DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray - Fenerbahçe derbisini kim kazanır ?
Galatasaray kazanır 28 60,87%
Fenerbahçe kazanır 14 30,43%
Berabere biter 4 8,70%
Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 23-04-08, 23:52 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Galatasaray - Fenerbahçe derbisini kim kazanır ?

Malüm hafta sonu eşit puandaki iki dev mecidiyeköyde oynuyor sizce derbiyi kim kazanır...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 24-04-08, 00:48 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Fenerbahce (:

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 24-04-08, 00:50 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
http://www.zamansiz.com/gs-fb-macini...r-t208960.html

benzer bi konu burda da var

gonlum fb'M den yana.
Mesaja teşekkür eden:
_zeynep_kübra_ (25-04-08)
Eski 24-04-08, 12:33 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benimde gönlüm GS den yana

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 24-04-08, 12:38 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
fenerbahçe
6 golmu atar 10 golmu atar artık bilemicem

''off kocakafalı dünya''
Mesaja teşekkür eden:
_zeynep_kübra_ (26-04-08)
Eski 24-04-08, 14:50 Çevrimdışı   #6
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
buda sorulurmu tabiki fener

şafak 456
Mesaja teşekkür eden:
Eski 24-04-08, 14:57 Çevrimdışı   #7
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 155
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:164
๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
galatasarayın son haftaki performansı çok iyiydi bence galata alır

beni çekemeyenler anten taksın
Eski 24-04-08, 15:01 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Son senelerde bu tip maçlarla çok karşılaştık ve bu maçların bir ayağı hep Fenerbahçe idi...
Hemen hemen hepsinde de istediği sonucu almasını bildi.
Gönlümden geçen yine böyle olması
Çok zor maç olacak gibi geliyor fakat Galatasaray B.Ş.Belediye karşısında oynadığı taktikle oynarsa GS'ye pek şans vermiyorum. Fenerbahçe bu taktiği 1 senedir oynuyor ve bu taktikle zorlu karşılaşmalardan çıkarak iyi bir tecrübe kazandı. Galatasarayın tek eksiği tecrübe olur, buda sonucu etkiler gibi geliyor.
Eğer Felkamp zamanındaki gibi Fenerbahçe'ye önde basacak bir oyunla oynarsa daha fazla şansı olur
Bol gollü olsunda en azından izlediğimizden zevk alalım sonuç ne olursa olsun değmiş olur

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 24-04-08, 17:29 Çevrimdışı   #9
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
alt biter

Galatasaray alacak..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 24-04-08, 18:05 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Cimbom

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 24-04-08, 18:07 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.801
Teşekkür etti: 1.253
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

resim her şeyi açıklıyor

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 24-04-08, 18:09 Çevrimdışı   #12
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
biraz amigoluğa kaçacak ama her zaman her yerde en büyük cimbom....
gs ezecek..
Eski 24-04-08, 18:13 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 569
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
takım tutmadığım için berabere dedim
Eski 25-04-08, 14:36 Çevrimdışı   #14
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
Alıntı:
pavel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
biraz amigoluğa kaçacak ama her zaman her yerde en büyük cimbom....
gs ezecek..
okadar emin olma heryerde herzaman en büyük fener

şafak 456
Eski 25-04-08, 14:44 Çevrimdışı   #15
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Malüm hafta sonu eşit puandaki iki dev mecidiyeköyde oynuyor sizce derbiyi kim kazanır...
sivasspor

şişedeki balık

Eski 25-04-08, 14:47 Çevrimdışı   #16
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor
böyle birşey yazmış olabileceğini tahmin ettim nedense...

çok komikti..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 25-04-08, 17:47 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bence Berabere Bitecek..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 25-04-08, 18:53 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Sanatkârlar grubu

_zeynep_kübra_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:483
_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor
fenerim yener inşallah

HERKES 1 GÜN GALATASAYARLI OLUCAK AMA 364 GÜN FENERBAHÇELİ...
Eski 25-04-08, 18:55 Çevrimdışı   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mecidiyeköyü cimboma dar edeceğiz. eze eze yeneceğiz...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-04-08, 18:57 Çevrimiçi   #20
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bi Fenerli olarak muhtemelen Gs nin maci alacagini düsünüyorum.

Ama derbi oldugu icin belli olmaz Beraberlik yahut bizde alabiliriz maci.

Konu Seçenekleri