Konu Seçenekleri
Eski 01-12-08, 23:38 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 2.053
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:20363
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
G i d i y o r u m ( Ahmet Selçuk İlkan )

sen bu şiiri okurken

ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım

artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası
ne de telefonların çalacak gece yarısı

ne ettimse ne yaptımsa bir türlü sana yar olamadım

işte çıkıp gidiyorum hayatından
işte senide sana bırakıp gidiyorum

belki bundan sonra belki senden sonra
adam olur bu asi yürek

ilk defa kendinle hesaplaşacaksın

sen bu şiiri okurken
ayrılığımız çoktan başlamış olacak

sakın unutma
bütün şehirler uyur istanbul uyumaz

ve bir gün bütün sevenlerin unutur seni
ama bu şair yürek asla unutmaz

...

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
And (04-12-08), Angelsmone (17-12-08), aSi..ReBeLLiouS (02-12-08), bUrİk (02-12-08), dumanx77 (04-12-08), eQinoX (02-12-08), FauLtLesS (02-12-08), melek07 (01-12-08), moonlight_1850 (02-12-08), No-WaR (04-12-08), roza (04-12-08), SaKaRiN..! (02-12-08), the(.) (02-12-08), [R]Redd!1 (02-12-08), ^ChErRy^ (02-12-08), _Okyanus_ (04-12-08)
Eski 01-12-08, 23:43 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

melek07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 854
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11993
melek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmışmelek07 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tek kelimeyle muhteşem olmuşşşşşşşş

Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (03-12-08)
Eski 02-12-08, 02:06 Çevrimdışı   #3
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Harika Olmuş Yüreğine Sağlık

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 09:22 Çevrimdışı   #4
Asistan

ReeList - ait Avatar
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:533
ReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
harika!!

HAKSIZLIĞIM kadar HAKLIYIM...!!!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 09:31 Çevrimdışı   #5
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.047
Teşekkür etti: 2.381
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
ablammm güzel yürekli ablam benim yaaa

süper olmuş yine emeğine sağlık ellerin dert görmesin,sen yinede asla unutma olurmu şair yüreklim benim

Teşekkürler...

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 09:55 Çevrimdışı   #6

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.521
Teşekkür etti: 2.061
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:22646
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yüreğine Sağlık cnm

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 11:41 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.147
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:4063
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
emegıne saglık arkadasım guzel calısma

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 19:07 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

bUrİk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.381
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2218
bUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyorbUrİk çevresinde seviliyor
harika ellerine sağlık..

bUrAk
Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 19:25 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.397
Teşekkür etti: 4.791
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ve bir gün bütün sevenlerin unutur seni
ama bu şair yürek asla unutmaz

ahhh...unutamaz...

Harika isigim... yüregin gibi.
Emegine saglik..

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 02-12-08, 23:07 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 833
Teşekkür etti: 477
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6208
eQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel bi çalışma olmuş,tebrik ederim
ellerine sağlık..

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır..
Sal suyu gelsin..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-12-08, 09:31 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:29
biankadeluna Herkese mesafeli
sevgili dostum hiç şaşirmadim çünkü yürengin okadar güzelki.Bugüzellikler beyaz kagitlara düşüyor mısra mısra Her mısrada bir anlam yüregime işliyor ve ben kaybolup gidiyorum .O uçsuz bucaksız yüreginde.Bir kez daha anladimki hayatında olmak hatimda olman ALLAHIN en büyük lütfü bu bana.Her zaman iyi ki varsın demişimdir sana. Çünküsen yanlizligimda bir omur. Açlimda ekmegim Susuzlugumda suyum Ölümcül yanlizligimda hayat oldun bana Nefessin almaya korktugum .cansın kaybetmekten çekindigim .Sevdamsın avuçlarina canımı koydugum. Özü yüregi gözleri güzel olan sen. İyi yürekli arkadaşim.İYİKİ VARSİN SEN.....
Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (04-12-08)
Eski 04-12-08, 11:58 Çevrimdışı   #12

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.204
Teşekkür etti: 5.007
RepForum Gücü: 225
Forum Puanı:102282
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok güzel olmuş her bir resim..
gitmeleri sevmiyorum

eline sağlık

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-12-08, 12:04 Çevrimdışı   #13

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hepsi Cok Güzel.. Yüregine Saglik..
Istanbul A$ik Oldugum $ehir Uyumazz..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-12-08, 14:01 Çevrimdışı   #14
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kargadan başka kuş tanımadığım gibi, Aşık mahsuni'nin " İşte gidiyorum çeşmi siyahım" dan başka "Gidiyorum"da tanımam ben (: ama bu çalışmada güzel olmuş Eline emeğine sağlık
Mesaja teşekkür eden:
Eski 04-12-08, 16:27 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 2.053
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:20363
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
biankadeluna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili dostum hiç şaşirmadim çünkü yürengin okadar güzelki.Bugüzellikler beyaz kagitlara düşüyor mısra mısra Her mısrada bir anlam yüregime işliyor ve ben kaybolup gidiyorum .O uçsuz bucaksız yüreginde.Bir kez daha anladimki hayatında olmak hatimda olman ALLAHIN en büyük lütfü bu bana.Her zaman iyi ki varsın demişimdir sana. Çünküsen yanlizligimda bir omur. Açlimda ekmegim Susuzlugumda suyum Ölümcül yanlizligimda hayat oldun bana Nefessin almaya korktugum .cansın kaybetmekten çekindigim .Sevdamsın avuçlarina canımı koydugum. Özü yüregi gözleri güzel olan sen. İyi yürekli arkadaşim.İYİKİ VARSİN SEN.....

hiiiiii kimler gelmişşş kimlerr
biricik dostummm..canımmmm benimmm hoşgeldinn
büyük süpriz yaptın bana herşeyimi paylaştıgım güzel insan..
güzel sözlerin için teşekkür ederim bilmukabele bitanemm

ruhlarımız nasıl da birbirine benzer burçlarımız bile aynı..
aynı gün dogmuşuz hani hep derim yaa aklıma geldi yazmadan edemiyeceğim

sen anneme ben babama çekişim bu kadar fark var aramızda

15 yıl neler paylaştık neler

canımsın..

Cansın.. iyi ki sende varsın..

seni çoook güzel bir platforuma davet edeceğim orada sıkca buluşuruz

teşekkür ederim bitanemm
Mesaja teşekkür eden:
roza (04-12-08)

Konu Seçenekleri