DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 20-06-08, 22:48 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
..:::Gamze"m" (aladea) iyi ki doğdun :::..

Canım kuzenim

21 haziranın önemi çok büyük

gunduzlerin kisalmaya ba$ladigi gun.

sakaryanin kurtulus gunudur.

yaz solstisi(kuzey yarımküre için)
-güneş ışınları `yengeç dönencesi`ne dik düşer.
-kuzey yarımkürede en uzun gündüz, en kısa gece....
güney yarımkürede en kısa gündüz, en uzun gece yaşanır.
-bu tarihten itibaren kuzey kutbunda 6 ay gündüz, güney kutbunda ise 6 ay gece yaşanır.
-aydınlanma dairesi kutup dairelerinden* geçer

- kuzey yarım küre güneşe daha fazla çevrilmiş durumdadır
- kuzey yarım kürede yaz, güney yarım kürede kıştır
- aydınlanma dairesi kutup dairelerine teğet geçer
- kuzey yarım kürede en uzun gündüz, güney yarım kürede en uzun gece yaşanır
- kuzey kutup dairesinde 24 saat gündüz, güney kutup dairesinde 24 saat gece yaşanır.
- güneş ışınları yengeç dönencesine dik gelir ve yengeç dönencesinde saat 12de cisimlerin gölgeleri oluşmaz.
- bu tarihten sonra kuzey yarım kürede gündüzler, güney yarım kürede geceler kısalmaya başlar.

ama en önemlisi benimmmm canım kuzenim doğum günüdür

canımın içi Allah uzun uzun mutlu sağlıklı bir ömür versin sana benim için önemin büyük
anlatamam seni nasıl sevdiğimi bir gün geçmez hemen ararım merak ederim nasılsın diye

Allah bizi hiç ayırmasın yds öncesi umarım bu kutlama sana moral olur ben sana güveniyorum en iyisini yapacaksın Allahın izniyle tabi
canımsın ailemden parçasınnn
seni seviyorum güzelim
iyi ki doğdun

ses kaydın

senin için 57364957366374 kelimeyi 40 saniyede bitirdim

Alıntı:
Ses kaydı için süleymana teşekkür ederim

ama sonrasında
Süleymanın gerçek yüzü

Süleyman:

yolladım pm
ESRA:
ayyy allh razı olsun yaaa
valla sen olmasan
Süleyman:
Aksaray Akbank Şubesi ***** Süleyman Okutan
ESRA:

allhmm yaa ölcem ben
Süleyman:
12500$
Süleyman:

ESRA:
bunu yazmazsam siteye
Süleyman:

ESRA:
rüşvetle iş yaptırıyoruzz
Süleyman:
yaazz gizlim saklım yok
Süleyman:
ama fiyat tarifem açığa çıkacak
ESRA:
sen görürsün
Süleyman:

Süleyman:
Arkadaşlar bu fiyat sürekli müşteriler içindir
Süleyman:

ESRA:

Süleyman:
İlk iş için 20.000$ aşşağısı kurtarmaz debe
ESRA:
tamam tamam öğrendi herkes
Süleyman:

ESRA:
şimdi ben bunları hazırlayım saat 12de konuyu açarım

ESRA:
çok sağol tekrar

Süleyman:
Bişey değil ya
Süleyman:
bunları o konuyamı yazacan
ESRA:
evt
ne sandın
Süleyman:
Doğum Günün kutlu Olsun Gamze
ESRA:
ahaha
Süleyman:
bunuda yaz bari
ESRA:
tamam
hadi bir el salla
Süleyman:
bu akşam yenersek doğum günü milli takım kutlamasına döner ama
Süleyman:
öpücük atsam foruma

ESRA:
hadi ne yapcaksan çabuk maç mı izleym konumu açayım

Süleyman:

MUJJJJKKKsssSs

Süleyman:
Doktor hariç herkese

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
нѕуη (21-06-08), ●єℓιƒ● (21-06-08), acemi (22-06-08), aLadea (20-06-08), Bεяsŧŷ (21-06-08), Bir Ben Eksiktim (21-06-08), CnRaLpEr (21-06-08), CSKN (21-06-08), GuZeLBeLa (21-06-08), LoVeR (21-06-08), n!da (20-06-08), Proserpina (21-06-08), RebeL (20-06-08), Snorland (20-06-08), storm_fatih (20-06-08), `Hiperaktif (21-06-08)
Eski 20-06-08, 22:49 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.699
Teşekkür etti: 4.390
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:75086
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bebekim nette olamayacağı için ben ekliyorum çalışmasını fındığı
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı

