| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
Cim-bomlulur istermiydi fener sampiyonlar liginde 1ci olsun? onlar arasindaki rekabet yalniz Turkiyedemi yoksa......? |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Türk olarak Evet Koyu Bir Galatasarayli olarakda hayir ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (12-04-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu konuda bir hinlik görüyorum sanki tartısma cıkarmak icin acılmıs gibi ![]() ben bi galatasaraylı olarak görmek isterim tabi ama eger sampiyonlar liginde galatasaray da varsa gs 1. fener de 2. olsun Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ben eksiktim hayir hic bir tartisma cikarmak icin diyil. sadece Rusiyada fener-csk oyununda bir qrup Galatasarayliar CSK tarafini tutuyordu. bu bana qarip geldi. ben koyu bir cim-bomluyum ama fenerin guzel oyunlari icin onu alkisliyorum
|
|
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.499
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fener Brezilya liginde değil mi nasıl Avrupa şampiyonlar liginde oynuyor anlamıyorum :-))
![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
anlamadim?
|
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.275
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #8 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bide soruya cevap vereyim hasta bir fenerli olarak: (benim tanıdığım) hiç bir 65araylı fenerbahçenin avrupada başarılı olmasını istemez... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... | |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir turk ister bence
avrupada biz birlikde mucadele etmeliyiz |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2774 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +++++ Gidelim, Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde... Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik... Ve hiç sevişmedik sevda tadında... Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık.... Sadece umutları alalım yanımıza Gerisi ardımızda kalsın... ![]() |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
sweetdream haklisin:-)
|
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | shampiyonlar ?? Bu sh özentiLiği nerden geLiyo Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konuyu acan arkadas azeri galiba tam sökememiş türkçeyi Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #14 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazı fesat gsliler istemez csk yı tutanların türklüğünden şüphelenirim koyu bir fenerli olarak böyle düşünüyorum... |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimle bu konuda anlasiyormusun?
[quote=_zeynep_kübra_;1459149]bazı fesat gsliler istemez csk yı tutanların türklüğünden şüphelenirim koyu bir fenerli olarak böyle düşünüyorum...[/QUOTE 364gun kaybetmekdense 1gun kazanmak daha iyidir. |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende baska harf yok |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |