Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 10:45 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.891
Teşekkür etti: 6.499
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
fredy'nin kabusları

Allahın cezası West Craven'nin yazdıp yönettiği 1984 yılında çıkan korku filmidir. Bu Fredy namussuzu yanık yüzlü , elinde bıçak gibin tırnakları olan lanet herifin tekidir. Milletin rüyalarına girip onları değişik fantezik şekillerde katletmektedir.
Efendime söyliyim, bu Fredy mahlukatı ezik duygularını başkalarının rüyasına girerekten tatmin etmektedir.Elm Sokağı Kabusu şeklinde bi dolu serisi olan film o dönemde fazlasıyla insanı etkilemiş, bunun yüzünden bu dönemde halen pisişik şekilde gezinen tipler bulunmaktadır.
Benimde çocukluk korkularımdan biridir bu Fredy. O zamanlar biz çok fakirdik odamız yoktu . salonda annem yatak seriyordu bize e doğal olarak annem ve babamın izlediği bu nalet Fredy baş korkum olmuştu. İzlememize izinde verilmediğinden daha çok merak ediyorduk. Yorgana delik açmıştım izleyebilmek için kafama kadar yorgan çekili, ama yorganın altında can çekişen bir tip hayal edin. işte o benim

Fredy sana sesleniyorum! geber

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
-misspasha- (27-06-08), abartma.tozu (26-06-08), aLadea (27-06-08), cicimix (27-06-08), Maçakızı (26-06-08), MareNostrum (01-09-08), Proserpina (26-06-08), RebeL (27-06-08), Scнiивея (27-06-08), Unfaithful (27-06-08), ~C@dY~ (27-06-08)
Eski 26-06-08, 10:46 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
:d:d:d:d:d:d:d

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Eski 26-06-08, 17:05 Çevrimdışı   #3
Stajyer

abartma.tozu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 44
Teşekkür etti: 70
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:466
abartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
muahuaha koptum.süper ya en de çok çektim o heriften.lanet olası pislik! geçen sene oyununu bulmuştum bunun.böle her yerden çığlıklar flan gelio.hem oynuyorum hem can çekişiyorum aynı vaziyette bi ara da resmini avatarıma koyduğum için msn milletinden engel yemiştim bu da freddy nin bana attığı son kazık oldu

Aşk bir mesele, gel sırtımı kesele
Eski 26-06-08, 17:10 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çocuklugumun baş kahramanı
karizmatik katil
bütün bölümlerini izledim
Kanal d de
cuma günleri 23,45 de baslardı yazları

En sonunda kızı öldürüyordu sanırsam
kendi eldivenleriyle

En çok etkilendiğim sahne bu mannnnak kendi parmaklarınız kesiyordu çoık korkmustum aplama sarılmıstım
o da beni tokatlamıstı salak yalan bu diye

bir de sey vardı
kukla gibi iplerle oynayıp
birini hastanenin tepesinden atıyordu

sonra kızın dili uzuyordu yalıyordu filan oğlanı
dilleriyle karyolaya ballıyordu diliyle

bi de karnındaki öldürdüklerinin kafalarını gösterdiydi
pek korkmustum (

tekerlemesi
ip atlayan ufak veletler söylerdi
biir kii, bu gece senin için geldi fredi
üüüç döört, kapını sıkıca ört
beeş altı, hemen yakala hacı
yedi sekiiz, bu gece yine geçiz
dokuuz oon, artık uykuya son!

1-2 freddy came for you
3-4 close the door
5-6 grab a crucifix
7-8 stay up late
9-10 this is the end

ay lav yu firediiii

ha unuttum
ilk filmde johnny deep oynamıstı sonradan meşhur oldu zaten
ikinci filmde de
lost highwaydaki kız
neydi adı unuttum

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Konu RebeL tarafından (26-06-08 Saat 17:13 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (26-06-08)
Eski 27-06-08, 00:07 Çevrimiçi   #5
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Beni korkutmayı başaramamış yegane korku filmi kahramanıdır desem yeridir hep komik gelmiştir bana

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 27-06-08, 01:37 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bir sahnesi vardı böyle bir kızı sarkıtıyordu kukla gibi çok korkarım o sahneden

ama izlemekten de geri kalmazdım

her cuma kardeşime gel fredi izleyelim derdim tek başıma izleyemezdim

.

.
Eski 27-06-08, 01:46 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
artık komedi diye izlediğim sinema film serisi...
ve asıl ismide elm sokağı kabusudur. böyle bişeydi...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 27-06-08, 02:02 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aşağılık firedi geber e mi

hala onun yuzunden yatak kenarında uyuyamam

aşağılık zenci

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 27-06-08, 02:21 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

gece gece yorumlara çok güldüm ya ne hırs yapmışsınız

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 27-06-08, 02:33 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Konu Seçenekleri