| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Galatasaray'ın sahası kapatıldı Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve 8 bin YTL para cezası aldı. Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray'a, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmada sahaya atılan yabancı maddeler ile yapılan uyarı anonslarından dolayı 1 maç seyircisiz oynama ve 3 bin YTL para, küfürlü tezahüratlar nedeniyle de 5 bin YTL para cezası verdi. Buna göre Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, yarın Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Burhaniye Belediyesi ile yapacağı maçı seyircisiz oynayacak. İnternet Haber İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (28-11-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayanların maçında olmasın bari Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen o maçı izledinmi, izlemediysen az biraz anlatayım, Fenerbahçe tv tribün sesini kıstı edilen küfürlerden, tribünler karıştı, daha ilk dakikalarda kavga çıktı, tribünlerden atılan yabancı maddenin haddi hesabı yoktu, gsli ABD'li basketçi tribündeki kardeşini aldı oradan soyunma odasına gönderdi. Düşün artık... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (29-11-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hak etmisdik cezayi insallah gecen seneki gibi cifte standart cezalar olmaz ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (29-11-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diyorum işte, bayanların maçında bari böyle rezillikler olmasın...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=14795 26 Kasim tarihinde bu uclunun yakalanmasindan sonra bu cezanin cikmasi sasirtici Turgay demirel basketbol federasyonu baskanidir bilmeyenler icin hep bizim saha kapanir fenerin bir kere bile kapatmiyorlar nediyelim koltuk sevdasi baska bir sey koltugunu kime borclu oldugu belli . ![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 Konu ~sebofan_memo~ tarafından (29-11-08 Saat 18:51 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (29-11-08) |
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Papermoonlar ne zaman unuttunuzda bize saldırıyorsunuz? İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
![]() |
| Tags |
| internet haber, tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |