DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 14-05-08, 17:42 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
FUTBOL - 3.Ligde 30 Yaş Sınırı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Antalya'da yaptığı toplantıda TFF 3. Lig statüsündeki oyuncu uygunluğu esaslarında bazı değişikliklere gitti, bu sezondan itibaren 30 yaş ve üzerindeki oyuncularla sözleşme imzalanmamasına karar verdi.

Sözleşmesi devam eden oyuncuların haklarının korunacağı yeni uygulamaya göre, 2009-2010 sezonundan itibaren TFF 3. Lig'de 24 yaş ve altı oyuncularla sözleşme yapılabilecek. Ayrıca, 25-30 yaşları arasında en fazla 6 futbolcuyla sözleşme imzalanabilecek. Bunlardan sadece 4 tanesi müsabaka isim listesine yazılabilecek. Kulüpler, futbolcular ile imzalayacakları yeni sözleşmelerdeki süreleri, bu koşulu dikkate alıp belirleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu

İlk bakışta normal bir karar gibi duruyor fakat büyük sorunlara sebebiyet veren yanlışlık var bu düzenlemede.
1- Bu düzenlemenin Milli takımlara katkı için yapıldığı söyleniyor. Sanki o Ligden Futbolcu seçiliyormuş gibi.
2- O yaşa gelmiş ve üst liglerde sözleşme imzalayamayan ve Futbol oynamaktan başka meslek sahibi olmayanlar ne olacak?

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (14-05-08), Işıkyak (21-06-08), MrTcN1905 (15-05-08)
Eski 14-05-08, 23:31 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu kadar sacmalik anca bizim ligimizde olur

milli takima hangi takimdan oyuncu aliniyor goruyoruz

hadi kolaysa bu uygulamayi 3 buyuklere yapsinlarda gorelim ne oluyor

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 14-05-08, 23:38 Çevrimdışı   #3
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu kadar sacmalik anca bizim ligimizde olur

milli takima hangi takimdan oyuncu aliniyor goruyoruz

hadi kolaysa bu uygulamayi 3 buyuklere yapsinlarda gorelim ne oluyor
katılıyorum sana kardeşim

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (14-05-08)
Eski 14-05-08, 23:45 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu uygulamanın milli takıma ne gibi bir fayda sağlayacağı muamma. son açıklanan a kadroda 3 büyükler ve lejyonerler var. sanki lig fb gs bjk ve dış temsilciliklerden oluşuyormuş gibi. saçma bir uygulama. tek faydası yaş ortalaması düşer ve üst liglere kaliteli yerli oyuncu çıkabilir. tabii çıkarsa...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 15-05-08, 14:59 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

İlk bakışta normal bir karar gibi duruyor fakat büyük sorunlara sebebiyet veren yanlışlık var bu düzenlemede.
1- Bu düzenlemenin Milli takımlara katkı için yapıldığı söyleniyor. Sanki o Ligden Futbolcu seçiliyormuş gibi.
2- O yaşa gelmiş ve üst liglerde sözleşme imzalayamayan ve Futbol oynamaktan başka meslek sahibi olmayanlar ne olacak?
[/left]
[/center]

bu şekilde düşünülmemeli bence.. alt ligleri ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum fakat alt liglerde oynayan takımların beline yük olan en büyük etken 30 küsür yaşına gelmiş, eskiden 1. ligde isim yapmış sıradan oyunculara verilen paralardır..

takip ettiğim kadarıyla bikaç isim vereyim size..
hepinizin bileceği isimler bunlar..
hasan özer, fazlı ulusoy, okan yılmaz, mustafa özkan, sergen yalçın, ahmet dursun, erhan namlı vs.vs.. uzar bu liste..
bu ismini yazdığın futbolcular oynadığı takımlarda bulunan takım arkadaşlarının 2 veya 3 katı para alarak oynuyorlar.. -yada oynadılar bikaç takımda- ben 2 tanesini çok yakından biliyorum.. konuşma fırsatım da oldu hasan özer ve fazlı ulusoy ile.. elazığsporda çok daha iyi oyuncular 100 milyara oynarken bu oyunculara 300-350 milyar para verildi.. ki hasan özer yalnızca 4 maç oynadı..

alt liglerde mücadele eden takımların en büyük sorunu paradır.. ve para sıkıntılarının temel kaynakları da bu gibi futbolculardan kaynaklanır.. malatyaspor, elazığspor, mardinspor, manisaspor -vestel destek vermeseydi parçalanırdı- vs.vs. bu gibi köklü sayılacak takımlar bu yanlış tercihlerden ötürü çok canları yanan takımlar.. buna benzer sorunları bu yıl çıkamazsa es-es de yaşayacak, kocaeli çıkmasaydı kocaeli de yaşayacaktı, aynı şekilde sakarya da..

alt liglerde kademe kademe artırılmalı yaş sınırı.. 3. lig için 24 iyi bir sınır bence.. benzer bir sınır da tff 1. lige getirilmeli.. 30 idealdir bence.. 30 yaşına kadar kendini gösteremeyen bir futbolcunun 30'undan sonra yıldız gibi parlayacağını sanmıyorum..

ha 30'una kadar bu işle uğraşmış sonrasında bu adam ne yapacak diyenlere cevabım.. 26-27 yaşında üniversiteden mezun olup okuduğu bölümle alakalı iş bulamayan adamları düşünün.. farklı bir durum değil yani.. bu türkiye gerçeği..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Konu XaNDeR tarafından (15-05-08 Saat 15:35 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-05-08, 15:34 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Saçmalik ..!

