| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programini sunuyor. O sirada bi canli baglanti olur ve... Seda SAYAN: - AAloooggg kiminle görüsüyoruz ? - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa ?- Nerden ariyosun bizi Mustafa ? - Sisli'den. - Ne is yapiyon lan Mustafa? - Belediye baskaniyim... (Mustafa SARIGÜL) ******************************************** >Esra Ceyhan'in programinda da böle anlardan çok yasanmistir söyleki,yeni piyasaya çikmis birini konuk etmistir Esra hanim, sohbet ederler, Esra hanim her zamanki gibi baslar yalakaliklarina, kasetiniz çok güzel olmus geçen hafta aldim evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çikmadi haftaya çikacak demesi ************************************************** ****************** Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandasimizla yasadigi diyalog: -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu etleri yemeyi düsünüyor musunuz? -Yok, bacim, ese dosta dagitacagiz. ************************************************** *********************** >Reha muhtar telefondaki adama firça atiyor. -Bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver?? -Bakin efendim söyle izah edeyim... -Sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap versene??! demesi ************************************************** >Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sundugu dönemdeki hakemligi yeni birakan Erman Toroglu'nu anons ederken "tartismasiz Türkiye'nin en büyük düdügü" demesi Erman Toroglu'nun afallamasi. ************************************************** ** >Arena'da Ugur Dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani yok buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Ugur Bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdigi an. ************************************************* >Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi. ************************************************** * Ismet Badem bir basketbol maçinda seyircilerin arasina çikar ve bir kizla röportaja baslar. Badem: sizin gibi güzel bayanlari salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden? Kiz: ben Efes kizlarindan biriyim zaten. Badem: Aaa öyle mi çiplak degilsin ya taniyamadim. Bu diyalogdan sonra anlatim masasinda olan Murat Murathanoglu kopmustur ve ekranlari basinda izleyen milyonlarin söylemek istediklerine tercüman olmustur. Murathanoglu: Ya Ismet bi de sana bu is için para veriyorlar degil mi? demesi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | -misspasha- (24-07-08), HANNİBAL (25-07-08), Karmaşık (24-07-08), seLLuk@ (24-07-08), Tuğrul Bey (24-07-08) |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | >Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sundugu dönemdeki hakemligi yeni birakan Erman Toroglu'nu anons ederken "tartismasiz Türkiye'nin en büyük düdügü" demesi Erman Toroglu'nun afallamasi. ************************************************** ** >Arena'da Ugur Dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani yok buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Ugur Bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdigi an. ************************************************* >Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi. BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika yaa ![]() naber lan mustafa ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
![]()
Teşekkür etti: 4.108
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off feci bunlar yaa ne utanç verici allahım.. |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
türkiyenin tartışmasız en büyük düdüğü... |
|
| | #6 | ||
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... | ||
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #8 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:57 ![]() ![]() |
Koptum Yaw Sağol Paylasım İçin ![]() ![]() Biri Gider Bini Gelir! |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |