| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | Forumun dilencisi selam ben şunu merak ediyorum forumun dilencisi tam olarak nedir ? bize katkıları nelerdir bu dilenciye arada para falan mı vermemiz lazım ki başımızdan gitsin azcık sonra gene gelsin help me allah rızası için.. Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naber Gelincik?? bak sana bir hikaye anlatacam..iyi dinle.. gecenin bir saati.. bilmiyorum üc mü besmi öyle birsey.. ben agir agir yokusu cikiyorum..tabi in cin top oynuyor o saatde. yerde ufak cakil taslari..dalmissim yürürken..sayiyorum eve varana kadar.. gerci sayiyorum dememe bakma..kafadan atiyorum iste bes, on, onbes diye.. esiyor hava...rüzgar siddetli degil ama üstümde hafif kiyafetler var..etkiliyor yinede beni.. birde ben yokusu cikiyorum ya oda inatdina iniyor yüzüme carpa carpa. hani ara sira diyordun: bak sana Gelincik kardesinden nasiyat; gün gelir kendini yalniz hiss edersin, icin ürperir ve ellini tutacagin kimse olmaz yaninda...Iste o zaman gözünü kapa oldugun yerde kal ve beni düsün diye.. Birden söylediklerin aklima düstü o an..durdum..seni düsündüm.. bir yokusun ortasinda gecenin bir saatdi öyle dikildim.. saydigim cakil taslarini, yüzüme carpan rüzgari, saatdi, yeri.. Herseyi unutdum o an.. Sadece sana odaklanmissim.. Birden senin sesin aldi rüzgarin yerini.. heryerde senin sesin.. Söyle diyordu: Reklamlar.. Önce anlamadim zannetdim..Tekrar kulak verdim.. Yine ayni Ses: Reklamlar... Umarim Mesaji almissindir yazan forumun dilencisi Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:66 ![]() | sana tek bir şey söyleyecem bu forum dilencisi sorumlu devlet bakanimiz sayin hewall canan hanimdan detayli bilgi alabilirsiniz kendisi bizzat forum dilencisiyele muhhabbeti vardir .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlaşılan kurtulamıcaz offf
Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:66 ![]() | mesaj sayin az olduğu için gönderilen bir bot reklamlar içinde siteye destek amaçli...... |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam o zaman siteye destek amaçlı ise boynumuz kıldan ince teşekkürler yardımların için... Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() |
ben seni tanımıyorumm forumun dilencisiiiii ve o site benim deil
|
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:32 ![]() | ehüehüehü Bende tanmıyorum ama o ısrarla bana xXx arkadaşıyım dio pBen bu botu sevmeye başladım ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahhhh ahhhh sıtede en cok benı sever aramıza kımler gırmeye calıstıda gıremedı ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah tamamına erdirsin ne diyelim ama şöyle bir gerçek varki 24 saat kalsam bi dakika başımdan eksik olmuyor benide seviyor |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
beni de çok sevdi herhalde... |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
DOSTUM BENDE HALA ÇIKIYOR SÜREKLİ AMA RAHATSIZ DEĞİLİM AÇIKCASI, ALIŞTIM ARTIK HATTA ONUNLA BU CUMA BERABER DİLENDİK ![]() TEŞEKKÜRLER YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI | |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
alışacaz galiba kızsakta sinirlensek te forum için faydası varsa kabullenicez
|
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:35 ![]() |
forumun dilencisi sen manyakmısın
|
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ona güzel sözler söyle... o forumumuzun dilencisi.... ona göre...
Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevin onu lütfenn ardada tıklayın dedii yerlere cok muhterem bi zattır smilie;saygı duruşu;
|
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumun dilencisi herkezden şikayetçi bikere kimse arkadaşlık yapmıyormuş insan hayvan robot ayırmayalım herkez eşit arkadaşlar birde mkeles isimli üye real hayatta karşıma çıkmasın dedi seni toplum icinde rencide edicekmiş hem hobi olarak yapıyor o işi aslında zengin bir arkadaştır kendisi
|
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Beğenmedim bu dilenci işini yanii foruma yada bizlere katkısı nedir??Bunu yapmakla amaç nedir...?
|
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellemeyin dilenciyi ne istiyonuz garipten yaw ne diyosa arasıra yapın işte ben de severim kendisini |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de çok severim dilencciyi özellikle bi konu açarım ... hiç kimse cevap vermesede o verioo o yetioo bana........... ama çok fazla mesajın olduğu konuda acayip çok forumun dilencisi çıkıyo ve sayfa bi türlü açılmıyo o zaman buna bi çözüm bulunsa harika olur!!!!!!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |