DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları

Anket Sonuçlarını Göster: Galatasaray Kalliyle devam etmeli mi?
Evet 16 55,17%
Hayır 13 44,83%
Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-12-07, 21:25 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Galatasaray ikinci yarıda Kalliyle yola devam etmeli mi?

Yönetimin yola Kalliyle devam etme kararı aldı. Sizce ne yapılmalı?

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 29-12-07, 21:28 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
EtmemeLi o Adama Güvenmem Ben !!

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 29-12-07, 21:29 Çevrimdışı   #3
Asistan

punkthepump - ait Avatar
Genel Mesajlar: 348
Teşekkür etti: 49
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:692
punkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyorpunkthepump ara sıra gören oluyor
Bende ısınmadım ama sonradan pişmanda olmak istemiyorum doğrusu.

Az kaldı , biliyorum ...

Sen ;
Uykumda bölenim,
Kalbimde çarpanım,
Yaşamımda artı anlam,
Mutluluğumda eksilmeyenimsin
Eski 29-12-07, 21:39 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bence edilmeli , ben kalliye güveniyorum. Bence bu sezon bizi kesinlikle şampiyon yapacak. Zaten sezon sonu kalli kesin gidecek. Şimdi yeni antrenör getiricez de ne olacak, bir sürü yeni polemik.

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 29-12-07, 21:44 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
takimdan 15 oyuncu gitmis 10 yeni oyuncu gelmis ve bu takim hemen hemen kadrosunda hiç degisiklik yapmayan fenerbahcenin sadece 1 puan gerisinde !

boyle koklu degisiklige ragmen bence takimimiz basarili ((:
sakatlarimiz duzeldimi ilk haftalardaki performansimiza donecegimize guvenim tam

yane herseye ragmen kalli ile dvm edilmeli

yeni 1 yapilanma için bu sart ama sezon sonu sampiyon dahi olsak kalli gitcek

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (02-01-08)
Eski 29-12-07, 22:06 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben bir Fb li olarak devam etmesinden yanayim

niye derseniz takimda oyunculara farkli farkli tavirlari var Lincoln ve Hakan örnegi, güzel takim bölünür bu adamla )

ha gitse daha iyi olur ama buda iyi
Eski 30-12-07, 13:55 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 738
Teşekkür etti: 1.111
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13378
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bence devam etmemeLi !!

Bir karar vermenin zamanı geldi.
Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? !
Eski 30-12-07, 14:20 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Kemalistler

parasut969 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:143
parasut969 ara sıra gören oluyorparasut969 ara sıra gören oluyor
Yilin en büyük hatasidir kalli.Gerets ile devam edilse idi Galatasaray cok daha iyi yerlerde olacakti :(
Eski 31-12-07, 15:01 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Müzik grubu

asimetrick - ait Avatar
Genel Mesajlar: 148
Teşekkür etti: 20
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:45
asimetrick Herkese mesafeli
yeni teknik direktör gelse sanki galatasaray düzelecek şu anda galatasarayı kalli'den daha iyi tanıyan yok bence kalliyle devam. eğer yeni biri gelirse ve galatasarayın bu havası değişirse sarı kırmızılı takım çıkış verine düşüşe geçer.
Eski 01-01-08, 18:47 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bülent Korkmaz gelmeli takımın başına.Feldkamp'ın artı yönde bir şey kattığına inanmıyorum takıma.

Mesaja teşekkür eden:
özge94 (03-01-08)
Eski 01-01-08, 23:07 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kim gelirse gelsin kim giderse gitsin takım her zman aynı benim için şuan ligdede çok güzel bi pozisyonda...

galatasaraya hala kötü diyen warsa buyursun desin ben şahsen takmıyorum
Eski 01-01-08, 23:11 Çevrimdışı   #12
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Korkmaz gelmeli takımın başına.Feldkamp'ın artı yönde bir şey kattığına inanmıyorum takıma.

cok erken bu kadar buyuk bi yukun altina girmesi için ((:

bence kalli gidcekse yerine abdullah avci gelmeli

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 03-01-08, 03:53 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bence Kalmali

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 03-01-08, 20:12 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

özge94 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 536
Teşekkür etti: 97
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:513
özge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyorözge94 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bence feldkamtın yerine bülent korkmaz gelmeli, ennnn iyisi bu olcak bn koyu bir galatasaray taraftarı olarak bunu düşünüon sizce ne olmalı feldkampt kalmalımı gitmelimi????????

Senden Çok Uzakta Bir Yerlerdeyim..

Konu özge94 tarafından (03-01-08 Saat 20:14 ) de değiştirilmiştir..
Eski 05-01-08, 18:52 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

lastheart00 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
lastheart00 Herkese mesafeli
kalli gitmeli yerine de en iyi isim lucescu gelmeli hem türkiyeyi hem de galatasarayı çok iyi bilir saten başarılı da bir isim
Mesaja teşekkür eden:
HeaveN| (08-01-08)
Eski 08-01-08, 15:53 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Kalli çok dengesiz işler yaptı , bazı maçlarda Sabri'yi ön libero , Hasan Şaş'ı sol bek , Arda'yı forvet olarak gördüğümüz günler oldu Yaşlılığına veriyorum ama bence yola devam edilmemeliydi , Lucescu çok iyi bir tercih olurdu

Konu Seçenekleri