| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | FUTBOL - 3.Ligde 30 Yaş Sınırı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Antalya'da yaptığı toplantıda TFF 3. Lig statüsündeki oyuncu uygunluğu esaslarında bazı değişikliklere gitti, bu sezondan itibaren 30 yaş ve üzerindeki oyuncularla sözleşme imzalanmamasına karar verdi. Sözleşmesi devam eden oyuncuların haklarının korunacağı yeni uygulamaya göre, 2009-2010 sezonundan itibaren TFF 3. Lig'de 24 yaş ve altı oyuncularla sözleşme yapılabilecek. Ayrıca, 25-30 yaşları arasında en fazla 6 futbolcuyla sözleşme imzalanabilecek. Bunlardan sadece 4 tanesi müsabaka isim listesine yazılabilecek. Kulüpler, futbolcular ile imzalayacakları yeni sözleşmelerdeki süreleri, bu koşulu dikkate alıp belirleyecek. Türkiye Futbol Federasyonu İlk bakışta normal bir karar gibi duruyor fakat büyük sorunlara sebebiyet veren yanlışlık var bu düzenlemede. 1- Bu düzenlemenin Milli takımlara katkı için yapıldığı söyleniyor. Sanki o Ligden Futbolcu seçiliyormuş gibi. 2- O yaşa gelmiş ve üst liglerde sözleşme imzalayamayan ve Futbol oynamaktan başka meslek sahibi olmayanlar ne olacak? ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar sacmalik anca bizim ligimizde olur milli takima hangi takimdan oyuncu aliniyor goruyoruz hadi kolaysa bu uygulamayi 3 buyuklere yapsinlarda gorelim ne oluyor Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum sana kardeşim
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (14-05-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu uygulamanın milli takıma ne gibi bir fayda sağlayacağı muamma. son açıklanan a kadroda 3 büyükler ve lejyonerler var. sanki lig fb gs bjk ve dış temsilciliklerden oluşuyormuş gibi. saçma bir uygulama. tek faydası yaş ortalaması düşer ve üst liglere kaliteli yerli oyuncu çıkabilir. tabii çıkarsa...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #5 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu şekilde düşünülmemeli bence.. alt ligleri ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum fakat alt liglerde oynayan takımların beline yük olan en büyük etken 30 küsür yaşına gelmiş, eskiden 1. ligde isim yapmış sıradan oyunculara verilen paralardır.. takip ettiğim kadarıyla bikaç isim vereyim size.. hepinizin bileceği isimler bunlar.. hasan özer, fazlı ulusoy, okan yılmaz, mustafa özkan, sergen yalçın, ahmet dursun, erhan namlı vs.vs.. uzar bu liste.. bu ismini yazdığın futbolcular oynadığı takımlarda bulunan takım arkadaşlarının 2 veya 3 katı para alarak oynuyorlar.. -yada oynadılar bikaç takımda- ben 2 tanesini çok yakından biliyorum.. konuşma fırsatım da oldu hasan özer ve fazlı ulusoy ile.. elazığsporda çok daha iyi oyuncular 100 milyara oynarken bu oyunculara 300-350 milyar para verildi.. ki hasan özer yalnızca 4 maç oynadı.. ![]() alt liglerde mücadele eden takımların en büyük sorunu paradır.. ve para sıkıntılarının temel kaynakları da bu gibi futbolculardan kaynaklanır.. malatyaspor, elazığspor, mardinspor, manisaspor -vestel destek vermeseydi parçalanırdı- vs.vs. bu gibi köklü sayılacak takımlar bu yanlış tercihlerden ötürü çok canları yanan takımlar.. buna benzer sorunları bu yıl çıkamazsa es-es de yaşayacak, kocaeli çıkmasaydı kocaeli de yaşayacaktı, aynı şekilde sakarya da.. alt liglerde kademe kademe artırılmalı yaş sınırı.. 3. lig için 24 iyi bir sınır bence.. benzer bir sınır da tff 1. lige getirilmeli.. 30 idealdir bence.. 30 yaşına kadar kendini gösteremeyen bir futbolcunun 30'undan sonra yıldız gibi parlayacağını sanmıyorum.. ha 30'una kadar bu işle uğraşmış sonrasında bu adam ne yapacak diyenlere cevabım.. 26-27 yaşında üniversiteden mezun olup okuduğu bölümle alakalı iş bulamayan adamları düşünün.. farklı bir durum değil yani.. bu türkiye gerçeği.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (15-05-08 Saat 15:35 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçmalik ..! ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yetenekli olduktan sonra yaşın bir önemi yoktur. |
|
| | #8 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Son paragrafta söylediğin doğru Türkiye gerçeği. Üniversite bitirip işsiz olanların olduğu bir memleket burası.İyi kötü bir meslek sahibi olanlarda bu düzenlemeyle onların arasına katılsın problem değil ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı | |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir etken de gençlik için olabilirmi diye düşünüyorum. Gençlik için olsa daha yakını kapsardı. Bu 3. lig diyor. Süleyman'ın dediğine de hak veriyorum, Xander'e de. Bu baya riskli bir denge. Birazcık tökezlerse ülkemizdeki futbol bile tehlike altına girebilir. |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
millet bu uygulama sacma gibi duruyo yaa durmasını bırak öle zaten.. yaw adamın top oynama istegi kırılıyor bunlar yuzunden. |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence akilli....
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.Ligden süper lige çıkan kaç oyuncu var ki...Çıkanlarında kaç tanesi milli takıma çağrılıyor...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam bi bu eksıktı buda oldu Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek kelime ile; şaçmalık... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |