| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | eger siz dünyaca ünlü bir futbolcu olsaydınız hangi forma numarasını secerdiniz? hadi bakalım neler çıkacak.... Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee herzmn olduğu gibi 43 |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle 9 Şirket forması yaptırdık, adım MAK numaram 9 YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her zaman 26 Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
01 diyecem ama olmasss ben 5 giyerdim
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:45 ![]() | 21Diyarbakırın plakası olur tabikide |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 numara ![]() forvet olcam ben (banada ne yakışır ya futbolculuk )
|
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 bilen bilir |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki 3 diorum cünkü sol bek oynuorum ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:50 ![]() |
5 numaraaaaaaaaa çok severim ben 5 i |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekkkkizzz numara ............ELVEDA.......... |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:345 ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay be 10 numaranın cekiciliği nerde kaldı eskidenmiş Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sıfır hemde kocaman bi 0 seçerdim )
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben iki numarayi isterdim
|
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
0 ha enteresan su ana dek kimse kullanmamıştır dünyada ilk sen olacaksın tebrikler Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilkleri yapmayı severim...Zaten bu dünyaya ait olmadığım sölenir çevremde belki de ondandır yaşama aykırı bakışım SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
hımm çok enteresan valla helal olsun sana pericik Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
teşekkürler vahhelsing .....
SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
önemli değil bu senin hakkın asıl sana tesekkür ederim saygılar... Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:345 ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 numaranın düşüş sebebi nedir? neden kimse bu numarayı seçmiyor???
Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |