DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 19-03-08, 13:52 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
fotoğraf boyutlandırmada sorun..

Fotoğrafımı 800 x 600 ebatında ayarladım ama foruma koyduğum zaman görüntüsü ve kalitesi bozuldu.
Bu sorun bende mi yoksa forumda mı ?

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Eski 19-03-08, 14:16 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Foruma eklediğin resimlerin boyutu sayfaların hızlı açılması için otomatik küçültülüyor.
Resimlerin orjinal boyutunda görmek için üzerine tıklaman yeterli.
Eski 19-03-08, 14:42 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
tıkladım ama değişen bir şey olmadı..

Eski 19-03-08, 15:20 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
açtığın konunun linkini verebilirsen çok iyi olur.
o konuya bir bakalım.
Eski 19-03-08, 19:02 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
http://www.zamansiz.com/f-tipi-t158212.html

buyur

Eski 19-03-08, 19:07 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar

Dediğim gibi resimlerin boyutu sitenin hız optimizasyonu için sınırlandırılmış ve resminiz o boyutları geçtiği için otomatik olarak küçültülmüş.

Bu durumda iki farklı yol izleyebilirsiniz.

1. resimlerinizi yine orjinal boyutlarında ekler, otomatik küçülmesine izin verirsiniz.
2. bu ve bunun gibi forumdaki diğer resimlerin boyutlarını baz alıp o boyutların üzerine geçmezsiniz. bu durumda mesaja eklediğiniz resim otomatik olarak küçültülmemiş olur.

iyi paylaşımlar, iyi forumlar...
Eski 20-03-08, 10:21 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Resma Sağ Tıklayıp
Resmi Göster Derseniz Orjınal Boyutunda Görebilirsiniz
Eski 20-03-08, 10:29 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Küçültme yapmaması için eninin 600 olması gerekiyor.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Konu Seçenekleri