Konu Seçenekleri
Eski 01-05-06, 16:13 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

yavas42 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
yavas42 Herkese mesafeli
forumun dilencisi ve yavas42

ya ben bu dilenciyi gercek sanmistim hahahahahahaha neyse cok güzel bir siteniz var icerigi bol emegi gecenlerden ALLAH razi olsun

DÜNÜ UNUT BUGÜNÜ YASA

Konu yavas42 tarafından (01-05-06 Saat 16:16 ) de değiştirilmiştir..
Eski 01-05-06, 16:15 Çevrimdışı   #2
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
arkadaşım dılencı sıtemızın reklam robotu her kezde cıkıyor yanı kafana takma paylaşıma devam

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 02-05-06, 01:55 Çevrimdışı   #3
Stajyer

mkeles - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:35
mkeles Herkese mesafeli
ne sitesi kardeşim böyle bir şey yok
hem sen kimsin
Eski 02-05-06, 11:10 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

ceren_ce:) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.410
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:591
ceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyor
mkeles tüm msjları dilenciye kızmak için atmış sanırım

Bir anlık şey insanın hayatına mal olabilir...
Eski 02-05-06, 11:54 Çevrimdışı   #5
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
ne yalan söyleyeyim. bi ara dilenciye bende çok kızıyordum. bir bilene sorunca da uzun uzun gülmüştüm
Eski 14-05-06, 11:02 Çevrimdışı   #6
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bendde dilenciyi insan sanmıştım yaaaa sonradan kendim anladım....
Eski 14-05-06, 11:06 Çevrimdışı   #7
Doçent

COURAGEUX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.670
Teşekkür etti: 450
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:6096
COURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
mkeles durumu anlıyamamış daha

Eski 16-05-06, 20:03 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ne bu forumun dilencisi yahuu yardımcı mod olduk hala karşıma çıkıyo.........biri bana anlatsın yahuu...................
Eski 17-05-06, 02:39 Çevrimdışı   #9
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Alıntı:
Ŧครttєค๓´isimli üyeden Alıntı
ne bu forumun dilencisi yahuu yardımcı mod olduk hala karşıma çıkıyo.........biri bana anlatsın yahuu...................
hadi ya ben de görünmüyo artık acaba ben de mi bi sorun var.

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Eski 18-05-06, 12:43 Çevrimdışı   #10
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
ya bende göremiyorum

başına bişey gelmiş olmasın

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 19-05-06, 05:48 Çevrimdışı   #11
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
19 mayıs resmi tatilde yakında gelir yani bir iki ayarlama yapılıp konulara 10 mesaj atması sağlandıktan sonra
Eski 20-05-06, 10:10 Çevrimdışı   #12
Stajyer

mkeles - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Forum Puanı:35
mkeles Herkese mesafeli
yeni

harbiden bu dilenciyi gercek sanmıştım, tabi benim gibi gerçek zanneden arkadaşlarımızda vardı. ama sonun da anladım............
Eski 21-05-06, 12:16 Çevrimdışı   #13
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yaaa dilencimize kızmayın ya...

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 02-06-06, 18:54 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
abi walla ben de bu dilenci yi gerçek sanmıstım yaa hatta bi ketresin de isimleri yanlsı görüp dilenci yerine baska birine mesaj yazmıstım
Eski 02-06-06, 19:39 Çevrimdışı   #15
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
ahahahhaha yaw nedir bu dilenciden çektiğimiz

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 02-06-06, 20:00 Çevrimdışı   #16
Stajyer

greenpeace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
greenpeace Herkese mesafeli
ben dilenciyi göremiyorum artık....heheee başedemedi benlee
Eski 08-07-06, 20:26 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

AgReSiVe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.106
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1314
AgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuş
Bendede Cıkmıyo Artıq DıLencı NoLdu Buna Yaw Bısı mısı oLmasın Garıbıme
Eski 08-07-06, 21:05 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

_pericik_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:759
_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor_pericik_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ama bende de yok sankimmmm

BENDE,
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . !
Eski 08-07-06, 21:19 Çevrimdışı   #19
Doçent

Cehennem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.151
Teşekkür etti: 358
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:3427
Cehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biriCehennem Forumda Saygin ve popüler biri
dilenci tatil de ada da biiraz vakit geçirip gelecek... onun da dinlenmeye hakkı var demi

Konu Seçenekleri