| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | G i d i y o r u m ( Ahmet Selçuk İlkan ) sen bu şiiri okurken ![]() ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım ![]() artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası ne de telefonların çalacak gece yarısı ![]() ne ettimse ne yaptımsa bir türlü sana yar olamadım ![]() işte çıkıp gidiyorum hayatından işte senide sana bırakıp gidiyorum ![]() belki bundan sonra belki senden sonra adam olur bu asi yürek ![]() ilk defa kendinle hesaplaşacaksın ![]() sen bu şiiri okurken ayrılığımız çoktan başlamış olacak ![]() sakın unutma bütün şehirler uyur istanbul uyumaz ![]() ve bir gün bütün sevenlerin unutur seni ama bu şair yürek asla unutmaz ![]() ... Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin? |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | And (04-12-08), Angelsmone (17-12-08), aSi..ReBeLLiouS (02-12-08), bUrİk (02-12-08), dumanx77 (04-12-08), eQinoX (02-12-08), FauLtLesS (02-12-08), melek07 (01-12-08), moonlight_1850 (02-12-08), No-WaR (04-12-08), roza (04-12-08), SaKaRiN..! (02-12-08), the(.) (02-12-08), [R]Redd!1 (02-12-08), ^ChErRy^ (02-12-08), _Okyanus_ (04-12-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 854
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek kelimeyle muhteşem olmuşşşşşşşş ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sessiz Senfoni (03-12-08) |
| | #3 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harika Olmuş Yüreğine Sağlık Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika!!
|
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.381
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ablammm güzel yürekli ablam benim yaaa ![]() süper olmuş yine emeğine sağlık ellerin dert görmesin,sen yinede asla unutma olurmu şair yüreklim benim ![]() Teşekkürler... ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.061
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:22646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüreğine Sağlık cnm
вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3 *** ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında… Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım YanımLa . . |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emegıne saglık arkadasım guzel calısma 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika ellerine sağlık..
|
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.791
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:75640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ve bir gün bütün sevenlerin unutur seni ama bu şair yürek asla unutmaz ahhh...unutamaz... Harika isigim... yüregin gibi. Emegine saglik.. Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 477
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi çalışma olmuş,tebrik ederim ![]() ellerine sağlık.. Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır.. Sal suyu gelsin.. |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:29 ![]() |
sevgili dostum hiç şaşirmadim çünkü yürengin okadar güzelki.Bugüzellikler beyaz kagitlara düşüyor mısra mısra Her mısrada bir anlam yüregime işliyor ve ben kaybolup gidiyorum .O uçsuz bucaksız yüreginde.Bir kez daha anladimki hayatında olmak hatimda olman ALLAHIN en büyük lütfü bu bana.Her zaman iyi ki varsın demişimdir sana. Çünküsen yanlizligimda bir omur. Açlimda ekmegim Susuzlugumda suyum Ölümcül yanlizligimda hayat oldun bana Nefessin almaya korktugum .cansın kaybetmekten çekindigim .Sevdamsın avuçlarina canımı koydugum. Özü yüregi gözleri güzel olan sen. İyi yürekli arkadaşim.İYİKİ VARSİN SEN.....
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sessiz Senfoni (04-12-08) |
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.007
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş her bir resim.. gitmeleri sevmiyorum ![]() eline sağlık bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #13 |
![]()
Teşekkür etti: 4.702
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi Cok Güzel.. Yüregine Saglik.. Istanbul A$ik Oldugum $ehir Uyumazz.. Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.239
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103098 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kargadan başka kuş tanımadığım gibi, Aşık mahsuni'nin " İşte gidiyorum çeşmi siyahım" dan başka "Gidiyorum"da tanımam ben (: ama bu çalışmada güzel olmuş Eline emeğine sağlık |
|
| | #15 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 2.053
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:20363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hiiiiii kimler gelmişşş kimlerr ![]() biricik dostummm..canımmmm benimmm hoşgeldinn ![]() büyük süpriz yaptın bana herşeyimi paylaştıgım güzel insan..güzel sözlerin için teşekkür ederim bilmukabele bitanemm ![]() ruhlarımız nasıl da birbirine benzer burçlarımız bile aynı..aynı gün dogmuşuz hani hep derim yaa aklıma geldi yazmadan edemiyeceğim ![]() sen anneme ben babama çekişim bu kadar fark var aramızda ![]() 15 yıl neler paylaştık neler ![]() canımsın.. ![]() Cansın.. iyi ki sende varsın.. seni çoook güzel bir platforuma davet edeceğim orada sıkca buluşuruz ![]() teşekkür ederim bitanemm | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (04-12-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |