Konu Seçenekleri
Eski 03-09-07, 16:40 Çevrimdışı   #1
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.163
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1569
sabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Galiba ben :&

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
нѕуη (03-09-07), CiiqOlatAa (24-09-07), HaMMuRaBi (06-09-07), Proserpina (03-09-07), sawasuar (02-10-07), SerseriKursun (03-09-07), Snorland (03-09-07), YaGMuR_CiNi (03-09-07)
Eski 03-09-07, 16:41 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
la ramo basina saksimi dustu

neyse mormor resmin için tesekkurler

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
sabis33 (03-09-07), Virane (03-09-07)
Eski 03-09-07, 16:42 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Allahtan Takım güzel kurtarmış seni

Sağolasın senide gördük

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
sabis33 (03-09-07)
Eski 03-09-07, 16:43 Çevrimdışı   #4
Doçent

sabis33 - ait Avatar
sabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yok lem milletin resimlerine bakıyoz bakıp bakıp kaçtı dimesinler kim bakıyo görsünler dedim
Eski 03-09-07, 16:44 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mazerete bak allahim yaa

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Konu нѕуη tarafından (03-09-07 Saat 16:47 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: im unutmusum da :D
Eski 03-09-07, 16:46 Çevrimdışı   #6
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
hiç olmazsa iş başında takım elbiseli bizim gibi cnc başında yağ içine değil

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
sabis33 (03-09-07), şualar (03-09-07)
Eski 03-09-07, 16:46 Çevrimdışı   #7
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yemede yanında yat olum alla alla
Eski 03-09-07, 16:51 Çevrimdışı   #8
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
uĞuR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç olmazsa iş başında takım elbiseli bizim gibi cnc başında yağ içine değil
Takım elbise hikaye burda nerdeyse senden beterimm Kampanya döneminde giyiyom genelde mecburi oda neyse öle
Eski 03-09-07, 16:51 Çevrimdışı   #9
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allahtan Takım güzel kurtarmış seni

Sağolasın senide gördük

Malzeme güzel naparsın ne takım elbisesi
Eski 03-09-07, 17:04 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Guzel Guzel
ama biktim seni hep morla gormekten

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
sabis33 (03-09-07)
Eski 03-09-07, 17:06 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
medeni cesaretinden dolayi tesekürler
Mesaja teşekkür eden:
sabis33 (03-09-07)
Eski 03-09-07, 17:08 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
lem sabis bu ne hal lem düğünemi gidiyon

yaşıkıklı çıkmışın ama

e hadi senide görmüş olduk
Mesaja teşekkür eden:
sabis33 (03-09-07)
Eski 03-09-07, 17:13 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 03-09-07, 17:16 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.812
Teşekkür etti: 1.555
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:33931
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Vayy rmz bey o değerLi resmini payLaşabiLmiş
kravata bayıLdımm
ehh kravatı takanda idare eder

.

.

3

2

1

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!)
Mesaja teşekkür eden:
sabis33 (03-09-07)
Eski 03-09-07, 17:28 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
saçma bir mazeretlede olsa senide gördük yaf

Eski 03-09-07, 17:29 Çevrimdışı   #16
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Guzel Guzel
ama biktim seni hep morla gormekten
Mor yakışıyo napıyımmmmm
Eski 03-09-07, 17:29 Çevrimdışı   #17
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
OyUnCu_dAnA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
saçma bir mazeretlede olsa senide gördük yaf

o mazeret gerçek mi sence neyse
Eski 03-09-07, 17:30 Çevrimdışı   #18
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
иỉℓαу´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vayy rmz bey o değerLi resmini payLaşabiLmiş
kravata bayıLdımm
ehh kravatı takanda idare eder

Ah ah kimler istemedei o kravatı bi bilsen ( kimse )

tişkür
Eski 03-09-07, 17:31 Çevrimdışı   #19
Doçent

sabis33 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
``T-Mac´´´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lem sabis bu ne hal lem düğünemi gidiyon

yaşıkıklı çıkmışın ama

e hadi senide görmüş olduk
yok lem iş halim bu benim

saol
Eski 03-09-07, 18:23 Çevrimdışı   #20

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.291
Teşekkür etti: 18.825
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ah be Sabis ne günlerdi Seni Sabiha sanıyordum
Takım elbiseli falan bir adam görünce şaşırdım tabii
Teşekkürler Sabis (Sabiş değil valla)

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.

Konu Seçenekleri