| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | fotograflar, muzıkler, alt yazılar, anımasyonlar
arkadaslar baslık yanlıs yere acıldıysa sımdıden ozr... neyse konuya gecelım... fotograflar, muzıkler, alt yazılar, anımasyonlar vs vs vs, yaa klıp yapacagım işte:( ama nerden baslıycam bılmıyorum... şimdiden rastgeleeeeeeeeeeeeee... |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Windows Movie Maker Kullanımı En Kolay Video ( slayt ) Yapım Programı Her Windowsta Wardır Başlat > Programlar > Windows Movie Maker |
|
| Mesaja teşekkür eden: | asi_c0cuq (06-12-07) |
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
cevap ıcın tesekkurler,,, soylemeyı unuttum sanırım, movie maker elımde mevcut. dun bıraz kurcaladım ancak fotogrof ve muzık eklemeyı ogrendım ayrıca fotograflara gecıste slayt degısımlerını ogrenebıldım ve dıger menulerı bulamadım:( ornegın yazı geçişleri ve anımasyon eklemelerı:(:(:( yardımlar ıcın sımdıden tesekkurler
|
|
| | #4 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuanda Müsait Deilim Ama Ufak Bı Bilgi Vereyim Diğer Arkadaşlarda Yardımcı Olacaklardır |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | asi_c0cuq (07-12-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07) |
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce bi emekle, sonra yürürsün (: storm_fatih'de dediği gibi önce bi Windows Movie Maker kullan sonra pinnacle, ulead video v.s. gibi orta düzey kullanıcıların kullandığı programlara terfi edersin. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (06-12-07) |
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki linkte işine yarayabilecek bir program anlatımı var, incele istersen ![]() http://www.zamansiz.com/her-turlu-vi...ml#post1194817 |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | asi_c0cuq (07-12-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07) |
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
çok çok teşekkürler arkadaslar yardımlarınız... dün pek ugrasamadım cunku pc basında degıldım. verdıgınız ıpuclarıyla hemen yola koyuluyorum,,, tekrar dönecegım sızlere, tabıı dönmem için ogrenmem gerekıyor,, bunun ıcın hemen baslıyorum... teşk...
|
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
pekıı ne dersınız, 1 ay gıbı bı zamanda yetıstırebılır mıyım???
|
|
| | #9 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Ilk Kullandıgımda 1 Saatte 1 Video Yapmıstım Simdilerde 1 Saatte 3 Tane Yapıorum.. Sende Çok Rahatlıkla Yetiştirirsin |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Flash Çalış Mantığı Ögrendikten Sonra Yapabileceklerin Hayal Gücüne Bağlı Olucaktır. Örneğin : Ben Karabaşlı Bir Cobrayı Ankara Misket Oynatmak İsteyebilirim veya Bu Cobrayi Misket Oynatirken Aniden Kasap Oyununa Adepte Emekde İsteyebilirim Hayal Gücü Benim Kardesim İstediğimi Yaparım |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (07-12-07) |
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
yaa arkadaşlar yardımlarınız için teşekkurler... her bır saat daha da ılerlıyorum, ancak movie maker ın turkce versıyonu elımde yok 1.'si movie maker (turkce versıyon) 2.'si klıbe yazılar yazabılmek (asagıdan yukarıya, sagdan sola yazılar) nasıl yapılır??? movie maker'da yazı ekleme bolumu gormedım..! 3.'sü gizmo arkadasın verdıgı lınktekı programı ındıremedım...! :( yardımcı olabılır mısınız..? tüm herkese teşekkürler arkadaslar... |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
selamlarrrrrrrrrrrrrrr.... yıne ben arkadaslar... evet klıbımı yaptım ve ıstedıgım tarzda guzel bi proje oldu... sımdı gelelım bu klıbı degısık formatlara cevırmeye... bılenler varsa lutfen yardımcı olsun... movıe maker de yaptıgım klıbı once vcd formatına sonra mp4 formatına cevırdım N73 telefonuma atıp ızleyebılıyorum... fakat gelgörelım powerDirektor'de yaptıgım asıl klıbı (yani hayalımdekı klıbı) vcd formatına cevıremıyorum:( yapmak ıstedıgım sudur; klıbı cd ye aktaracagım ve vcd, dvd, pc'de izlenebilsin... ne yaptıysam ne ettıysem powerDirektor'de hazırladıgım klıbı vcd formatına cevıremedım:( elımde WMV to AVI MPEG DVD WMV Converter ile Allok Video to MP4 Converter programları var bu programlarda powerDirektor'le hazırladıgım klıbın formatını degıstıremıyorum... lütfen bi ipucu neeeeeollllluurrrrrr:( 3 gunde herseyı halletım, ancak yüze yüze kuyruguna getırdım, böylece kalakalmasın:(:(:(:(:( |
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlla uzantısını değiştireceğim diyorsan elindeki o program sadece wmv dosyalarını çeviriyor ve yetersiz kalır. PowerDrirector dan aldığın çıktıya bak.Bilgisayar programları bölümünün Ses ve Video alt başlıklı bölümünde işine yarayacak birçok program mevcut. Hepimizin bildiği, smyrna nın önerdiği nero ile de işini bitir |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
oy oy oyyyyyyyyyyyyyyy... süpersınız arkadaslar.... baslıkta da dedıgım gıbı yaa ustadlar acemıyız işte ne yapalım ![]() yardımlarınız ıcın cok cok tesekkurler... bir ay ıcınde yetıstırebılır mıyım dedım 3 gunde sayenızde guzel bı sekılde programları kapmaya calıstım ve ıstedıgımm sevıyeye geldım... eee şimdi bunlarla da yetınmeyıp ılerleyecegım... inanın harıkasınız... arkadaslar hepınıze tek tek tesekkurler... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Samson (09-12-07), storm_fatih (09-12-07) |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardım yok , ihtiyacında yok zaten, bizler destek vericez sana ama sadece takıldıgın yerde hadi rastgele
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |