| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Fransada Yaşayan Turkun Başarisi ..turk Heryerde Bole :) Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper işte türk dediğin böyle olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu bir ana haberde gormusdum ve feci kopmusdum yaaa ![]() ![]() Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke dans dersi felan alsaydı.. neyse doğal olmus.. . . . hep yalnız ben... |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaaa adam ünlendi fransada.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |