| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | futbolu icat edenin ilk cumlesi :) :)
- gol! + o ne lan? - işte olm o iki ağacın arasından geçti gol oldu. + hmmm... ... + gol! - yok diil. aut. + o ney le? - o iki ağacın arasından geçince aut. - hmm... ... +gol! - yok.. + yine ne? - hmmm..eee.. ofsayt! + o ne len? - boşver şimdi anlatsam da anlamazsın. gol diil o ofsayt. top bende. siz şimdi dalga geçiyorsunuz da birgün insanlar bu yaptığıma tapınacaklar! işi gücü bırakacak, koyun sürüleri gibi benim icadımın peşinde dalgalanıp duracaklar..! -benden bu kadar hafız..topuda başkası bulsun.? ....... 2 ay sonra -şimdi de bilet diye bişi icat etmeliyim galiba..alem beleşçi olmuş - abi hadi biz icat ettik oynuyoruz da şu köşedeki lavuklar ne yapıyor? - onlar da yorumcu canım, yorum yapıyorlar. - du ofsayt diye bi$ii cikariim de hanimin sigortalar yansin anlayacam derken eheheh. zaten gelen giden gol atiyo - ulan bunun da kaymağını başkaları yiyecek ya hadi bakalım.. icat eden: benim için küçük insanlık için büyük bir adım. zamanın kralı: belki güzel bi icat olabilir ama hangi insan bununla oynar ki? zamanın filozofu: insanlar en fazla 6 ay içinde bundan sıkılacaktır. - oncelikle.. atan alir arkada$im. ben buldum diye surekli pe$inden ko$amam bunun. -ofsayt: abi bişey geldi aklıma. -futbol: söyle canım. -ofsayt: şimdi kolay gol oluyo ya. bizim takımdaki bi adam en fazla karşı takımda defansın bulunduğu yere kadar gitsin. olmaz mı? -futbol: süper valla olur. -ofsayt: abicim buna kendi adımı vercem izninle. sen o kadar oyuna kendi adını verdin. -futbol: tamam canım olsun. -gol: ama en klas benimki oldu hehehee. -futbol: tamam şımarma. şu gelen avut değil mi? çağırın gelsin bi işe yarasın. -gol: yok abi taç'tan ayrılmış kafası bozuk gelemez hiç. -futbol: o zaman ikisi de gelsin, hem barışırlar.. hem de yeni birşeyler bulabilirler. ama en çok bu hakem işe yaradı. kural kavgası yapıyoduk, şimdi son kararları bu veriyor. hakem: sağol abi. benim de ismim ölümsüzleşti. top: beni unutmayın ayol, ben olmaz ömür billah taşlarla oynardınız. hakem: evet aşkımmm. nerden aklına geldi yuvarlak bişey yapayım da bunla oynayalım diye. helal. -şut ve goool.... ne dedim ben?? - abi bak bu hindistan cevizini önce bu ağaca sonra şu ağaca çarptıran taraf bir puan kazansın - ya saçmalama, nimet ulan bu. parçalanınca aç kalıcaz hayvan herif - hmm o zaman arasından geçirene puan verelim ne diyim - bu oldu. hadi çık şu ağaca da kap bi tane - süper bir oyun buldum olum, geçen hafta bulduğumdan daha iyi hem. - evet abi o oyunu beğenmedim ben, ne öyle uzun sopalarla yuvarlakları deliğe sokmaca. her yer delik abi çağ itibariyle. yok abi, tutmadık o oyunu kabilecek! - hah tamam. bak canım bu kale, na bu da yuvarlak nesne ama daha büyük, yengen yeni ördü, yumuşak. ben atacam kaleye sokmaya çalışıcam sen de tutmaya. tutamazsan ben sevinicem, tutarsan da sen. hadi şimdi geç kaleye. - iyi de abi hep ben kaleye geçiyorum ya!!!* - nasıl yani lan? icat edenin değil ama karısının ya da sevgilisinin "22 erkek bir topun peşinde koşuyorlar ne kadar saçmaa" şeklinde bir ilk cümle kuracağı kesindir. futbolu icat eden : yeni bir oyun icat ettim, simdi soyle... yanci: cozdum ben bunu! iyi orta gol getirir. topu kanatlara tasiyip cizgiye inicen. f.i.e: bir dur be! bi sus! Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harikaymış!! SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne guzel diyaloglar. herseye uyarlanablirler
26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:33 ![]() |
zuhahahahahaha |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |