| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | fredy'nin kabusları ![]() Allahın cezası West Craven'nin yazdıp yönettiği 1984 yılında çıkan korku filmidir. Bu Fredy namussuzu yanık yüzlü , elinde bıçak gibin tırnakları olan lanet herifin tekidir. Milletin rüyalarına girip onları değişik fantezik şekillerde katletmektedir. Efendime söyliyim, bu Fredy mahlukatı ezik duygularını başkalarının rüyasına girerekten tatmin etmektedir.Elm Sokağı Kabusu şeklinde bi dolu serisi olan film o dönemde fazlasıyla insanı etkilemiş, bunun yüzünden bu dönemde halen pisişik şekilde gezinen tipler bulunmaktadır. Benimde çocukluk korkularımdan biridir bu Fredy. O zamanlar biz çok fakirdik odamız yoktu . salonda annem yatak seriyordu bize e doğal olarak annem ve babamın izlediği bu nalet Fredy baş korkum olmuştu. İzlememize izinde verilmediğinden daha çok merak ediyorduk. Yorgana delik açmıştım izleyebilmek için kafama kadar yorgan çekili, ama yorganın altında can çekişen bir tip hayal edin. işte o benim ![]() Fredy sana sesleniyorum! geber opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | -misspasha- (27-06-08), abartma.tozu (26-06-08), aLadea (27-06-08), cicimix (27-06-08), Maçakızı (26-06-08), MareNostrum (01-09-08), Proserpina (26-06-08), RebeL (27-06-08), Scнiивея (27-06-08), Unfaithful (27-06-08), ~C@dY~ (27-06-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d:d:d:d:d:d:d
Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 70
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muahuaha koptum.süper ya en de çok çektim o heriften.lanet olası pislik! geçen sene oyununu bulmuştum bunun.böle her yerden çığlıklar flan gelio.hem oynuyorum hem can çekişiyorum aynı vaziyette bi ara da resmini avatarıma koyduğum için msn milletinden engel yemiştim bu da freddy nin bana attığı son kazık oldu |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocuklugumun baş kahramanı karizmatik katil ![]() bütün bölümlerini izledim ![]() Kanal d de cuma günleri 23,45 de baslardı yazları En sonunda kızı öldürüyordu sanırsamkendi eldivenleriyle ![]() En çok etkilendiğim sahne bu mannnnak kendi parmaklarınız kesiyordu çoık korkmustum aplama sarılmıstımo da beni tokatlamıstı salak yalan bu diye ![]() bir de sey vardı kukla gibi iplerle oynayıp birini hastanenin tepesinden atıyordu sonra kızın dili uzuyordu yalıyordu filan oğlanı dilleriyle karyolaya ballıyordu diliyle ![]() bi de karnındaki öldürdüklerinin kafalarını gösterdiydi pek korkmustum (tekerlemesi ip atlayan ufak veletler söylerdi biir kii, bu gece senin için geldi fredi üüüç döört, kapını sıkıca ört beeş altı, hemen yakala hacı yedi sekiiz, bu gece yine geçiz dokuuz oon, artık uykuya son! 1-2 freddy came for you 3-4 close the door 5-6 grab a crucifix 7-8 stay up late 9-10 this is the end ay lav yu firediiii ![]() ![]() ha unuttum ilk filmde johnny deep oynamıstı sonradan meşhur oldu zaten ikinci filmde de lost highwaydaki kız neydi adı unuttum Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (26-06-08 Saat 17:13 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (26-06-08) |
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni korkutmayı başaramamış yegane korku filmi kahramanıdır desem yeridir hep komik gelmiştir bana
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir sahnesi vardı böyle bir kızı sarkıtıyordu kukla gibi çok korkarım o sahneden ![]() ama izlemekten de geri kalmazdım ![]() her cuma kardeşime gel fredi izleyelim derdim tek başıma izleyemezdim ![]() . |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
artık komedi diye izlediğim sinema film serisi... ve asıl ismide elm sokağı kabusudur. böyle bişeydi... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşağılık firedi geber e mi ![]() hala onun yuzunden yatak kenarında uyuyamam ![]() aşağılık zenci . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gece gece yorumlara çok güldüm ya ne hırs yapmışsınız ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |