| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Futbol da En iyi Kadromu En iyi Takımmı başarılı olur?
Futbol da En iyi Kadromu En iyi Takımmı başarılı olur? İki şekildede çok örnek verebiliriz ama başarı sadece sportif değildir... ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ®eßeL MºVe (12-09-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 702
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:21848 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birbiriyle iyi Anlaşan Bi Kadro Kurulursa Takım Başarılı Olur.. Takımı Oluşturan Kadro Olduğuna Göre..Kadronun Başarısı Takımın Başarısı Olur.. |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevilla Dünya sıralamasında 1.inci şu an.Kadro olarak en iyi değil.Ama Süper Kupayı 1 kez,UEFA'yı 2 kez üst üste aldı.Ki Sevilla 5-6 sene önce 2.Lig'deydi.Bu da başarı yolunda iyi bir takım olmanın yanında iyi bir yönetim olmanın da önemini gösterir. |
|
| | #4 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 57
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:161 ![]() ![]() |
futbolda cok istisnai durum olmazsa kalite konusur fenerbahce yillardir galatasarayi yeniyor cunku daha kaliteliydi anderlechti eledi daha kaliteliydi tabii ki takim olunmali ne kadar yildizinda olsa bunlar egolari icin oynarsa basarisiz olursun
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |