:30 Çevrimdışı   #8
Asistan
xXx

xXx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 347
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:32
xXx Herkese mesafeli
ehüehüehü Bende tanmıyorum ama o ısrarla bana xXx arkadaşıyım dio p

Ben bu botu sevmeye başladım
Eski 29-04-06, 01:32 Çevrimdışı   #9
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
ahhhh ahhhh sıtede en cok benı sever aramıza kımler gırmeye calıstıda gıremedı

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 29-04-06, 01:43 Çevrimdışı   #10
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Allah tamamına erdirsin ne diyelim ama şöyle bir gerçek varki 24 saat kalsam bi dakika başımdan eksik olmuyor benide seviyor
Eski 01-05-06, 14:09 Çevrimdışı   #11
Stajyer

secretboy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
secretboy Herkese mesafeli
beni de çok sevdi herhalde...

JUDGE OF NİGHT
Eski 01-05-06, 14:12 Çevrimdışı   #12
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
speedygonsales´isimli üyeden Alıntı
mesaj sayin az olduğu için gönderilen bir bot reklamlar içinde siteye destek amaçli......
MESAJ SAYISI AZ OLDUĞU İÇİN Mİ?

DOSTUM BENDE HALA ÇIKIYOR SÜREKLİ

AMA RAHATSIZ DEĞİLİM AÇIKCASI, ALIŞTIM ARTIK

HATTA ONUNLA BU CUMA BERABER DİLENDİK

TEŞEKKÜRLER

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 01-05-06, 15:24 Çevrimdışı   #13
Stajyer

foto11kdz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 83
RepForum Gücü: 7
foto11kdz Herkese mesafeli
alışacaz galiba kızsakta sinirlensek te forum için faydası varsa kabullenicez

Eski 02-05-06, 01:54 Çevrimdışı   #14
Stajyer

mkeles - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:35
mkeles Herkese mesafeli
forumun dilencisi sen manyakmısın
Eski 02-05-06, 09:32 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
mkeles´isimli üyeden Alıntı
forumun dilencisi sen manyakmısın
forumun dilencisi manyak değildir sözünü geri al... ona güzel sözler söyle... o forumumuzun dilencisi.... ona göre...

Eski 02-05-06, 11:09 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

ceren_ce:) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.410
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:591
ceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyor
Sevin onu lütfenn ardada tıklayın dedii yerlere cok muhterem bi zattır smilie;saygı duruşu;

Bir anlık şey insanın hayatına mal olabilir...
Eski 02-05-06, 12:01 Çevrimdışı   #17
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
forumun dilencisi herkezden şikayetçi bikere kimse arkadaşlık yapmıyormuş insan hayvan robot ayırmayalım herkez eşit arkadaşlar birde mkeles isimli üye real hayatta karşıma çıkmasın dedi seni toplum icinde rencide edicekmiş hem hobi olarak yapıyor o işi aslında zengin bir arkadaştır kendisi
Eski 07-05-06, 23:00 Çevrimdışı   #18
Öğrenci

bark_css - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3
bark_css Herkese mesafeli
Beğenmedim bu dilenci işini yanii foruma yada bizlere katkısı nedir??Bunu yapmakla amaç nedir...?
Eski 07-05-06, 23:04 Çevrimdışı   #19
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
ellemeyin dilenciyi ne istiyonuz garipten yaw ne diyosa arasıra yapın işte ben de severim kendisini
Eski 08-05-06, 01:33 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben de çok severim dilencciyi özellikle bi konu açarım ... hiç kimse cevap vermesede o verioo o yetioo bana...........

ama çok fazla mesajın olduğu konuda acayip çok forumun dilencisi çıkıyo ve sayfa bi türlü açılmıyo o zaman buna bi çözüm bulunsa harika olur!!!!!!!!

Konu Seçenekleri