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 15-05-08, 17:06 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Yetenekli olduktan sonra yaşın bir önemi yoktur.
Eski 15-05-08, 17:10 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu şekilde düşünülmemeli bence.. alt ligleri ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum fakat alt liglerde oynayan takımların beline yük olan en büyük etken 30 küsür yaşına gelmiş, eskiden 1. ligde isim yapmış sıradan oyunculara verilen paralardır..

takip ettiğim kadarıyla bikaç isim vereyim size..
hepinizin bileceği isimler bunlar..
hasan özer, fazlı ulusoy, okan yılmaz, mustafa özkan, sergen yalçın, ahmet dursun, erhan namlı vs.vs.. uzar bu liste..
bu ismini yazdığın futbolcular oynadığı takımlarda bulunan takım arkadaşlarının 2 veya 3 katı para alarak oynuyorlar.. -yada oynadılar bikaç takımda- ben 2 tanesini çok yakından biliyorum.. konuşma fırsatım da oldu hasan özer ve fazlı ulusoy ile.. elazığsporda çok daha iyi oyuncular 100 milyara oynarken bu oyunculara 300-350 milyar para verildi.. ki hasan özer yalnızca 4 maç oynadı..

alt liglerde mücadele eden takımların en büyük sorunu paradır.. ve para sıkıntılarının temel kaynakları da bu gibi futbolculardan kaynaklanır.. malatyaspor, elazığspor, mardinspor, manisaspor -vestel destek vermeseydi parçalanırdı- vs.vs. bu gibi köklü sayılacak takımlar bu yanlış tercihlerden ötürü çok canları yanan takımlar.. buna benzer sorunları bu yıl çıkamazsa es-es de yaşayacak, kocaeli çıkmasaydı kocaeli de yaşayacaktı, aynı şekilde sakarya da..

alt liglerde kademe kademe artırılmalı yaş sınırı.. 3. lig için 24 iyi bir sınır bence.. benzer bir sınır da tff 1. lige getirilmeli.. 30 idealdir bence.. 30 yaşına kadar kendini gösteremeyen bir futbolcunun 30'undan sonra yıldız gibi parlayacağını sanmıyorum..

ha 30'una kadar bu işle uğraşmış sonrasında bu adam ne yapacak diyenlere cevabım.. 26-27 yaşında üniversiteden mezun olup okuduğu bölümle alakalı iş bulamayan adamları düşünün.. farklı bir durum değil yani.. bu türkiye gerçeği..
Mutlaka sistemde hatalar var Ünlü futbolcular yüzünden diğer o işten ekmek yiyenleri göz ardı edemeyiz

Son paragrafta söylediğin doğru Türkiye gerçeği. Üniversite bitirip işsiz olanların olduğu bir memleket burası.İyi kötü bir meslek sahibi olanlarda bu düzenlemeyle onların arasına katılsın problem değil

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 15-05-08, 20:13 Çevrimdışı   #9
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

NO WoMaN No CrY

Eski 15-05-08, 20:24 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir etken de gençlik için olabilirmi diye düşünüyorum. Gençlik için olsa daha yakını kapsardı. Bu 3. lig diyor. Süleyman'ın dediğine de hak veriyorum, Xander'e de. Bu baya riskli bir denge. Birazcık tökezlerse ülkemizdeki futbol bile tehlike altına girebilir.
Eski 18-05-08, 17:06 Çevrimdışı   #11
Stajyer

uzunbeyaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 31
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:860
uzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuşuzunbeyaz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
millet

bu uygulama sacma gibi duruyo yaa durmasını bırak öle zaten.. yaw adamın top oynama istegi kırılıyor bunlar yuzunden.

Ben Bendeysem Sen Hâlâ Bendesindir
Eski 18-05-08, 23:36 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bence akilli....

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 19-05-08, 20:21 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3.Ligden süper lige çıkan kaç oyuncu var ki...Çıkanlarında kaç tanesi milli takıma çağrılıyor...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 19-05-08, 20:24 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
tamam bi bu eksıktı buda oldu

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 19-05-08, 23:42 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 685
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
tek kelime ile;
şaçmalık...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Konu Seçenekleri