DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları

Anket Sonuçlarını Göster: İzlemek mi daha eğlenceli yoksa oynamak mı ?
İzlemek daha eğlenceli... 2 16,67%
Oynamak daha eğlenceli... 7 58,33%
Diğer(yorum yazınız) 3 25,00%
Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 10-04-07, 23:35 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
.............::::futbol::::.............

Arkdaşlar sizce futbolu izlemek mi daha eğlenceli yoksa oynamak mı ?
Eski 10-04-07, 23:39 Çevrimdışı   #2

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ikisinede bayılırım

Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (11-04-07)
Eski 10-04-07, 23:40 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Oynasam oynayamıyom basket daa kolay futbolda topu kaleye atmaya çalışıyom bi bakıyom bizim ark yerde kıvranıyo bende o yüzden basket oynuyom.
O yüzden izlemek daa zevkli diom bunun sakatlıı var.

Eski 11-04-07, 00:40 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
ELDAR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oynasam oynayamıyom basket daa kolay futbolda topu kaleye atmaya çalışıyom bi bakıyom bizim ark yerde kıvranıyo bende o yüzden basket oynuyom.
O yüzden izlemek daa zevkli diom bunun sakatlıı var.
iiide seksekçi sanki basketbolda sakatlanmıyosun yani ne alaka onu anlamadım................
Eski 11-04-07, 17:06 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Recruit.19´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iiide seksekçi sanki basketbolda sakatlanmıyosun yani ne alaka onu anlamadım................
Basketde sakatlanmamı var ben hiç bilmiyodum beni aydınlattın için saol.
Basketi biz çok dostça bir şekilde oynarız fakat futbolu çok deli oynarız.

Eski 11-04-07, 18:52 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
ELDAR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basketde sakatlanmamı var ben hiç bilmiyodum beni aydınlattın için saol.
Basketi biz çok dostça bir şekilde oynarız fakat futbolu çok deli oynarız.
iiiii ne diyim ama beni yenemezsin baskette.............
Eski 11-04-07, 20:15 Çevrimdışı   #7
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Recruit.19´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iiiii ne diyim ama beni yenemezsin baskette.............
evet kanka bir zamanlar güzel oynardık ne günlerdi o günler beee
şaka yaw şimdide süper oynarız kanka merak etme sen
futbolun yeride bir ayrı vallahi şimdi insanı basketboldan daha çok yoruyor onu izlemesi daha keyifli

Eski 01-06-07, 22:58 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

~Aвsυя∂є~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 237
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3068
~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri~Aвsυя∂є~ Forumda Saygin ve popüler biri
bnce futbol oynamakta basket oynamakta çk eğlenceli..
ftbol maçı seyretmkde zevkli basket maçı da ama nba olması koşuluyla...Bütn sporlar gzl ya
Eski 02-06-07, 12:40 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
kaleci değilsem oynamak

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 09-06-07, 22:18 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
ikiside tabiki
Eski 09-06-07, 23:53 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Ödüller:
bendensin ozaman............

Konu Seçenekleri