| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan maçlarda alacağı puanlarla grupt | |||
| a)EVET | | 12 | 25,53% |
| b)HAYIR | | 15 | 31,91% |
| c)UEFA'YA GİDER | | 20 | 42,55% |
| Oylayanlar: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | galatasaray
Sizce Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan maçlarda alacağı puanlarla gruptan çıkabilecek mi?
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cıkmasını isterim ama HAYIR
Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (01-10-06) |
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben galatasaraylı olarak çıkmasını isterim fakat uefaya giderse bile büyük bir şans olurr BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:68 ![]() |
kesinlikle çıkarrrrrrrr
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Язшμ§™ (26-10-06), Forsa Livorno (24-10-06) |
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | bencedeb)HAYIR |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:101 ![]() ![]() |
eger bıraz iyi oynarsa cıkar ama bu futbola zoorrr ama ben gonulden ısterın cunkuu gonulden gsliiimmmm...
kim demiş haram nedir bilmez hayyam ben helali haramı karıstırmam seninle içilen şarap helaldir sensiz içilen su bile haram |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Язшμ§™ (26-10-06), Forsa Livorno (24-10-06) |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:6096 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkacak eminim...
![]() |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işallah çıkamaz diyenlere inat çıksın
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Forsa Livorno (24-10-06) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:65 ![]() | Bence uefa'ya gider.Çünkü liverpool ve PSV'yi yenmesi zor.buna göre herşey bordeaux'a bağlı oluyor.Eğer GS bordeaux'u yenerse bence uefe'ya gider.Zaten Bordeaux'un lLiverpool ve PSV'yi yenmeside çok düşük bir ihtimal olduğu için Galatasaray UEFA'ya gider. BİRGÜN HERKEZ FENERBAHÇELİ OLACAK... |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:29 ![]() | uefa kupasını kazanmasına da cok zor diyodunuz!!!inat olmayın kardesim anladık çarşı herşeye karşı ama kendi içinizde |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (26-10-06) |
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başka bahara artık... Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imkansız............... By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:49 ![]() |
bn ewet dedim çnkü galatasaray ın uefa kupasını aldığı yılda avrupa da galatasaray ın uefa kupasını kazanma oranı 1/250 olarak belirleniş ama sonuç ortada |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uefaya Gider Ve Kupayi 2. Kez Alir...(benim Görüşüm)
Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:93 ![]() | Bende fanatik bir galatasaray lı olarak UEFA ya gitmesini çok isterdim hemde herşeyden çok ama rize yenilgisinden sonra artık umudum kalmadı..Bu futbolla çok zor..Geçen sene bataktan çıktık asır gibi geçen son dakikalarda maçı aldık ve şampiyon olduk.Kolay unutulmayacak bir sezondu, ama bu sene heç ligde hemde şampiyonlar liğinde (gerçi bu umudumuz bitti) UEFA da HAYIR diyorum..Umarım bir MUCİZE olurdu UEFA ya katılırız.Bunu canı gönülden istiyorum.. |
|
| | #20 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah çıkacaz..uefa ya katılırız...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |