| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
bir gün bi baba ve oğul araba ile gezintiye çıkmışlar gezinti sırasında benzinleri bitmiş ve yol kenarındaki tek ağacın yanına arabayı park etmiş ve oğlunu arabada bırakarak benzin almaya gitmiş çocuk babası gdince bi süre uyumus dahada beklemiş ama babası gelmemiş çocuk arabanıın üzerin de garib tın tın diye sesler duymuş çok korkmuş ve arabanın kapılarını kilitlemiş bu ses devam ediyormuş çok korkmuş ve hemen polisi aramış sadece olduğu yeri bildirmiş ve yardım istemiş polis gelmiş çocuğu araba dan çıkarmış o tın tın eden sey ise satanistler tarafından babasının bası kesilip arabanın üzerine asılmış düşen kan damlaları tın tın diye ses çıkarıyırmuş ister inanın ister inanamayın |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (15-08-07) |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanmam zaten satanistin işi gücü yok adamın kafasınımı kesicek... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de hem onlar erkeklerle uğraşmıyor |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:200 ![]() ![]() ![]() |
onLarın ılgı aLanLARı kedıLer |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç bir olay tşk....
![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güldüğüme bakmayın tırstım walla Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kızzzzzzzzznerden buldn da yazdn bnu çiqolata prenses ![]() ürpertici tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| | #9 |
![]()
Teşekkür etti: 18.825
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şehir Efsaneleri miydi neydi, öyle bir filmde var bu sahne Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çekin bi besmele bişicik olmaz evelallah ![]() hiç ürkmem böyle şeylerden ![]() . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |