| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu | Funpic.de'den Site Alımı Resimli Ve Video'lu Anlatım Konu storm_fatih tarafından (07-11-07 Saat 22:21 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Funpic.de'den Site Alımı Resimli Ve Video'lu Anlatım |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- www.funpic.org a girioruz üye giriş panelinin bulunduğu yerde register'a basın ve üye olun. resim: ![]() Not: kullanıcı adını ona göre alın çünkü kullanıcı adı site adı olucak örn: mert07.me.funpic.org ve ordaki me ne derseniz mert07'nin baştaki iki harfi fullfifa kullanıcı adını aldım ben onun siteside fullfifa.fu.funpic.org olur. 2-Verdiğimiz e-mail adresine aktivasyon kodu gelcek aktive ettikden sona üye giriş panelinden giriş yapın giriş yaptıktan sona karşınıza bi sayfa açılır ve orda WebHosting Ftp ve WebHosting MySQL vardır onları aktif edeceğiz tabii ftp yi ative ederken yeni bir şifre isticek onuda unutmayalım. resim: a ![]() ![]() 3-Onları aktif ettikten sona ftp details'e girioruz ve ftp bilgilerimiz elimizde gerisi size kalmış bişi ister smf atın ister vb ister phpbb2. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |