| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Futbol - Kapımızda ki Tehlike! (G.S.-G.O.) Bir hatta iki haftadır Galatasaray şampiyon oldu nidaları atılıyor hem halkımızda hem futbol medyasında. Bu hafta sonu oynanacak G.Oftaş maçı göz ardı edilerek. Oftaşlı futbolcular üzerinde nasıl bir baskı oluşturduğunu düşünmenizi istedim bu konuyla. Onur meselesi yapıp motive olacaklar büyük ihtimalle bu maça ve dakika yetmiş Galatasaray golü bulamamış nasıl bağırır o Tribünler o futbolculara? Yada Maç sonucunda G.Oftaş maçı kazandı hiç hatırlanacakmı o futbolcuların bu hiçe sayılması... Gündemimize hangi ebatta çantalar girecek hiç düşündünüz mü? Tüm bu olaylar konuşulurken bu hafta yaşananlar hatırlanacak mı? Hangi açıdan bakarsanız bakın yazık değil mi? ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | And (09-05-08), apinchoflove (10-05-08), BigBang (11-05-08), Kayıp_Şair (10-05-08), Marcus T.CICERO (10-05-08), srknakr (10-05-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oftaşlı futbolcu olmak istemezdim ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolda şiddetin ne yakıcı bir sorun olduğunun henüz farkına varabilmiş değiliz. Yitirdiğimiz yaşamlar, sadece birkaç gün bizi sorun üzerinde düşünmeye sevk ediyor. ------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | apinchoflove (10-05-08), Snorland (10-05-08) |
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 3.112
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umuyorum galatasaray oyuncuları yüreklerini yine ortaya koyarak bu maçı alırlar..g.o. çantada keklik saymak kasımpaşaya alisamiyende yenilmeye benzemez koskoca bir yılın tüm çöabaları boşa çıkar... g.o. futbolcularda onurları için oynayacaktır illaki ama galatasaray büyüklüğünü gösterip umarım başarılı bir sonuçla şampiyon olacak.. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oftaş tamda sizin dediğiniz gibi çantada keklik bir takım... Böyle bir takıma yenilmeyeceksiniz diye birşey yok! NE takımlara yenildik. BKZ Tromso Faciası hala akıllarda! ANcak oftaşlılar üzerinde herhangi bir baskı olacağını sanmıyorum...Sonuçta adamların güçleri belli,yapabilecekleri belli... Kimse onlardan imkansızı başarmasını istemiyor... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden galatasaray sampiyonluga oynarken bu tur konular acilirda rakibi fenerbahçe olunca susulur ? Neden tum baski Oftasa yuklenirken trabzon es geciliyor ? Neden mi kendi maglubiyetini unutturup baskalarini zan altinda birakabilmek için ( once sivas simdi oftas seneyede bir baskasi olur ) Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizlispor maçında bu tip olay vardı. Ne yazıkki sustuk. Maalesef futbol günümüzde sadece sahada oynanmıyor. Üzülerek söyledim bunu. Futbolun buralara gelmesi yani global bir hal alması, sahadan dışarıya bir amaç için taşınması futbolun acaba büyüklüğünümü gösterir? Süleyman güzel bir konuya deyinmişsin, teşekkürler.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (10-05-08) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bide su acidan dusundumde hadi varsayalim oftas galatasarayi sami yende 1-0 yendi ki olmicak bisey degil ( ornek : kasimpasa )kim fenerbahçenin trabzonda galip gelceni garanti ediyor ((: yoksa ilgiyi oftasa verip trabzonda olcaklarimi gizleme durumu olcak !!! bide denizli diyen arkadasa soruyorum 2003-04 sezonunda sampiyonluk macini hangi takima karsi ve hangi skorla kazandiniz ? Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (10-05-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav sana biri Fenerbahçe dedimi? Nedir bu Fenerbahçe kininiz ben anlamıyorum. Kacha sen yapma bari abi ya. İkide bir polemik yapıyoruz. Açıklamasını yapıyorum sataştığım yok hemen iğneleyici bir cümle kullanıyorsun. |
