Konu Seçenekleri
Eski 25-02-07, 21:03 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kahkaha Gaffur Replikleri

-Beni begenmiyormusun?

-NASILIM? ,oohh nasılım

-Gozune ne oldu

-Ölümüne kankayız

-Terliksi Hayvan

-Kral Sacit

-beni niye çağırmadın.Yoksam beni begenmiyormusun?

-Neden Bir Sakıncası mı var ?

-Sen beni beenmiiormusun , sen beni aşaı mı goruyosun..

-Ben senin kardeşin deilim neden benimle senli benli konuşuyoonn..

-Bize niye gelmedin

-Helva kesiodum da elimde kaldı ,peynir kesiodum da elimde kaldı.

-Kankaa..

-efendi olsan tam süper olacak,uzatsan tam süper olacak,öyle olsan süper olacak vs..

-buyür..
-sus gızz..

-sen anladın onu..

-benimle gurur duyuyormusun bubam yenii..!!

-allahh belaaanı versin allahh senüü kahretsin bana gelen sana gelsün hıyarrrrrrrr........!!!

-beni beğenmiyormusun anne

-Sen beni ekiyor musun? Sen beni kırıyor musun?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
BUR@K (25-02-07)
Eski 25-02-07, 21:19 Çevrimdışı   #2
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
tweety nasilmisin? supersin kankhhaaaa anladin sen onuuu

Bide sey vardi...
-Gaffur: "Seni tenhada kistiririm!!"

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 25-02-07, 21:21 Çevrimdışı   #3
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
-Sen beni beenmiiormusun , sen beni aşaı mı goruyosun..
Eski 25-02-07, 21:35 Çevrimdışı   #4
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
çokk güzeldi canumm
Eski 25-02-07, 23:14 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Süper tweety..................
Eski 25-02-07, 23:45 Çevrimdışı   #6
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
-beni beğenmiyormusun anne saol Tweety

Konu Seçenekleri