| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | Freddy'nin evi elm sokağı The nightmare house oyunda freddy'nin evindesin ipuçlarını toplayıp çıkman gerekecek ama biraz zor olucak gibi iyi oyunlar sana Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çakmağı bulan varsa yerini yazsın sinir oldum Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de çakmak filan görmedim ama kendi mezarımı gördüm:((iki tane anahtar buldum bir tane çekiç bir tane bıçak bir de weed? buldum ya bu şey neden ingilizce anlamıom bişi SoN UmuT'uMmm... Konu smartgirl tarafından (18-07-06 Saat 21:14 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 128
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya kardeşim mezarıma geldim gerisini yapamıom çok mu geriiim yaaaa
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende çekiçle bıçak buldum o kadar...bilen varsa yazsın ya sinir oldum ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 128
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üf 3 tane oda fln war ya halatı çek fln dio anamıom çekiom bişi olmuoooo
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet banyonun ordakı cekmeceden weed i alabilirler bulamayanlar ayrıca banyodaki aynayı da çakiçle kırıp şifreyi üç bölmeli yere yazıp anahratın birini alıp kapıları n bazılarını acabilirler bu kadarı yeterli mi???
SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çekiçle banyo duvarındaki aynayı kırıp şifreyi yazın şifre koridorda yerdeki parke'nin altında... ama çakmağı bulup öbür tarafa gidemedim çakmak nerede arkadaşlar... bu arada bıçakla halatı kesiyorsunuz... Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |