DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları

Konu Seçenekleri
Eski 10-03-07, 14:29 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali GalataSaray Trabzonspor Derbisi

Arkadaşlar sizce GalataSaray Trabzonspor derbisinden kim galip ayrılacak................
Yorumlarınızı bekliyorum...................

Bence GalataSaray..................
Eski 10-03-07, 14:31 Çevrimdışı   #2
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
galatasaray bencede.anket açsaydın oyları görürdük
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
gonzalez (12-05-07), `Hiperaktif (10-03-07)
Eski 10-03-07, 14:45 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
böyle daha iiiiiiiiii düşüncelerini alalım.........
Eski 10-03-07, 14:47 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
duyduma gore mondragon oynamıomus ben trabzon dıorum buyuk bı ıddayada girdim yani eminim

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 10-03-07, 15:11 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.983
Teşekkür etti: 1.478
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Galatasaray maçı alacak.trabzona hiç şans vermiyorum.
Eski 10-03-07, 15:55 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Ödüller:
tabi biz alıcaz abicim başka yolu yok bunun............
Eski 12-03-07, 20:18 Çevrimdışı   #7
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ve aldıkkkkkk....number one cimbom bom....
Mesaja teşekkür eden:
gonzalez (12-05-07)
Eski 12-03-07, 20:25 Çevrimdışı   #8
Asistan
Müzik grubu

spinelli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 434
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:594
spinelli ara sıra gören oluyorspinelli ara sıra gören oluyorspinelli ara sıra gören oluyorspinelli ara sıra gören oluyorspinelli ara sıra gören oluyorspinelli ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
şimdi ben GS'liyim..ama Trabzon'luyum..yanii memleket orası ama cimbomda benim yane işte karışık bi durum,evet farkındayım.. hem üzüldüm hem sevindim..yani işte güsel GS

Just have a little patient...

Just try...
Eski 13-03-07, 07:35 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
yok bide Trabzon [alkasdı gülerdim walla neyse büyük iddalara girenle geçmiş olsun diyorum

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden:
gonzalez (12-05-07)
Eski 28-04-07, 22:57 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Gönlümüz Trabzonla
Eski 12-05-07, 13:38 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 12
Teşekkür etti: 10
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
gonzalez Herkese mesafeli
galatasaray yenebilir tabii düzgün bir kadroyla çıkarsa
Eski 12-05-07, 23:05 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Ödüller:
yene bilirmi mi biras acayip kaçmamışmı sende.............

Konu Seçenekleri