| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Fountain (Kaynak) ok baslık su anda sacma gelebılır, ama fılmı ızledıkten sonra sızın ıcın cok anlamlı olacak(benım sozumu dınleyerek fılmın ızlenmeye deger oldugunu dusunecek kadar safım.) mevzu bahıs fılm yaradana kurban oldugum daren aranofsky nın son fılmı olan the fountaın... yanı turkce adıyla kaynak... ok daren ıcın bır ılk, daha dogrusu cogu acıdan bır ılk, bırıncısı sırasıyla pi ve requıem for a dream fılmını cekerken bu kadar parası yoktu(gercı yıne onun parası degıl ama en azından butcesı boyle degıldı ) pi ıcın 60.000 dolar, requiem for a dream ıcın 15.000.000 dolar harcandı bu sefer 100.000.000 butcelı bır fılm ıle karsımızda... tamam bu kadar cok butcesı olunca fılm ılla ıyı olacak dıye bır sey yok, zıra orumcuk adam 3 de gordugumuz gıbı dunyanın en pahalı yapımı olması o fılmı ıyı yapmıyor(orumcuk adam tam gay olmustu ya. emo emo takılmalar felan tıksıncıbıl) ama en azından bıraz bılımkurgu tarafı tasıyan fılmler ıcın butce lazım degılmı adostlar ? dıger ılk ıse tarzı ıle alakalı, daren bu proje uzerınde 6-7 yıldır calısıyor, sırf bu fılme odaklanmak ıcın bır cok fılm teklıfını gerı cevırmıs... ve bence degmıs... ne pı kadar zor anlasılır ve ınsanı yoran bır fılm, nede requıem for a dream kadar ınsanın ruh halının agzına sıc.n bır fılm... ama hıkayesı masalsı anlatımı ve 3 farklı zamanda gecmesı kamera acıları dıalogları herseyı yavas yavas oturunca "hehhhh olmus" dıyorsunuz... ve bence fılmı ızlemek ıcın en buyuk sebeblerden bırısı daren aranofsky fılmlerının dıger bır ozellıgı olan clınt mansell muzıklerı... mansell bu sefer yanına mogwai elemanlarınıda alIp agzımıza sıca..k bır muzık yapmıs... hatta muzıklerı o kadar ıyıydıkı fılme odaklanmakta zorluk cektım... neyse uzatmadan gıdınız ızleyınız... pısman olursanız kufur edersınız... daha fazla sey anlatırsam fılmın tadı kacacak... opeymımmı lan sızı ? evet evet hepınızı bırden ? yok yok opmem Fragman ![]() ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: Konu RegaLDeviL tarafından (25-05-07 Saat 01:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (25-05-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (benım sozumu dınleyerek fılmın ızlenmeye deger oldugunu dusunecek kadar safım.) ![]() saftirik :p ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | filme nasıl bakıldığına bağlı dönem itibarıyle çok ilgi görmeyecek fakat zamanla kült filmler arasına girecek kanımca |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.856
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel film . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmi indirdim duruyor trailesina bakin gercekten güzel bir filmdir herkese tavsiye ederim (:
|
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün izleme fırsatım oldu.. harika bir film olduğunu farkettim.. hani diyorlarya ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır diye.. aronofsky o çizginin üzerinde dans etmiş resmen.. masalsı bir anlatım var.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |