| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Beni begenmiyormusun? -NASILIM? ,oohh nasılım -Gozune ne oldu -Ölümüne kankayız -Terliksi Hayvan -Kral Sacit -beni niye çağırmadın.Yoksam beni begenmiyormusun? -Neden Bir Sakıncası mı var ? -Sen beni beenmiiormusun , sen beni aşaı mı goruyosun.. -Ben senin kardeşin deilim neden benimle senli benli konuşuyoonn.. -Bize niye gelmedin -Helva kesiodum da elimde kaldı ,peynir kesiodum da elimde kaldı. -Kankaa.. -efendi olsan tam süper olacak,uzatsan tam süper olacak,öyle olsan süper olacak vs.. -buyür.. -sus gızz.. -sen anladın onu.. -benimle gurur duyuyormusun bubam yenii..!! -allahh belaaanı versin allahh senüü kahretsin bana gelen sana gelsün hıyarrrrrrrr........!!! -beni beğenmiyormusun anne -Sen beni ekiyor musun? Sen beni kırıyor musun? derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | BUR@K (25-02-07) |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() tweety nasilmisin? supersin kankhhaaaa anladin sen onuuuBide sey vardi... -Gaffur: "Seni tenhada kistiririm!!" BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Sen beni beenmiiormusun , sen beni aşaı mı goruyosun.. ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çokk güzeldi canumm
|
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper tweety.................. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-beni beğenmiyormusun anne ![]() ![]() saol Tweety ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |