| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Gaflar :p
Bazi futbolcularin hepsi sigara iciyor... (Fenerbahceli Oguz Cetin) Savasi istemiyorum... Beni cok etkiledi... Makyaj masrafim var, elbise masrafim var... (Petek Dincöz) Görmeyi mi isterdin, böyle iyi mi? (Kenan Ercetingöz'ün,gözleri görmeyen Metin Sentürk'e sorusu) Degisik bir yerden gireyim sana... (Erman Toroglu,Sansal asoylüyor) Soru: Somali'nin baskenti neresidir? Yanit: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum... (Nefise Karatay) Madonna gibiyim... Dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum...(Ozcan Deniz) Aranizda erkek oglu olan var mi? (Yasemin Bozkurt) Artik hata yapmak adina daha tecrübeliyim... (Ozlem Yildiz) Ne var ki canim... Insan cevresindeki komsulariyla da mutlulugun doruguna ulasabilir... (Seda Sayan) Annem hakikaten cok kaliteli bir sanatci annesi...(Seren Serengil) I love you sizi... (Sibel Turnagöl) Gülben Ergen benim yatir arkadasim... (Bülent Ersoy) Cenab-i Allah'i size emanet ediyorum... (Tansu Ciller) Benim kültürsüz insanlarla isim olmaz... Zaten simdi ultrasyondan ciktim, cok mutluyum... (Ceylan) |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:368 ![]() ![]() ![]() ![]() |
yılın en büyük gafı rte'nin ananı da al git demesi daha büyük bi gaf düşünebilio musunuz |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahaa okurken koptum yaa teşekkürler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! DİYEBİLENE! |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:75 ![]() |
Dikkat ettimde çoğu manken eee normal O beyinle
|
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bütn artılar senın olsun benım diyecegımı demişsin Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel saol
|
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:39 ![]() |
süper bu gaflar tşk
|
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Degisik bir yerden gireyim sana... (Erman Toroglu,Sansal asoylüyor) buna öldüm ben ya ![]() ![]() ![]() kapatmamıslarmı acaba bunun için ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |