DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray Fenerbahçe'yi Alkışlasınmı?
Alkışlasın 14 42,42%
Alkışlamasın 19 57,58%
Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 14-05-07, 23:56 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Galatasaray Fenerbahçeyi Alkışlasınmı?

Şampiyonluğu M.United'e kaptıran Chelsea'li futbolcular, rakipleri sahaya çıkarken, sıraya dizilip onları alkışlamıştı. F.Bahçe, cumartesi G.Saray ile oynayacak. Aynı jesti G.S'li futbolcular da yapsın mı?

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 14-05-07, 23:59 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
GEÇTİĞİMİZ çarşamba günü İngiltere'de bizim alışık olmadığımız bir sahne yaşandı. Şampiyonluğu M.United'e kaptıran Chelsea'li futbolcular, rakipleri sahaya çıkarken, sıraya dizilip onları alkışladı. İki yıl önce de aynı jesti M.United'lı futbolcular, Chelsea'lilere yapmıştı.
LİGİN bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen F.Bahçe, cumartesi günü Ali Sami Yen'de G.Saray ile oynayacak.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 15-05-07, 00:15 Çevrimdışı   #3
Stajyer

Mr.LoNeLy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 14
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:126
Mr.LoNeLy ara sıra gören oluyorMr.LoNeLy ara sıra gören oluyor
alkışlamayan cimbomlu olsun
Eski 15-05-07, 00:17 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
olurmu öyle şey

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 15-05-07, 00:19 Çevrimdışı   #5
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Böle bişey olursa gs liler futbolcuları çiğ çiğ yer.
Eski 15-05-07, 00:22 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
gönlüm alkıslamısından yana ama nerdeee sahsen aynını Fenerlılere sorsanıs gs yı sampıyon olunca alkıslarmısınıs dıe bende olmas derım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 15-05-07, 00:31 Çevrimdışı   #7
Öğrenci

Burakalp - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 1
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Burakalp Herkese mesafeli
ben alkışlasın dedim fakat olucağından emin değilim fakat çokk isterdim...
Eski 15-05-07, 13:25 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
alkışlayacak tabi ben bir beşiktaşlı olarak yuh çekebilirm ama galatasaraylılar alkışlasın fenerbahçeyi ezeli rakibi , beşiktaş feneri çok kaaale almasada galatasaray fenerden çok çektiği için böyle durumlarda ayakta alkışlasın

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 15-05-07, 13:36 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
alkışlasın tabii yaa
bi senede centilmen olsun şu galatasaray
hakemlere ragmen federasyona ragmen tüm birleşen takımlara ragmen 100. yılımızda şampiyon olduk yabiiki alkışlasınlar hatta tüm rakipler alkışlasın

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 15-05-07, 13:40 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
futbol kardesliktir..ama biz bunu hala kabul edememisiz..
bence Turkiyede kimse kimseyi alkislamaz

Konu YaGMuR_CiNi tarafından (15-05-07 Saat 13:57 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-05-07, 13:41 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.136
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya fener başkanı bizim uefa kupamıza tesadüf demiş adam ne alkışlıyacaz kadıköyde anamızdan başlayıp avradımızda bitiriyolar hakemlere başkanı ana avrat sövüyor sizde aziz başkan varken bizden alkış beklemeyin bi zahmet ama tabi GS taraftarı büyük taraftardır alkışlayada bilir fb taraftarı centilmenlik öğrensin ya bu fb ligden çekilmiyormuydu

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (15-05-07 Saat 13:45 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-05-07, 13:59 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
sebofanmemo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya fener başkanı bizim uefa kupamıza tesadüf demiş adam ne alkışlıyacaz kadıköyde anamızdan başlayıp avradımızda bitiriyolar hakemlere başkanı ana avrat sövüyor sizde aziz başkan varken bizden alkış beklemeyin bi zahmet ama tabi GS taraftarı büyük taraftardır alkışlayada bilir fb taraftarı centilmenlik öğrensin ya bu fb ligden çekilmiyormuydu
eft doğru fenerbahçe taraftarı beş kuruş etmez gerçektende tezahuratmı ediolar küfürmü , maçamı gidiolar savaşa mı belli değil !!!!!! memo fb ligden çekilmio türkiye kupasından çakildi artık paf takımıyla çıkacak baktı ki kupayı alamicak

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 15-05-07, 14:03 Çevrimdışı   #13
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bence alkıslamasın adamlara o kadar laf etmisiz onlar bize o kadar laf etmis biz alkıslarsak ohooo Ali Samiyende Galatasaray alkıslıcak onları merak etmeyin...1.sezon yaptıklarını unutmadık tüm oyuncularımız kan içindeydi...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 15-05-07, 15:05 Çevrimdışı   #14
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
alkışlamasın oyunlarını oynayıp gitsinler fenerliler

Konu seda tarafından (15-05-07 Saat 15:24 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-05-07, 15:18 Çevrimdışı   #15
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
fenerliler beşiktaş macını ornek vererek soluorm haklarıyla almadılar macları

alkıslamasınlar o yuzden ...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 15-05-07, 23:40 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
bi cimbomlu olarak alkışlasınlar derim ama biz şampiyon olsak onların aynı şeyi yapıcaklarını hiç düşünmüyorum

O bir sığır...!!
Eski 16-05-07, 20:01 Çevrimdışı   #17
Stajyer

Mr.LoNeLy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 14
Forum Puanı:126
Mr.LoNeLy ara sıra gören oluyorMr.LoNeLy ara sıra gören oluyor
Eski 16-05-07, 21:33 Çevrimdışı   #18
Asistan
Antikapitalistler

mor_yel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 201
Teşekkür etti: 81
Forum Puanı:92
mor_yel ara sıra gören oluyor
ben fenerbahçeliyim galatasaray şampiyon olsaydı fenerbahçeliler alkışlasın derdim. şu an da galatasaraylıların alkışlaması gerektiğini düşünüyorum. doğrusu bu değil midir zaten?
Eski 16-05-07, 21:53 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Önemli olan dostluk, kardeşlik, fairplay...
Eski 16-05-07, 22:52 Çevrimdışı   #20

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
her zaman alkışlarız biz zaten asıl fenerliler bizi alkışlıyomu siz onu söleyin.............

Konu Seçenekleri