| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Forumun Önüne Bebek Bırakılırsa, diyalogları - bunu besliyelim mi - peki dolapta acılı adana var süta bansak yer mi - hayvansın - anaa bebek var lan burda ayy agucuk agucuk - süt verelimmi buna - aç gibi bakıyo zaten bebecik - bebek sensin lan bira varmış burda bedava ona baktıydım ben bira verin lan biberonla - anaa bebeğe bak lan ne tatlısın lan sen - meme bulun lan bana seninkiler de bayya iyiymiş haa - adam olacak sapık ufaktan belli oluyo - ayy ne şirinsin sen öyle - kahrolsun sütyenler yaşasın özgür memeler - iş var lan bu velette - ayy acıktın mı lan sen - ana rahmime dönmek istiyorum lan ben öpmeyin laan - yirim seni - ayy bebeğe bak ^_^erkek galiba - anlarız şindi al lan bebek - - kız bu bak nası yavşıyo slikon emziğe - -Aaaa.... bebek +Kedidir o kedi önüne bak sen - _aa bebek nan bu +berkecan ne zmaan doğdu yav _pekte tatlı gözler aynı selami +nerden anladın iki dakkada _aaa bebek +benim bir adım var ayşecan _konuştu nan bu +salak nerdeyse 6 yaşıma basıcam ben _vay bea varmısın o kadar _amanında amanın agucuk mugucuk +ıngaaaaaaaaa _ıngaa +memmmmmmeeeee _ınggaaa aguucukk muguubjerukkkk * napıyosun oğlum sen _benim memem yok demeye çalışıyrum çocuk dilinden anlarım * salak herif _ Allaaa bebeğe bak be kim bırakmış bunu formun önüne -terbiyesiz -kızma abla ya bebek dedik ne dedik * bişey mi var biiilaadeeerrr _ yoook abicim yengeye saygılar dioduk var mı bi ihtiyaç * kaybol _ -Abii bebeğe bak +Bebek değilim ben +Ben öksüüz ben yetiim sokaak sokaak gezeeriimm... *Emrah nan bu -Ade be valla mı +Evet abi +Benim hiç bebeğim olmadı biliyormuuusun ağbiii -Abi Formun Önünde Bebeq War +Hani Layn Nerde -Topicin Önünde Abi +Al Layn İçeri -Peqi Abi +Bu Koku Ne Hamza -Bebeqten Abi +Hönk Bu Bebeq Nasıl Bebeq -Bildiğin Bebeq Abi Agudi Bugidi Aguşş Habidi Höbidi + Layn Hamza Sttr Gözüm Görmesin Seni - +Lan Hala Burdamısın - +Layynnnnnnn -................ -shh olm bebek var nan burda -hani nan nerde -aha olm işte -bu da nesi ya -içeri alalım baksana üşümüş -gel yawrum sokayım seni topiğe -(bebek) ne güzel sıcacıkmış ağbi -gel yavrum topiğe sokayım seni -ben sana sokayım abi - ingaaaa ingaaaa ! + olm sercan bebek sesi duydum sanki - boşver abi tavlaya devam + taam heralde biri bebek bırakmış forumun önüne ..neyse - neyse aha 5-5 + hastr |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol bunlarda güzel ama imana gelen satanistler favorım -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pfff:( ben begenmedim... paylasım icin tesekkurler
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol guzel olmus
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Aaaa.... bebek +Kedidir o kedi önüne bak sen ![]() iyi güldüm ya
![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
aaaa bebek |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuahahaha komıkmıs...elıne saglık...
|
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel paylaşım saol...
|
|
| | #9 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık şeker bende bebeğim Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:63 ![]() |
güzeldi ......
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |