| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | fotoğraf boyutlandırmada sorun..
Fotoğrafımı 800 x 600 ebatında ayarladım ama foruma koyduğum zaman görüntüsü ve kalitesi bozuldu. Bu sorun bende mi yoksa forumda mı ? kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Foruma eklediğin resimlerin boyutu sayfaların hızlı açılması için otomatik küçültülüyor. Resimlerin orjinal boyutunda görmek için üzerine tıklaman yeterli. |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tıkladım ama değişen bir şey olmadı..
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dediğim gibi resimlerin boyutu sitenin hız optimizasyonu için sınırlandırılmış ve resminiz o boyutları geçtiği için otomatik olarak küçültülmüş. Bu durumda iki farklı yol izleyebilirsiniz. 1. resimlerinizi yine orjinal boyutlarında ekler, otomatik küçülmesine izin verirsiniz. 2. bu ve bunun gibi forumdaki diğer resimlerin boyutlarını baz alıp o boyutların üzerine geçmezsiniz. bu durumda mesaja eklediğiniz resim otomatik olarak küçültülmemiş olur. iyi paylaşımlar, iyi forumlar... |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resma Sağ Tıklayıp Resmi Göster Derseniz Orjınal Boyutunda Görebilirsiniz |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Küçültme yapmaması için eninin 600 olması gerekiyor.
![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |