| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okan Bayülgen'in "Gay dijital salgından şikayetçiyim" sözlerine Mehmet Turgut'tan yanıt geldi. Okan Bayülgen'in "Gay dijital salgından şikayetçiyim" sözlerine son dönemde çektiği aykırı fotoğraflarla ön plana çıkan Mehmet Turgut'tan yanıt geldi: "Klavye başına geçip fotoğraf konusunda brifing vermek dünyanın en kolay işi, ben zor olanı yapıyorum... Bu ülkede gençler, fotoğraf edit programı kullandıkları için bilir kişiler tarafından fahişe muamelesi görüyorlar. Fotoğrafa farklı bir boyut ve anlam kazandırmak böyle görülüyorsa, evet ben fotoğrafın fahişesiyim!" derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (19-06-08) |
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Yorumlamış |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enteresan bir atışma, bakalım sonu ne olacak..
Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qüzeL... Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
| Konu Seçenekleri | |
| |