| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | http://en.fanchallenge.euro2008.uefa.com/ ve de Turkiyeyi secip oynayarak reytingini artira bilirsiniz Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekürler arkadaşım ben çok beğendim oyunu
Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (26-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Almanyayı 3-0 yendim Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 685
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş tümer ve h.baltayla mütiş goller attım...bu oyunda ne kadar mütiş olursa artık... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |