Konu Seçenekleri
Eski 21-07-07, 20:40 Çevrimdışı   #1
Stajyer

AfacaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 86
Teşekkür etti: 51
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:429
AfacaN ara sıra gören oluyorAfacaN ara sıra gören oluyorAfacaN ara sıra gören oluyorAfacaN ara sıra gören oluyorAfacaN ara sıra gören oluyor
kahkaha galatasaraylılar izlemesin... :)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Eski 22-07-07, 02:54 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

Masal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 558
Teşekkür etti: 404
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1087
Masal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuş
Bir Galatasarayalıolarak çok sinirlendim bişeyler söylemek isterdim ama bunu yapaların seviyesine düşmek istemiyorum......... hoş degil....
Eski 22-07-07, 02:56 Çevrimdışı   #3
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sinirLenmene hiç gerek yok öNce kendi çok şanLımıymış neymiş tarihLerini örensinLerde

ne oLdukLarını iyice görsünLer soNra

utançLarından dışarı çıkamazLar ....

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
Masal (22-07-07)
Eski 22-07-07, 03:04 Çevrimdışı   #4
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
çok komik olmuş....
bi GS lı olrk çok beğendim....
Mesaja teşekkür eden:
AfacaN (22-07-07)
Eski 22-07-07, 03:09 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

Masal - ait Avatar
Masal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuşMasal üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sinirLenmene hiç gerek yok öNce kendi çok şanLımıymış neymiş tarihLerini örensinLerde

ne oLdukLarını iyice görsünLer soNra

utançLarından dışarı çıkamazLar ....

Konu Masal tarafından (22-07-07 Saat 03:17 ) de değiştirilmiştir..
Eski 22-07-07, 03:11 Çevrimdışı   #6
Rektör

Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

.

Konu Metu İz baCK tarafından (22-07-07 Saat 03:14 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Masal (22-07-07)
Eski 22-07-07, 03:13 Çevrimdışı   #7
Rektör

Ruhsal Durumum:
http://www.forumiq.com/fenerbahcenin...t=yalan+tarihi

.

Mesaja teşekkür eden:
Masal (22-07-07)
Eski 22-07-07, 03:30 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
imzama bir göz atın...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Masal (22-07-07)
Eski 22-07-07, 03:52 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

Masal - ait Avatar
Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce izlememiştim teşekkür ederim...
Eski 22-07-07, 20:43 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Kimin tarihinin yalan olup olmadığı belgeleriyle birlikte FenerBahçe Spor Kulübü binasında bulunuyor Ayrıca burda o enn ateşli taraftar gruplarından birini görüyoruz

Galiyev

Konu Seçenekleri