| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Galatasaray Japonya'da Tarih Yazmaya Devam Ediyor ![]() Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Şampiyona'nın ikinci karşılaşmasında British Colombia'yı 67-53 mağlup etti. Kıtalararası şampiyonanın ikinci gününde engelsiz aslanların rakibi, kadrosunda son Paralimpik Oyunları'nda gümüş madalya sahibi olan Kanada milli takımından dört oyuncu bulunduran British Colombia ekibiydi. British Colombia turnuvaya Amerika Kıtası şampiyonu olarak katıldı. Mücadeleye ilk karşılaşmadaki beş ile başlayan (Matt Scott, Justine Eveson, Serdar Andaç, İsmail Ar,Hussein Haidari) Galatasaray, birinci periyodda hücumda tutuk bir performans sergiledi ve bu çeyreği 20-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte daha iyi savunma yapmaya başlayan Galatasaray, hemen hemen her pozisyonda dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen, rakip takımdaki Patrick Anderson'u iki kişiyle savundu. Bu oyuncu skor üretmekte zorlanınca Galatasaray geriden gelip 3 sayı öne geçmeyi başardı. İlk yarı sonunda tabelada 29-26 Galatasaray üstünlüğü göze çarpıyordu. Üçüncü periyodun başları büyük çekişmeye sahne oldu. Galatasaray savunmada devamlı adam değişerek Patric Anderson'nu yıpratırken, sonradan oyuna giren Ferit'in de Kanada takımının etkili isimlerinden David Eng'i kilitlemesiyle Galatasaray bu çeyreği 41-38 önde kapattı. Dördüncü periyotta hücumda iyice açılan Galatasaray, Ferit ve Justine'nin pota altından bulduğu sayılarla farkı açtı ve maçı 67-53 kazanmayı başardı. Galatasaray bu skor ile final oynamayı garantiledi. Günün diğer maçında ise Japon takımı, Avusturalya temsilcisini 7 sayı farkla mağlup ederek final umudunu son güne taşıdı. Galatasaray'da Justine Eveson (26 sayı) ve Matt Scott (16 Sayı) skor yükünü çeken isimler olurken Ferit Gümüş (8sayı) ve Peter Tucek'de (7 sayı) skora önemli katkıda bulundular. Ayrıca Ferit Gümüş, İsmail Ar ve Hüssein Haidari gibi oyuncuların savunmadaki gayreti Kitakyushu Spor Salonu'nu dolduran Japon izleyicilerin büyük alkışını aldı. Galatasaray turnuvanın son günündeki ilk maçını, yerel saat ile 09:00'da final şansını yitiren son şampiyon TWP Perth Wheelcats takımıyla oynadıktan sonra gene yerel saat ile 14:00'da oynanacak olan final maçı için rakibini beklemeye başlayacak Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar gurur duysak azdir ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.381
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hsyn böyle önemli bir haberi forumda paylaştığın için ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (30-11-08) |
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler aslanlar tebrikler avrupa yetmez bize (: Belki futbolda yapsaniz bu isi dunya sallanirdi ama oda bizim hiyarligimiz olsun nediyelim (: her sey icin tesekkurler.
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |