| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray - Fenerbahçe derbisini kim kazanır ? | |||
| Galatasaray kazanır | | 28 | 60,87% |
| Fenerbahçe kazanır | | 14 | 30,43% |
| Berabere biter | | 4 | 8,70% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Malüm hafta sonu eşit puandaki iki dev mecidiyeköyde oynuyor sizce derbiyi kim kazanır... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahce (: Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/gs-fb-macini...r-t208960.html benzer bi konu burda da var ![]() gonlum fb'M den yana. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _zeynep_kübra_ (25-04-08) |
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde gönlüm GS den yana
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fenerbahçe ![]() 6 golmu atar 10 golmu atar artık bilemicem ''off kocakafalı dünya'' |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _zeynep_kübra_ (26-04-08) |
| | #6 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda sorulurmu tabiki fener
|
|
| | #7 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:164 ![]() ![]() ![]() |
galatasarayın son haftaki performansı çok iyiydi bence galata alır
beni çekemeyenler anten taksın |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son senelerde bu tip maçlarla çok karşılaştık ve bu maçların bir ayağı hep Fenerbahçe idi... Hemen hemen hepsinde de istediği sonucu almasını bildi. Gönlümden geçen yine böyle olması ![]() Çok zor maç olacak gibi geliyor fakat Galatasaray B.Ş.Belediye karşısında oynadığı taktikle oynarsa GS'ye pek şans vermiyorum. Fenerbahçe bu taktiği 1 senedir oynuyor ve bu taktikle zorlu karşılaşmalardan çıkarak iyi bir tecrübe kazandı. Galatasarayın tek eksiği tecrübe olur, buda sonucu etkiler gibi geliyor. Eğer Felkamp zamanındaki gibi Fenerbahçe'ye önde basacak bir oyunla oynarsa daha fazla şansı olur ![]() Bol gollü olsunda en azından izlediğimizden zevk alalım sonuç ne olursa olsun değmiş olur ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #9 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alt biter ![]() Galatasaray alacak.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cimbom derin.. ![]()
|
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() resim her şeyi açıklıyor BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 3.112
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biraz amigoluğa kaçacak ama her zaman her yerde en büyük cimbom.... gs ezecek.. |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takım tutmadığım için berabere dedim
|
|
| | #14 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okadar emin olma heryerde herzaman en büyük fener
|
|
| | #15 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şişedeki balık ![]() | |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle birşey yazmış olabileceğini tahmin ettim nedense... çok komikti.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Berabere Bitecek.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #18 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fenerim yener inşallah |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mecidiyeköyü cimboma dar edeceğiz. eze eze yeneceğiz...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi Fenerli olarak muhtemelen Gs nin maci alacagini düsünüyorum. Ama derbi oldugu icin belli olmaz Beraberlik yahut bizde alabiliriz maci. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |