| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Fotoğraflarla Atatürk Biyografisi Fotoğraflarla Atatürk Biyografisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtuluş Savaşı Dönemi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Dönemi ve Sonrası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebedi İstirahatgahı ''Anıtkabir'' ![]() пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | нѕуη (08-01-08), HeaveN| (08-01-08), nesterin (26-09-07), Riyanka (06-11-08), İnCi ÇiÇéKi (11-02-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 33
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Muhteşem ....... emekleriniz için çok teşekkürler sağolun var olun |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel olmuş , ellerinize sağlık Ben daha yeni görüyorum , resimlerle Ata'yı anmak güzel oldu benim için |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel olmus ((:
Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |