Konu Seçenekleri
Eski 15-10-07, 22:58 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Fotoğraflarım

Ablamların beni şebek etmesinin sonucu çıkan bir kare çok ciciyim diyilmi

tişörtü babamın olduğunu sanıyorduk ailecek ama nerden geldi bilinmiyor hehahae

Repçi kardeşim Mehmet ali ile ehahe

ablamın işi gene

Havva ve Çağlam canım kardeşlerim

Çağlacımla ben mucuk leydim

Yeter bu kadar bee sergi açtım lütfen beni Gay sanmayın heha

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Mesaja teşekkür eden: (25 Kişi)
нѕуη (15-10-07), ℓєαяѕιση (16-10-07), -misspasha- (30-01-08), acemi (16-10-07), alaskalı_eren (01-09-08), ArKaNtoS (08-06-08), Bυя¢U (10-06-08), Begonya (31-01-08), cicimix (10-06-08), EyLüLsu (16-10-07), FauLtLesS (21-12-08), HeLBoY (11-07-08), Karmaşık (06-07-08), Kayıp_Şair (31-01-08), Keşkeşan (05-07-08), MiSsCaT (16-10-07), mUsTiyaN (16-10-07), Proserpina (16-10-07), roza (10-07-08), SaKaRiN..! (03-07-08), sataska (02-02-08), Sk8er Boi (16-10-07), Snorland (15-10-07), `Hiperaktif (16-10-07), ~~Dilara~~ (Dün)
Eski 15-10-07, 22:59 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
birine benzettim seni ...

tesekkürler

güzel paylasim

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 15-10-07, 23:01 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tshirt yakısmıs desem agır kacar mı
Eski 15-10-07, 23:06 Çevrimdışı   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk resimde hakkette sebek etmisler seni

neyse guzel paylasim olmus

not: ablanlara fazla alet olma sonra daha vahim fotolar cikar alim allah

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 15-10-07, 23:08 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Alıntı:
εgε´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tshirt yakısmıs desem agır kacar mı
İşimi severek yapıyorum

Mesaja teşekkür eden:
εgε (15-10-07)
Eski 16-10-07, 00:37 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İlk resmi gördüğümde nasıl koptuysam aynen öyle koptum yine

Sıcak resimler Teşekkürler Yakışıklı

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 16-10-07, 00:40 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.983
Teşekkür etti: 1.478
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bende birine benzettim ...teşekkürler..
Eski 16-10-07, 00:41 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende 2. resimde birine benzettim
güzel resimler arkadasım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 16-10-07, 00:43 Çevrimdışı   #9

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ilk resim süper yaffff sanki bunu bana biri anlatmıştı

nese saol sıcak fotolar gece gece öldüm gülmekten
Eski 16-10-07, 04:01 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok şeker fotolar... güzel paylaşım teşekkürler

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Eski 16-10-07, 10:28 Çevrimdışı   #11
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel resimler paylasim icin tskler

Yorgun...
Eski 16-10-07, 12:26 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Abi şeker meker biraz ters değilmi be (öpücük sımaylı) sağolun (şirin bakan sımayl)

Eski 16-10-07, 12:30 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

mUsTiyaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 767
Teşekkür etti: 192
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1199
mUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuş
güseL resimLer oLmuş...

pAyLşm içiN teşekkürLer...

.

HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!!
Eski 16-10-07, 12:31 Çevrimdışı   #14

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.291
Teşekkür etti: 18.825
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
[b][i]Sen bu "şeker" sıfatını bileğinin hakkıyla aldın F.Tipi
Ben kimseye benzetmedim seni
Çok tatlı fotoğraflar, teşekkürler

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 16-10-07, 12:33 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güselmiş resimlerin

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 16-10-07, 16:17 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk resimde ayıp etmişler sana ama dierleri güzeller

Eski 16-10-07, 16:24 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.653
Teşekkür etti: 1.085
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11318
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler.Güzel resimler.Sende bilerek mi koydun bu resimleri yoksa gerçektende böylemisin

...
Eski 16-10-07, 16:25 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

acemi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.460
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6900
acemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ilk resim harika yani

Eski 17-10-07, 17:35 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Alıntı:
mmk428´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Teşekkürler.Güzel resimler.Sende bilerek mi koydun bu resimleri yoksa gerçektende böylemisin
Bilerek koyma ile gerçekte böylemisin arasındaki kavramı çözemedim bu resimi gerçekten çekindim ve bilerek koydum şimdi istediğin gibi bir sıfat tak bana

Konu F. Tipi! tarafından (17-10-07 Saat 17:37 ) de değiştirilmiştir..
Eski 17-10-07, 17:51 Çevrimdışı   #20
Stajyer
Sanatkârlar grubu

lost_soul - ait Avatar
Genel Mesajlar: 35
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
lost_soul Herkese mesafeli
bende ilk resimde koptum yaniii

sanatçılar yalanları gerçekleri anlatmak için kullanırlar...

Konu Seçenekleri