|
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bugun sampiyonluk için 2 maç oynanacak ama burdaki hava trabzon - fenerbahçe macinin skoru belli oftas macta yatcak mi yatmicakmi satasmak degilde hep diyorsunuz denizli yuzunden 1 sampiyonluk gitti ama 2003-04 de de denizlide geldi sampiyonluk neden i$ine gelince susupta gelmeyince bagirmak cagirmak iste bunu anlasam yeter bana ((: bide neden hep bana hep bana mantigi onlarca puani hakemler yuzunden giden besiktas bile bu kadar aglamadi Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte senin anlamadığın konu orası, konu Galatasaray'a karşı olsa ben niye Denizli'yi katıyım içine. Üstelik susulduğunu, bunların hiç birinin o zaman akıllara gelmediğini söyleyim. Olur bak Denizli de gelmiş, birinde gitmiş, sonuçta biryerde gelicek şampiyonluk. Burada ki amaç geldiği değil. Futboldan başka yollar ile (baskı, medya vs) onu söylüyoruz. Büyük kulüpler tarafından yapılan stratejik oyunlar çoğaldı. Onu dile getirmek istedi ama bu kadar geniş değildi konu. Bu neden bir Galataray maçında geldi deyip mızmızlık etme. Büyük kulüpler dedim |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli olan dostluk, kardeşlik fairplay |
|
| Mesaja teşekkür eden: | apinchoflove (10-05-08) |
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oftaşlı oyuncularda baskı olacağını düşünmüyorum. ev sahibi düşündün. karambole yiyeceği bir gol iplerini çekeceğini bildikleri için baskı altında olanlar galatasaraylı oyuncular olacaktır. birte trabzondan fenerin gol haberi geldimi baskı katmerlenecek. ama tromsoyu sionu kasımpaşayı unutmayanlar bunları hesaba katıp galibiyet için oynayacaklardır.
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #14 | ||
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
İki hafta önceden şampiyon ilan edilen Fenerbahçemi gündem Fenerbahçe olsun, yada yenilmesine kesin gözüyle bakılan Trabzonspor mu ki onlar için açayım bu konuyu ![]() Konuda kimseyi zan altında bırakmıyorum, yapılan bir ayıbı işaret ediyorum sadece. Oftaşlı futbolcuların yerine koy kendini. Yenilirsen hiç bişey olmayacak iki hafta boyunca hiçe sayılmış olmak dışında yenersen evine haram lokma soktu diye Ülkeyi ayağa kaldıracaklar. Son cümlende söylediğin şey işte konuyu açarken korktuğum şey ![]() Oftaş kaybederse güçsüz, kazanırsa kaç para yedi şerefsizler denecek ![]() Yazık değilmi? ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı | ||
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | suleyman bunu diyecek tek bir kurum var oda MEDYA ve medyanin turkiyede ne oldugunu herkes biliyor unutmaki ayni oftas bizi kupada 3-0 yendi ![]() Farzet oftas galatasarayi yendi ama yinede galatasaray sampiyon oldu tezin ne olacak bu durumda ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bişey değişmeyecek benim için ![]() Çünkü ben Trabzonu kesin yeneceğiz demiyorum yada Fenerbahçeliler ![]() Yada kesin yenecek havası yok... ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Su an itibari ile tehlike samiyende degil inonudeki besiktas - manisa ( 10 dk da 4-0 ) macinda Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizi Karistirmayin.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #19 | |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ankaragücüyle Ankaraspor birleşmiş... Yani şu an ligde 18 değil 17 takım var... ikisi düşünce 15 olucak.... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Manisa Maçi Satti " !! Eğer Manisa Maçi Satsaydi ; İlk 10 Dakkada Bunu Göstermezdi .. Yenilen Gollerin Arasinda Zaman Farklari oLurdu . ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |