Konu Seçenekleri
Eski 23-04-08, 16:42 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Galatasaray-Arsenal Uefa Fİnal Maçı Özeti...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (23-04-08), Disorder (23-04-08)
Eski 23-04-08, 16:49 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bakdikca tuylerim diken diken oluyor

unutmadigim

Arifin kacirdigi gol
Haginin ilk uzatma devresinde atilmasi
Bulentin kolu cikmis sekilde oynamasi

15 dk nerdeyse 9 kisi oynamamiz
veee o uzatmanin son dakikalarinda henryin muthis kafa vurunusu muthis sekilde kurtaran taffarel

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (23-04-08)
Eski 23-04-08, 16:52 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakdikca tuylerim diken diken oluyor

unutmadigim

Arifin kacirdigi gol
Haginin ilk uzatma devresinde atilmasi
Bulentin kolu cikmis sekilde oynamasi

15 dk nerdeyse 9 kisi oynamamiz
veee o uzatmanin son dakikalarinda henryin muthis kafa vurunusu muthis sekilde kurtaran taffarel
henry'in kafa golünü kaçırmasına hala inanamıyorum... Muhteşem bir kafaydı ama o vuruştan daha muhteşem olan Taffarel'in kurtarışıydı

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (23-04-08)

Konu Seçenekleri