| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Fotoğraf Makinem... | |||
| DSLR | | 3 | 10,34% |
| SLR-Like | | 0 | 0% |
| 35mm Filmli | | 3 | 10,34% |
| Kompakt | | 10 | 34,48% |
| Yok... | | 8 | 27,59% |
| Telefondakini kullanıyorum | | 7 | 24,14% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
![]() ![]() Forumda uzman | Fotoğraf Makinem... DSLR ![]() SLR- LİKE ![]() 35mm Filmli ![]() KOMPAKT ![]() YOK ![]() Alıntı:
![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! | |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotoğraf Makinem Var ama, ezik kaldı bunların yanında ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şıklar ne anlama geliyor bilemediğimden bir şey diyemeyeceğim [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olaa Allah seni davul etsin emi açıkla olum ne bunlar ![]() Var ama ne olduğunu bilmiyorum şıkkıda eklensin ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.499
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kodak film takıyom cazırttt cazırttt çalıştırıyorum ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (13-05-08) |
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #7 | |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.017
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
SLR-Like 35mm Filmli Kompakt bunlar işte :p demiş sadness te snor neyi anlamadınki sen elinde ne varsa yaz ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! | |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman elimde klavye ve maus var ![]() Kompakt varmış öğrenmiş oldum ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | σℓα!!! (12-05-08) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya hangi türden oluyo benimki bilmiyom walla... benimki SONY 7,2 MP CARL ZEİSS LENS'li dijital bi makina işte ![]() ![]() artık bilemicem detayını... işimi görüyo ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soruyu ve içeriği pek anlayamasam da anladığım kadarıyla bizlerde şıklardaki özellikte makinalar var mı varsa hangi özelliklisi gibisinden.. dslr, slr, 35 mm. bu özellikleri taşıyan makinalar 2.000 ytl ye yakın çoğu profesyonellerin kullandığı makinalar herkeste bulunacağını sanmıyorum ama ileride alacağım bir tane Nikon D40 kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla onu bunu bilmem bende samsung var çalışan bilgisayar fanını bile yakalayabiliyor. o derece muhteşem bir makina.
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sony cyber shot var ama neci bilmem |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sony alpha var bende Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KOMPAKT GALİBA BU. ARKADAŞ HERKESİ FOTOĞRAFÇI SANDI GALİBA ![]() |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu da benim makinem ![]() |
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimki pillen çalışıyo Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #18 |
![]()
Teşekkür etti: 4.108
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir fotoğraf makinem olmasını her zaman çok hayal etmişimdir ve çok istemişimdir ama yok yok yok işte... |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iste buda benim ki Canon Ixus 50 CSKN sahittir eline aldi ( az kalsin bozucakdi ) Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #20 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birgün benimde Nikon d70'im olacak ![]() ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |