DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları

Konu Seçenekleri
Eski 12-04-08, 14:58 Çevrimdışı   #1
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
isaret Galatasaraylilar Fenerbahcenin shampiyonlar liginde 1ci yeri tutmasini istermiydi?

Cim-bomlulur istermiydi fener sampiyonlar liginde 1ci olsun? onlar arasindaki rekabet yalniz Turkiyedemi yoksa......?
Eski 12-04-08, 15:04 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir Türk olarak Evet

Koyu Bir Galatasarayli olarakda hayir ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 15:43 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben bu konuda bir hinlik görüyorum sanki tartısma cıkarmak icin acılmıs gibi

ben bi galatasaraylı olarak görmek isterim tabi ama eger sampiyonlar liginde galatasaray da varsa gs 1. fener de 2. olsun

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 15:52 Çevrimdışı   #4
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Bir ben eksiktim hayir hic bir tartisma cikarmak icin diyil. sadece Rusiyada fener-csk oyununda bir qrup Galatasarayliar CSK tarafini tutuyordu. bu bana qarip geldi. ben koyu bir cim-bomluyum ama fenerin guzel oyunlari icin onu alkisliyorum
Eski 12-04-08, 16:10 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Fener Brezilya liginde değil mi nasıl Avrupa şampiyonlar liginde oynuyor anlamıyorum :-))

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 16:16 Çevrimdışı   #6
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
anlamadim?
Eski 12-04-08, 17:35 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.696
Teşekkür etti: 1.275
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11213
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
evet

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 18:35 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tutbenidüşmeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fener Brezilya liginde değil mi nasıl Avrupa şampiyonlar liginde oynuyor anlamıyorum :-))
aslında bu cümlenin şakayla karışık bir taş olduğunu biliyorum ama yazmassam içim rahat etmez: barselonada bir dönem hollandalıdan geçilmiyordu ama kimse onlara hollanda takımı demiyordu. her hoca kendi beğendiği ekolden oyuncuyu getirir. hem bu arada israil avrupa takımı değil ama şl de takımları oynuyor.

bide soruya cevap vereyim hasta bir fenerli olarak: (benim tanıdığım) hiç bir 65araylı fenerbahçenin avrupada başarılı olmasını istemez...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 20:46 Çevrimdışı   #9
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bir turk ister bence

avrupada biz birlikde mucadele etmeliyiz
Eski 12-04-08, 20:53 Çevrimdışı   #10
Stajyer

SweetDream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2774
SweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyor
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir Türk olarak Evet

Koyu Bir Galatasarayli olarakda hayir ((:
+++++

Gidelim,
Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde...
Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik...
Ve hiç sevişmedik sevda tadında...
Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık....
Sadece umutları alalım yanımıza
Gerisi ardımızda kalsın...
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 21:42 Çevrimdışı   #11
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
sweetdream haklisin:-)
Eski 12-04-08, 21:43 Çevrimdışı   #12
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
shampiyonlar ??

Bu sh özentiLiği nerden geLiyo

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 21:45 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Metu İz baCK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
shampiyonlar ??

Bu sh özentiLiği nerden geLiyo
konuyu acan arkadas azeri galiba tam sökememiş türkçeyi

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 21:57 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Sanatkârlar grubu

_zeynep_kübra_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:483
_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor_zeynep_kübra_ ara sıra gören oluyor
bazı fesat gsliler istemez csk yı tutanların türklüğünden şüphelenirim koyu bir fenerli olarak böyle düşünüyorum...

HERKES 1 GÜN GALATASAYARLI OLUCAK AMA 364 GÜN FENERBAHÇELİ...
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-04-08)
Eski 12-04-08, 22:05 Çevrimdışı   #15
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
benimle bu konuda anlasiyormusun?

[quote=_zeynep_kübra_;1459149]bazı fesat gsliler istemez csk yı tutanların türklüğünden şüphelenirim koyu bir fenerli olarak böyle düşünüyorum...[/QUOTE
364gun kaybetmekdense 1gun kazanmak daha iyidir.
Eski 12-04-08, 22:08 Çevrimdışı   #16
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bende baska harf yok

Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyu acan arkadas azeri galiba tam sökememiş türkçeyi
ben sh yazmak mecburiyyetindeyim. daha sonra bu problemi kaldiracam

Konu Seçenekleri