Konu Seçenekleri
Eski 24-07-08, 16:16 Çevrimdışı   #1
Asistan

NuraYY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 319
Teşekkür etti: 262
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2903
NuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyorNuraYY çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kahkaha gaflar gaflar gaflar...

Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programini sunuyor. O sirada bi canli baglanti olur ve... Seda SAYAN:
- AAloooggg kiminle görüsüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ?- Nerden ariyosun bizi Mustafa ?
- Sisli'den.
- Ne is yapiyon lan Mustafa?
- Belediye baskaniyim... (Mustafa SARIGÜL)

>Esra Ceyhan'in programinda da böle anlardan çok yasanmistir söyleki,yeni piyasaya çikmis birini konuk etmistir Esra hanim, sohbet ederler, Esra hanim her zamanki gibi baslar yalakaliklarina, kasetiniz çok güzel olmus geçen hafta aldim evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çikmadi haftaya çikacak demesi

Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandasimizla yasadigi diyalog: -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu etleri yemeyi düsünüyor musunuz? -Yok, bacim, ese dosta dagitacagiz.

>Reha muhtar telefondaki adama firça atiyor. -Bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver??
-Bakin efendim söyle izah edeyim...
-Sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap versene??!
demesi

>Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sundugu dönemdeki hakemligi yeni birakan Erman Toroglu'nu anons ederken "tartismasiz Türkiye'nin en büyük düdügü" demesi Erman Toroglu'nun afallamasi.

************************************************** **

>Arena'da Ugur Dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani yok buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Ugur Bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdigi an.

>Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi.
************************************************** *
Ismet Badem bir basketbol maçinda seyircilerin arasina çikar ve bir kizla röportaja baslar. Badem: sizin gibi güzel bayanlari salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden? Kiz: ben Efes kizlarindan biriyim zaten. Badem: Aaa öyle mi çiplak degilsin ya taniyamadim.
Bu diyalogdan sonra anlatim masasinda olan Murat Murathanoglu kopmustur ve ekranlari basinda izleyen milyonlarin söylemek istediklerine tercüman olmustur.
Murathanoglu: Ya Ismet bi de sana bu is için para veriyorlar degil mi?
demesi..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
-misspasha- (24-07-08), HANNİBAL (25-07-08), Karmaşık (24-07-08), seLLuk@ (24-07-08), Tuğrul Bey (24-07-08)
Eski 24-07-08, 16:19 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.801
Teşekkür etti: 1.253
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
>Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sundugu dönemdeki hakemligi yeni birakan Erman Toroglu'nu anons ederken "tartismasiz Türkiye'nin en büyük düdügü" demesi Erman Toroglu'nun afallamasi.

************************************************** **

>Arena'da Ugur Dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani yok buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Ugur Bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdigi an.

>Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi.

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 24-07-08, 16:27 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.524
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
harika yaa naber lan mustafa

Eski 24-07-08, 17:07 Çevrimdışı   #4

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.676
Teşekkür etti: 4.108
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:18832
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
off feci bunlar yaa ne utanç verici allahım..
Eski 24-07-08, 17:29 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 146
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:542
MısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyor
türkiyenin tartışmasız en büyük düdüğü...
Eski 24-07-08, 18:44 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programini sunuyor. O sirada bi canli baglanti olur ve... Seda SAYAN:
- AAloooggg kiminle görüsüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ?- Nerden ariyosun bizi Mustafa ?
- Sisli'den.
- Ne is yapiyon lan Mustafa?
- Belediye baskaniyim... (Mustafa SARIGÜL)
patavatsız kadın...

Alıntı:
Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandasimizla yasadigi diyalog: -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu etleri yemeyi düsünüyor musunuz? -Yok, bacim, ese dosta dagitacagiz.
spontane söylediği laf ne etki yapmıştır ama...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 24-07-08, 22:51 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 25-07-08, 11:50 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Kemalistler

M0n4rch1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 88
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:57
M0n4rch1 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Koptum Yaw Sağol Paylasım İçin

http://www.haberegitim.net/images/news/683.jpgBiri Gider Bini Gelir!
Eski 25-07-08, 11:59 Çevrimdışı   #9
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr

Konu Seçenekleri