Konu Seçenekleri
Eski 19-06-08, 13:57 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141683
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Fotoğrafın fahişesiyim

Okan Bayülgen'in "Gay dijital salgından şikayetçiyim" sözlerine Mehmet Turgut'tan yanıt geldi.

Okan Bayülgen'in "Gay dijital salgından şikayetçiyim" sözlerine son dönemde çektiği aykırı fotoğraflarla ön plana çıkan Mehmet Turgut'tan yanıt geldi: "Klavye başına geçip fotoğraf konusunda brifing vermek dünyanın en kolay işi, ben zor olanı yapıyorum... Bu ülkede gençler, fotoğraf edit programı kullandıkları için bilir kişiler tarafından fahişe muamelesi görüyorlar. Fotoğrafa farklı bir boyut ve anlam kazandırmak böyle görülüyorsa, evet ben fotoğrafın fahişesiyim!"

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (19-06-08)
Eski 19-06-08, 13:58 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel Yorumlamış

Eski 19-06-08, 14:01 Çevrimiçi   #3
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 685
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel Yorumlamış
güzel yorum

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Eski 19-06-08, 14:07 Çevrimdışı   #4
Asistan
Genel Mesajlar: 155
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:4137
Oxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biriOxoskva Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Enteresan bir atışma, bakalım sonu ne olacak..

.

Marifet iltifata tâbidir.
İltifatsız marifet zâyidir.

- Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık...

- AŞK varsa şarkıda vardır...

.

Eski 19-06-08, 18:23 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
qüzeL...

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Konu Seçenekleri