'Deniz Ülkesi

|6|

'

Artık özel bir cehenneme koydular beni
Kimse duyamaz, kimse bilemez,
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
aLadea (20-06-08), CnRaLpEr (21-06-08), Proserpina (21-06-08), Snorland (20-06-08)
Eski 20-06-08, 22:50 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Viledam benim
iyiki varsın canım
maviş

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 22:54 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Doğum Günün kutlu Olsun Gamze

Esra halal olsun vallahi
Dip not: Yukarıdaki tarifede enflasyon dikkate alınmamıştır
Oleyyy oleyy oley oleyyyyy Şampiyoooon Türkiyeeee
Daha maç bitmedi bitsin gelcem yenersek yoksa kaybolurum

İyi varsın Güzel kardeşim Nice Mutlu Senelere

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 22:56 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Beraber Nice Yıllara Gamze... Sevdıklerın Ve Senı Sevenlerle =)

Araya Benı De SıkısTırabılırsın :p
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 22:58 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Doğum gününüz kutlu olsun (:

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:06 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dogum günün kutlu olsun
nice güzel yıllara

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:13 Çevrimdışı   #8
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ziçm ya ben böyle maçin taa he pardon maçi yarim birakip konumu açmaya geldim neyse hadi

nice nice mutlu yillara ..
seni seviyorum,
iyi ki varsin Gamze (=
çilginlikta sinir tanimamaya devam ..
sen böyle güzelsin

bye bye

Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:16 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.726
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Doğum günün kutLu oLsn cnmm..

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:19 Çevrimdışı   #10

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.204
Teşekkür etti: 5.007
RepForum Gücü: 225
Forum Puanı:102282
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Doğum günün kutlu olsun aladea

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:20 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.797
Teşekkür etti: 6.130
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar herşey umut ettiğin gibi olsun

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:35 Çevrimdışı   #12

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.891
Teşekkür etti: 6.499
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
doğum günün kutlu olsun canım.
sevdiklerinle nice mutlu yaşlara.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:42 Çevrimdışı   #13

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğum Günün Kutlu Olsun aladea , Eski Dost...

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:43 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ayyy çok güzel olmus eso eline sağlıkkk

çok çok tşk.ederim umarım hiç ayrılmayızzzz

iyi ki doğdum

.

.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MareNostrum (21-06-08), MiSsCaT (21-06-08), RebeL (20-06-08)
Eski 20-06-08, 23:44 Çevrimiçi   #15
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Dogum günün kutlu olsun Gamshey (:
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (20-06-08)
Eski 21-06-08, 00:05 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gülümseme

Alıntı:
CnRaLpEr
sağol abi tşk.ederim güzel kutlaman için

Alıntı:
RebeL
sağol gökhannnn,canımmmm bu arada o mavi değil yeşil

Alıntı:
Snorland
teşekkür ederim süloooo =) ayrıca Türkiyeee Türkiyeee

Alıntı:
storm_fatih
hepimiz inşallah =) tşk.ederim sıkıştırdım araya

Alıntı:
SiSin
çok sağol canım

Alıntı:
RüyaM
teşekkür ederim =)

Alıntı:
LaViNia
laviiiii çılgın hatunum çok teşekkürler çılgınlığa tam gaz devam iyi ki varsın

Alıntı:
$.<3.M.!.N
teşekkür ederim

Alıntı:
Okyanus & hazal
teşekkür ederim güzel ablalar

Alıntı:
Opeth
kutlaman için tşk.ederim Opeth aplaaaa

Alıntı:
rookie
gürkan,teşekkürler canım

Alıntı:
Virane
Fatihhhhhh teşekkür ederim

.

.

Konu aLadea tarafından (21-06-08 Saat 00:13 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
CnRaLpEr (21-06-08), LaViNia (21-06-08), RebeL (21-06-08)
Eski 21-06-08, 00:48 Çevrimdışı   #17

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.291
Teşekkür etti: 18.825
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kız fındııııkkkkkk uğurlu geldin uğuırluuuuuuuuuu

Nice güzel yaşlara canımın parçası, küçücük bebeciğim

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (21-06-08)
Eski 21-06-08, 00:51 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri