| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Arkadaşlar sizce GalataSaray Trabzonspor derbisinden kim galip ayrılacak................ ![]() Yorumlarınızı bekliyorum................... ![]() Bence GalataSaray.................. |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
galatasaray bencede.anket açsaydın oyları görürdük |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | gonzalez (12-05-07), `Hiperaktif (10-03-07) |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle daha iiiiiiiiii düşüncelerini alalım......... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duyduma gore mondragon oynamıomus ben trabzon dıorum buyuk bı ıddayada girdim yani eminim DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.478
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galatasaray maçı alacak.trabzona hiç şans vermiyorum. |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi biz alıcaz abicim başka yolu yok bunun............ |
|
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:594 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi ben GS'liyim..ama Trabzon'luyum..yanii memleket orası ama cimbomda benim yane işte karışık bi durum,evet farkındayım.. hem üzüldüm hem sevindim..yani işte güsel GS Just try... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok bide Trabzon [alkasdı gülerdim walla neyse büyük iddalara girenle geçmiş olsun diyorum .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: | gonzalez (12-05-07) |
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönlümüz Trabzonla |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 10
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
galatasaray yenebilir tabii düzgün bir kadroyla çıkarsa
|
|
| | #12 |
yene bilirmi mi biras acayip kaçmamışmı sende............. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |