| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Galatasaray-Arsenal Uefa Fİnal Maçı Özeti... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakdikca tuylerim diken diken oluyor unutmadigim Arifin kacirdigi gol Haginin ilk uzatma devresinde atilmasi Bulentin kolu cikmis sekilde oynamasi 15 dk nerdeyse 9 kisi oynamamiz veee o uzatmanin son dakikalarinda henryin muthis kafa vurunusu muthis sekilde kurtaran taffarel Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (23-04-08) |
| | #3 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (23-04-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |