| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | FutboL Çinliler binlerce yıl önce deri toplarla futbolu oynayan ilk ulustur. ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mekan tanımayan,her yerde oynanabilen dünya tarihinin en büyük icadı Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatımın anlamı. bizim gürültümüzden bezen bazı ihtiyarlar, kerbneladaki hazin olayı örnek göstererek futbolun ordan çıktığını ima ederlerdi ve bizi korkutmaya çalışırlardı. cevap hazır bizde "o yüzdenmi arabistanda top oynanıyor?" futbol aşkı başkadır. en büyük fenerbahçe. İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haftasonu, dev ekranın karşısında , çay ve sigarayla güzel bir futbol maçı izlemek gibisi var mıdır?
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BJK |
|
| | #6 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Futbol hayatımda cok önemli bir yeri olan ve hayatımdan cıkaramayacağım kadar değerli bir spor dalı hatta daha ötesi Futbol asla sadece futbol değildir. futbol bir ölüm-kalım meselesi deildir ondan daha önemlidir. ( Bu aralar bazı sıkıntılar yaşasamda nyse . *-) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |