Konu Seçenekleri
Eski 24-04-07, 17:32 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Fotograf Gösterisi Söyleşi

DUYURU

25 Nisan Çarşamba akşamı saat 19:30'da Fototrek Fotoğraf Merkezi'nde "İstanbul'a Dair" adlı fotoğraf gösterim olacaktır. Yaklaşık 20-30 dakika sürecek bu etkinlik herkese açık. Çat kapı geliyorsunuz.

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
CnRaLpEr (25-04-07), delkray (25-04-07), HaRuKa (25-04-07), tuanaa (24-04-07), YaGMuR_CiNi (24-04-07)
Eski 24-04-07, 19:17 Çevrimdışı   #2
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Hım , Orda olucam ... Teşekkürler

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Eski 24-04-07, 19:38 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
The.`KinG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Beni & laviyi de gotur king

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
The.`KinG (25-04-07)
Eski 24-04-07, 22:32 Çevrimdışı   #4
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.267
Teşekkür etti: 2.856
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69439
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bende ordayım hemde özel davetliyim

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
delkray (25-04-07)
Eski 25-04-07, 00:45 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:

Kapıdan geçenleri alıyolar tabi gelebilirsin..

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 25-04-07, 01:23 Çevrimdışı   #6
Profesör

LaPerla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.086
Teşekkür etti: 1.950
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:17537
LaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
" aah aah "diyesim geldi ne olurduda 1 gün daha olsaydik orda´da beraber bir 80 km yapip kahkahalarla gitseydi oraya diyesim var

.
.
Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Ö.A.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor

Özdemir Asaf
Mesaja teşekkür eden:
The.`KinG (25-04-07)
Eski 25-04-07, 13:12 Çevrimdışı   #7
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Bir aralar büyük sigorta sirketleri seminerler düzenler ve beni esast veya esman olarak davet ederlerdi bazen çıkar aslanlar gibi çatır çatır konuşur bazen de sıra bana gelene seminer biterdi bu süre içinde sağa sola bakar ama zaman öldürmezdim . kendimi seminerde gibi hissettim bir an ben biraz sağı solu kontrol ediyim konuşma sırası bana gelince konuşurum

Eski 25-04-07, 13:19 Çevrimdışı   #8
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beni & laviyi de gotur king
Halen geç sayılmaz ilk uçağa binerseniz ortalama 3-4 saatlik bir yolculuk sonrası havaalanından karşılarım sizi yaklaşık 20-25 dakikaya beyoğlunda olur birer irish coffee bile içebiliriz

Alıntı:
Sole´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
" aah aah "diyesim geldi ne olurduda 1 gün daha olsaydik orda´da beraber bir 80 km yapip kahkahalarla gitseydi oraya diyesim var
Sen iste fototrek i 80 değil 8000 km sırtımda taşıyıp sana getireyim

Mesaja teşekkür eden:
LaPerla (25-04-07)
Eski 25-04-07, 13:46 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Ödüller:
Arkadaşlar bunun Seminerle pek bir ilgisi yok hatta hiç (Edit KinG : yoktur..
Fotograf Gösterisi Söyleşi

Eski 25-04-07, 13:48 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:

Halen geç sayılmaz ilk uçağa binerseniz ortalama 3-4 saatlik bir yolculuk sonrası havaalanından karşılarım sizi yaklaşık 20-25 dakikaya beyoğlunda olur birer irish coffee bile içebiliriz

Ucak Biletimi al geliyorum

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
The.`KinG (25-04-07)
Eski 25-04-07, 13:59 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
[b]
irish coffee yi de bilirmis saka bi yana görmek cok isterdim

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Mesaja teşekkür eden:
The.`KinG (25-04-07)
Eski 25-04-07, 14:05 Çevrimdışı   #12
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.515
Forum Puanı:24333
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
RegalDevil dam gerekmiyor dimi öyleyse bir sne eyada bi 3 sene beklemeleri gerekir... Sonra olay cıkartırım orda medyayı çağırım rezil rusva ederim beni kimse dışarda bırakamaz absürt bir sebep yüzünden bide ücretsizmiş şansa bak beleş keşke kocaelide olsaydı kesin giderdim

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 25-04-07, 14:22 Çevrimdışı   #13
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
irish coffee yi de bilirmis saka bi yana görmek cok isterdim
Zaten bi gören pişman birde görmeyen yeşilim

Eski 25-04-07, 14:34 Çevrimdışı   #14
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
[b]

3 Saat (:
Ama ben uçaga asla binmem
Ve o kadar da merakli degilim oraya gitmeye dogrusu (:

Tesekkürler Regal..

Eski 25-04-07, 14:58 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.515
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Bεяsŧŷ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende ordayım hemde özel davetliyim
bende orada olmak isterdim..
ama kısmet değilmiş...

Konu Seçenekleri