| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray Fenerbahçe'yi Alkışlasınmı? | |||
| Alkışlasın | | 14 | 42,42% |
| Alkışlamasın | | 19 | 57,58% |
| Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Galatasaray Fenerbahçeyi Alkışlasınmı?
Şampiyonluğu M.United'e kaptıran Chelsea'li futbolcular, rakipleri sahaya çıkarken, sıraya dizilip onları alkışlamıştı. F.Bahçe, cumartesi G.Saray ile oynayacak. Aynı jesti G.S'li futbolcular da yapsın mı?
![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GEÇTİĞİMİZ çarşamba günü İngiltere'de bizim alışık olmadığımız bir sahne yaşandı. Şampiyonluğu M.United'e kaptıran Chelsea'li futbolcular, rakipleri sahaya çıkarken, sıraya dizilip onları alkışladı. İki yıl önce de aynı jesti M.United'lı futbolcular, Chelsea'lilere yapmıştı. LİGİN bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen F.Bahçe, cumartesi günü Ali Sami Yen'de G.Saray ile oynayacak. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:126 ![]() ![]() |
alkışlamayan cimbomlu olsun
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olurmu öyle şey " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böle bişey olursa gs liler futbolcuları çiğ çiğ yer. |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gönlüm alkıslamısından yana ama nerdeee sahsen aynını Fenerlılere sorsanıs gs yı sampıyon olunca alkıslarmısınıs dıe bende olmas derım DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ben alkışlasın dedim fakat olucağından emin değilim fakat çokk isterdim...
|
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alkışlayacak tabi ben bir beşiktaşlı olarak yuh çekebilirm ama galatasaraylılar alkışlasın fenerbahçeyi ezeli rakibi , beşiktaş feneri çok kaaale almasada galatasaray fenerden çok çektiği için böyle durumlarda ayakta alkışlasın بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #9 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alkışlasın tabii yaa bi senede centilmen olsun şu galatasaray ![]() hakemlere ragmen federasyona ragmen tüm birleşen takımlara ragmen 100. yılımızda şampiyon olduk yabiiki alkışlasınlar hatta tüm rakipler alkışlasın ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.459
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
futbol kardesliktir..ama biz bunu hala kabul edememisiz.. bence Turkiyede kimse kimseyi alkislamaz Konu YaGMuR_CiNi tarafından (15-05-07 Saat 13:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya fener başkanı bizim uefa kupamıza tesadüf demiş adam ne alkışlıyacaz kadıköyde anamızdan başlayıp avradımızda bitiriyolar hakemlere başkanı ana avrat sövüyor sizde aziz başkan varken bizden alkış beklemeyin bi zahmet ama tabi GS taraftarı büyük taraftardır alkışlayada bilir fb taraftarı centilmenlik öğrensin ya bu fb ligden çekilmiyormuydu
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 Konu ~sebofan_memo~ tarafından (15-05-07 Saat 13:45 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم | |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence alkıslamasın adamlara o kadar laf etmisiz onlar bize o kadar laf etmis biz alkıslarsak ohooo Ali Samiyende Galatasaray alkıslıcak onları merak etmeyin...1.sezon yaptıklarını unutmadık tüm oyuncularımız kan içindeydi... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alkışlamasın oyunlarını oynayıp gitsinler fenerliler Konu seda tarafından (15-05-07 Saat 15:24 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerliler beşiktaş macını ornek vererek soluorm haklarıyla almadılar macları alkıslamasınlar o yuzden ... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi cimbomlu olarak alkışlasınlar derim ama biz şampiyon olsak onların aynı şeyi yapıcaklarını hiç düşünmüyorum O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:126 ![]() ![]() | ![]() ![]() |
|
| | #18 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 81
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:92 ![]() |
ben fenerbahçeliyim galatasaray şampiyon olsaydı fenerbahçeliler alkışlasın derdim. şu an da galatasaraylıların alkışlaması gerektiğini düşünüyorum. doğrusu bu değil midir zaten?
|
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli olan dostluk, kardeşlik, fairplay... |
|
| | #20 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her zaman alkışlarız biz zaten asıl fenerliler bizi alkışlıyomu siz onu söleyin............. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |