| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | FOTOGRAF GÖSTERİSİ 23 Mayıs 2007 Çarşamba FOTOGRAF GÖSTERİSİ ... 23 Mayıs 2007 Çarşamba LOMOSTANBUL … Kadir AŞNAZ![]() FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ Çarşamba Etkinlikleri’nin bu haftaki konuğu Lomostanbul isimli çalışması ile Kadir AŞNAZ. Az bilinen bir çalışma tarzı olan lomografi akımının Türkiye’deki ilk gösterimi olan çalışma, AŞNAZ’ın İstanbul’da tuttuğu görsel bir günlük özelliğini taşıyor. Gösteri 23 Mayıs 2007 Çarşamba günü saat 19:30’da gerçekleştirilecek. Giriş ücretsizdir ve fotograf gönüllüsü herkese açıktır. Çıkışta içkiler Kadir'den değilmiş ama olsun yine de Alman hesabı da insanın kendine yakışanı giymesi değil midir? ![]() Müsait olan arkadaşları bekleriz..Gösteri ve söyleyişden sonra vazgeçilmez eglence kutlaması olucak Alman hesabı ![]() Gelicek arkadaşların şimdiden hazırlanmasını önerir ve orada karşılaşmak isteriz.. Bersty & RegaLDeviL Fototrek Adresi: Küçükparmakkapı, Abdullah Sok. No: 17 Beyoğlu - İstanbul (McDonalds'ın ara sokağında) 0.212.251 90 14 0.212.245 78 57 ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: Konu RegaLDeviL tarafından (23-05-07 Saat 16:18 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | digerine gidemedik bari buna gotur beni Eni.. derin.. ![]()
|
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm gelmeliydin yine gelicem diye mail atanlar yoktu bir ilke şahitlik etmek çok hoştu.. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |