| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | G-peyki Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (28-04-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Araz nerdesin ? ![]() Cevap bekliyorum
|
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:13143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo canım dostum seni de mi buraya saldılar.. sorulara geçelim.. 1) onu çok mu seviyorsun? 2) Che senin için kimdir? devamı olcak.. Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (28-04-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben geldim ![]() yaŞ Kaç nerden. okul ve benzeri şey varmı en son okudugn ve şuanda okudugn kitap fobilerin hobilerin spor olarak en sevdigin dal ![]() başka neyse sonra yine ugrarım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
....birden karsima cikarak...E-danaya kokleri saldim Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (28-04-08) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() 2-Kendi kendime de sordum bu soruyu aslinda....ama....sana tam cevap veremiycem....belki bir az benim hayallerimde olan insan gibi...doktor olmak....savasmak....yardim etme istegi....bir yerde isim bittiginde baska nerelerde gerekiorsam oralara gitme istegi duymam... Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 | |
-Baku, Azerbaycan -Istanbul..Yeditepe uni.Tip Fakultesindeyim...Hazirlik sinifini bitirdim..Eylulden 1ci sinifa baslicam Insallah -En son okudugum( Bred Meltzer-Kader Kitabi)....Su an Okudugum (James Patterson-Sahil Yolu) -Futbol ve Su topu -Tesekkur ederim Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Jen (28-04-08), serkhan_585 (28-04-08) |
| | #8 | |
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (28-04-08) |
| | #9 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gec yazdigim icin ozur dilerim Burdayiiim
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| | #10 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:13143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet çok sevdiyini biliyorum ve eğer izin verirsen herkese böle tatlı bir aşk yaşamayı dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #13 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azerbaycanda Neftci Turkiyede Galatasaray Avrupada Liverpool ![]() Bos vakitlerimdeee....cok sey yapiorum...evde oturmayi sevmem...enerjik seyler yapmayi tercih ederim...genellikle arkadaslarimla olurum Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Jen (30-04-08), serkhan_585 (30-04-08) |
| | #14 | |
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (30-04-08) |
| | #15 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorusu olan? Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| | #16 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okumak için neden Türkiye-yi seçtin. Türkiyede okumanın senin için avantaj ve dezavantajları neler? Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
| | #17 |
Hmm TIPi ingilizce okumak istiyordum...kendi ulkemde bogle bir olanak yok...ve de Turkiyede aldigim diploma dunyanin cogu yerinde kabul edilir oldugu icin Avantajlari cok fazla...dezavantajlari ailemden..sevdiklerimden uzakta yasamak zor.... ve en buyuk sorunum ev yemekleri yeme sansimin olmamamsi Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| | #18 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ev yemekleri yapan bir çoklokanta var aslında.. ![]() Bir soru daha sorayım G-peyki ne demek? :z Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
| | #19 | |
![]() *G* bir ismin bas harfi *peyk*de gezegenlerin etrafina dolanan uydu 1sey anladiysan Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others | |
| | #20 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 426
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selam araz...seni burda en iyi taniyan benim her halde ... ama yine de sorum olucak...sadece merak ettim kac dostun var?![]() BIRLIKTE EN GÜÇLÜYÜZ... |