| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray Kalliyle devam etmeli mi? | |||
| Evet | | 16 | 55,17% |
| Hayır | | 13 | 44,83% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Galatasaray ikinci yarıda Kalliyle yola devam etmeli mi?
Yönetimin yola Kalliyle devam etme kararı aldı. Sizce ne yapılmalı?
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EtmemeLi o Adama Güvenmem Ben !! ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 49
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende ısınmadım ama sonradan pişmanda olmak istemiyorum doğrusu. Az kaldı , biliyorum ... Sen ; Uykumda bölenim, Kalbimde çarpanım, Yaşamımda artı anlam, Mutluluğumda eksilmeyenimsin ![]() |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence edilmeli , ben kalliye güveniyorum. Bence bu sezon bizi kesinlikle şampiyon yapacak. Zaten sezon sonu kalli kesin gidecek. Şimdi yeni antrenör getiricez de ne olacak, bir sürü yeni polemik.
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takimdan 15 oyuncu gitmis 10 yeni oyuncu gelmis ve bu takim hemen hemen kadrosunda hiç degisiklik yapmayan fenerbahcenin sadece 1 puan gerisinde ! boyle koklu degisiklige ragmen bence takimimiz basarili ((: sakatlarimiz duzeldimi ilk haftalardaki performansimiza donecegimize guvenim tam yane herseye ragmen kalli ile dvm edilmeli yeni 1 yapilanma için bu sart ama sezon sonu sampiyon dahi olsak kalli gitcek Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (02-01-08) |
| | #6 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir Fb li olarak devam etmesinden yanayim ![]() niye derseniz takimda oyunculara farkli farkli tavirlari var Lincoln ve Hakan örnegi, güzel takim bölünür bu adamla ) ha gitse daha iyi olur ama buda iyi |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.111
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence devam etmemeLi !! Bir karar vermenin zamanı geldi. Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? ! |
|
| | #8 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:143 ![]() ![]() |
Yilin en büyük hatasidir kalli.Gerets ile devam edilse idi Galatasaray cok daha iyi yerlerde olacakti :(
|
|
| | #9 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:45 ![]() |
yeni teknik direktör gelse sanki galatasaray düzelecek şu anda galatasarayı kalli'den daha iyi tanıyan yok bence kalliyle devam. eğer yeni biri gelirse ve galatasarayın bu havası değişirse sarı kırmızılı takım çıkış verine düşüşe geçer.
|
|
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim gelirse gelsin kim giderse gitsin takım her zman aynı benim için şuan ligdede çok güzel bi pozisyonda... galatasaraya hala kötü diyen warsa buyursun desin ben şahsen takmıyorum |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cok erken bu kadar buyuk bi yukun altina girmesi için ((: bence kalli gidcekse yerine abdullah avci gelmeli Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Kalmali Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence feldkamtın yerine bülent korkmaz gelmeli, ennnn iyisi bu olcak bn koyu bir galatasaray taraftarı olarak bunu düşünüon sizce ne olmalı feldkampt kalmalımı gitmelimi????????
Konu özge94 tarafından (03-01-08 Saat 20:14 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalli çok dengesiz işler yaptı , bazı maçlarda Sabri'yi ön libero , Hasan Şaş'ı sol bek , Arda'yı forvet olarak gördüğümüz günler oldu Yaşlılığına veriyorum ama bence yola devam edilmemeliydi , Lucescu çok iyi bir tercih olurdu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |