DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 06-12-07, 14:19 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 4
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
asi_c0cuq Herkese mesafeli
fotograflar, muzıkler, alt yazılar, anımasyonlar

arkadaslar baslık yanlıs yere acıldıysa sımdıden ozr... neyse konuya gecelım... fotograflar, muzıkler, alt yazılar, anımasyonlar vs vs vs, yaa klıp yapacagım işte:( ama nerden baslıycam bılmıyorum...
şimdiden rastgeleeeeeeeeeeeeee...
Eski 06-12-07, 14:26 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Windows Movie Maker

Kullanımı En Kolay Video ( slayt ) Yapım Programı

Her Windowsta Wardır

Başlat > Programlar > Windows Movie Maker
Mesaja teşekkür eden:
asi_c0cuq (06-12-07)
Eski 06-12-07, 14:29 Çevrimdışı   #3
Öğrenci
cevap ıcın tesekkurler,,, soylemeyı unuttum sanırım, movie maker elımde mevcut. dun bıraz kurcaladım ancak fotogrof ve muzık eklemeyı ogrendım ayrıca fotograflara gecıste slayt degısımlerını ogrenebıldım ve dıger menulerı bulamadım:( ornegın yazı geçişleri ve anımasyon eklemelerı:(:(:( yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler
Eski 06-12-07, 14:49 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Şuanda Müsait Deilim Ama Ufak Bı Bilgi Vereyim Diğer Arkadaşlarda Yardımcı Olacaklardır

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
asi_c0cuq (07-12-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07)
Eski 06-12-07, 15:15 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
önce bi emekle, sonra yürürsün (:

storm_fatih'de dediği gibi önce bi Windows Movie Maker kullan sonra pinnacle, ulead video v.s. gibi orta düzey kullanıcıların kullandığı programlara terfi edersin.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (06-12-07)
Eski 06-12-07, 17:35 Çevrimdışı   #6
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aşağıdaki linkte işine yarayabilecek bir program anlatımı var, incele istersen

http://www.zamansiz.com/her-turlu-vi...ml#post1194817
asi_c0cuq (07-12-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07)
Eski 07-12-07, 14:08 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
çok çok teşekkürler arkadaslar yardımlarınız... dün pek ugrasamadım cunku pc basında degıldım. verdıgınız ıpuclarıyla hemen yola koyuluyorum,,, tekrar dönecegım sızlere, tabıı dönmem için ogrenmem gerekıyor,, bunun ıcın hemen baslıyorum... teşk...
Eski 07-12-07, 14:10 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
pekıı ne dersınız, 1 ay gıbı bı zamanda yetıstırebılır mıyım???
Eski 07-12-07, 14:26 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben Ilk Kullandıgımda 1 Saatte 1 Video Yapmıstım

Simdilerde 1 Saatte 3 Tane Yapıorum..

Sende Çok Rahatlıkla Yetiştirirsin
Eski 07-12-07, 19:50 Çevrimdışı   #10
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Bence Flash Çalış Mantığı Ögrendikten Sonra Yapabileceklerin Hayal Gücüne Bağlı Olucaktır.

Örneğin : Ben Karabaşlı Bir Cobrayı Ankara Misket Oynatmak İsteyebilirim veya Bu Cobrayi Misket Oynatirken Aniden Kasap Oyununa Adepte Emekde İsteyebilirim Hayal Gücü Benim Kardesim İstediğimi Yaparım

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (07-12-07)
Eski 08-12-07, 00:42 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
yaa arkadaşlar yardımlarınız için teşekkurler... her bır saat daha da ılerlıyorum, ancak movie maker ın turkce versıyonu elımde yok
1.'si movie maker (turkce versıyon)
2.'si klıbe yazılar yazabılmek (asagıdan yukarıya, sagdan sola yazılar) nasıl yapılır???
movie maker'da yazı ekleme bolumu gormedım..!
3.'sü gizmo arkadasın verdıgı lınktekı programı ındıremedım...! :(
yardımcı olabılır mısınız..?
tüm herkese teşekkürler arkadaslar...
Eski 09-12-07, 03:54 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
selamlarrrrrrrrrrrrrrr.... yıne ben arkadaslar...
evet klıbımı yaptım ve ıstedıgım tarzda guzel bi proje oldu...
sımdı gelelım bu klıbı degısık formatlara cevırmeye...
bılenler varsa lutfen yardımcı olsun...
movıe maker de yaptıgım klıbı once vcd formatına sonra mp4 formatına cevırdım N73 telefonuma atıp ızleyebılıyorum...
fakat gelgörelım powerDirektor'de yaptıgım asıl klıbı (yani hayalımdekı klıbı) vcd formatına cevıremıyorum:(
yapmak ıstedıgım sudur;
klıbı cd ye aktaracagım ve vcd, dvd, pc'de izlenebilsin...
ne yaptıysam ne ettıysem powerDirektor'de hazırladıgım klıbı vcd formatına cevıremedım:(
elımde WMV to AVI MPEG DVD WMV Converter ile Allok Video to MP4 Converter programları var bu programlarda powerDirektor'le hazırladıgım klıbın formatını degıstıremıyorum...
lütfen bi ipucu neeeeeollllluurrrrrr:( 3 gunde herseyı halletım, ancak yüze yüze kuyruguna getırdım, böylece kalakalmasın:(:(:(:(:(
Eski 09-12-07, 11:07 Çevrimdışı   #13

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.437
Teşekkür etti: 2.816
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Nero'nun Video Cd yapma özelliğinden faydalanıp çevirebilirsin

Desteklediği video türleri :

Mesaja teşekkür eden:
asi_c0cuq (09-12-07)
Eski 09-12-07, 14:06 Çevrimdışı   #14
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İlla uzantısını değiştireceğim diyorsan elindeki o program sadece wmv dosyalarını çeviriyor ve yetersiz kalır. PowerDrirector dan aldığın çıktıya bak.Bilgisayar programları bölümünün Ses ve Video alt başlıklı bölümünde işine yarayacak birçok program mevcut.
Hepimizin bildiği, smyrna nın önerdiği nero ile de işini bitir
Eski 09-12-07, 14:36 Çevrimdışı   #15
Öğrenci
oy oy oyyyyyyyyyyyyyyy...
süpersınız arkadaslar....
baslıkta da dedıgım gıbı
yaa ustadlar acemıyız işte ne yapalım
yardımlarınız ıcın cok cok tesekkurler...
bir ay ıcınde yetıstırebılır mıyım dedım 3 gunde sayenızde guzel bı sekılde programları kapmaya calıstım ve ıstedıgımm sevıyeye geldım...
eee şimdi bunlarla da yetınmeyıp ılerleyecegım...
inanın harıkasınız...
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkurler...
Samson (09-12-07), storm_fatih (09-12-07)
Eski 11-12-07, 09:45 Çevrimdışı   #16
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Yardım yok , ihtiyacında yok zaten, bizler destek vericez sana ama sadece takıldıgın yerde hadi rastgele

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...

Konu Seçenekleri