| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Futbolcu --Futbol oynayan kişi --Futbol oynama mesleğine verilen genel ad --TV lerde sık sık gördüğümüz maçların içindeki başrol oyuncuları. --"Önümüzdeki maçlara bakacağız", "Hakem hakkında yorum yapmıyorum , ama hakem kötü idi", "Rakibi küçümsemiyoruz , ama mutlaka kazanacağız.", Para önemli değil , 3 aydır paramı alamıyorum." gibi çoğaltılabilecek açıklamaları yapan kişi ve kişiler. --Her gittikleri takım küçüklükten beri tuttukları takım olan futbolculuk mesleğine mensup şahıslar. --Bonservis bedellerinin yeteneklerinin önüne geçtiği zamanlarda uyum sorunu öne sürülen futbolculuk mesleğine mensup şahıslar. --Gol attıkları zaman bağrımıza bastığımız, kaçırdıkları zamanda akla hayale gelmeyen ithaflarda bulunduğumuz futbolculuk mesleğine mensup şahıslar. --Top yuvarlaktır deyimini ya da her ne ise onu en sık kullanan futbolculuk mesleğine sahip mensuplar. |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sırasıyla fulbolcu antrenör teknik direktör yorumcu olurlar ayrıca oynadıkları klüplerde kendilerine mal muamelesi yapıldığını düşünmekteyim mesela futbolculardan bahseden klüp başkanları veya menejerler cordoba ,emre.... vs. artk beşiktaşın malıdır veya fenarbahçenin malıdır diye konuşmaya devam ettikleri sürecede kendilerini futbolcu olarak değilde meta olarak görücem kişiler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | seukoo (11-12-06) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | Konu ToutatiS tarafından (16-12-06 Saat 02:38 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıllarca kuzenimin bir futbolcunun her düşüşünde daha fazla para aldığını iddia ettiği (ona göre para için yerde yuvarlanan parayı kolay kazanan) sporcu örneği Code:
|
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 211
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1544 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeklerin ençok sevdiği sporu yapan, Aileleri sevilip sayılan ,iyi para kazanan, sporun birleştiricilik tarafını azda olsa gösteren, Gooool sesini duymak istediğimizde muhtaç olduğumuz insanlara verilen ad No İngilizce, evet Türkçe..! ====== Haksızlığı Hak Zanneden Adamlara Karşı Hak Dava Etmek Bir Nevi Haksızlıktır, Hakka Karşı Hürmetsizliktir. Ben Bu Hürmetsizliği İrtikab Etmek İstemem. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiz tawlamak bakimindan en sansli meslek (örn:bknz kuzenim gokay)
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |