| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | ..:::Gamze"m" (aladea) iyi ki doğdun :::.. Canım kuzenim ![]() 21 haziranın önemi çok büyük ![]() ![]() gunduzlerin kisalmaya ba$ladigi gun. sakaryanin kurtulus gunudur. yaz solstisi(kuzey yarımküre için) -güneş ışınları `yengeç dönencesi`ne dik düşer. -kuzey yarımkürede en uzun gündüz, en kısa gece.... güney yarımkürede en kısa gündüz, en uzun gece yaşanır. -bu tarihten itibaren kuzey kutbunda 6 ay gündüz, güney kutbunda ise 6 ay gece yaşanır. -aydınlanma dairesi kutup dairelerinden* geçer - kuzey yarım küre güneşe daha fazla çevrilmiş durumdadır - kuzey yarım kürede yaz, güney yarım kürede kıştır - aydınlanma dairesi kutup dairelerine teğet geçer - kuzey yarım kürede en uzun gündüz, güney yarım kürede en uzun gece yaşanır - kuzey kutup dairesinde 24 saat gündüz, güney kutup dairesinde 24 saat gece yaşanır. - güneş ışınları yengeç dönencesine dik gelir ve yengeç dönencesinde saat 12de cisimlerin gölgeleri oluşmaz. - bu tarihten sonra kuzey yarım kürede gündüzler, güney yarım kürede geceler kısalmaya başlar. ![]() ![]() ama en önemlisi benimmmm canım kuzenim doğum günüdür canımın içi Allah uzun uzun mutlu sağlıklı bir ömür versin sana benim için önemin büyük anlatamam seni nasıl sevdiğimi bir gün geçmez hemen ararım merak ederim nasılsın diye Allah bizi hiç ayırmasın yds öncesi umarım bu kutlama sana moral olur ben sana güveniyorum en iyisini yapacaksın Allahın izniyle tabi canımsın ailemden parçasınnn seni seviyorum güzelim iyi ki doğdun ses kaydın ![]() senin için 57364957366374 kelimeyi 40 saniyede bitirdim ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() |6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi) | нѕуη (21-06-08), ●єℓιƒ● (21-06-08), acemi (22-06-08), aLadea (20-06-08), Bεяsŧŷ (21-06-08), Bir Ben Eksiktim (21-06-08), CnRaLpEr (21-06-08), CSKN (21-06-08), GuZeLBeLa (21-06-08), LoVeR (21-06-08), n!da (20-06-08), Proserpina (21-06-08), RebeL (20-06-08), Snorland (20-06-08), storm_fatih (20-06-08), `Hiperaktif (21-06-08) |
| | #2 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.390
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:75086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebekim nette olamayacağı için ben ekliyorum çalışmasını fındığı ![]() Alıntı:
|6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum Günün kutlu Olsun Gamze ![]() Esra halal olsun vallahi ![]() Dip not: Yukarıdaki tarifede enflasyon dikkate alınmamıştır ![]() Oleyyy oleyy oley oleyyyyy Şampiyoooon Türkiyeeee ![]() Daha maç bitmedi bitsin gelcem yenersek yoksa kaybolurum ![]() İyi varsın Güzel kardeşim Nice Mutlu Senelere ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aLadea (20-06-08) |
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.213
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum gününüz kutlu olsun (: ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogum günün kutlu olsun nice güzel yıllara Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #11 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.130
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar herşey umut ettiğin gibi olsun Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #12 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.499
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice mutlu yaşlara. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayyy çok güzel olmus eso eline sağlıkkk ![]() çok çok tşk.ederim umarım hiç ayrılmayızzzz ![]() iyi ki doğdum ![]() ![]() . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #16 | ||||||||||||
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
tşk.ederim güzel kutlaman için ![]() Alıntı:
bu arada o mavi değil yeşil Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
çok teşekkürler çılgınlığa tam gaz devam iyi ki varsın ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
kutlaman için tşk.ederim Opeth aplaaaa ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
teşekkür ederim ![]() . Konu aLadea tarafından (21-06-08 Saat 00:13 ) de değiştirilmiştir.. | ||||||||||||
|
| | #17 |
![]()
Teşekkür etti: 18.825
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kız fındııııkkkkkk uğurlu geldin uğuırluuuuuuuuuu ![]() Nice güzel yaşlara canımın parçası, küçücük bebeciğim Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aLadea (21-06-08) |
| | #18 |
| Grup Lideri |