Konu Seçenekleri
Eski 14-02-07, 12:38 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
GAREZ filminin oyunu..

oyunu mutlaka ses açık oynayın ve benden uyarması oyun biraz korkutucu sonra demedi demeyin
http://www.bigspaceship.com/archive/thegrudge/

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
adorable_17 (04-04-07), SecReT_G!RL (19-02-07)
Eski 14-02-07, 12:55 Çevrimdışı   #2

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.891
Teşekkür etti: 6.499
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hemen bakıyorum

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 14-02-07, 13:02 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
geğiriyo bu dangalak

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Eski 14-02-07, 13:09 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
geğiriyo bu dangalak
filmde de öyleydi beğendin mi

Eski 14-02-07, 13:29 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 14-02-07, 13:57 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
filmde de öyleydi beğendin mi

hııı sorma bayıldım

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Eski 14-02-07, 14:24 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hehe ne dandik bi oyun bu yaaaaaaaaa
oyun dünyasının yüz karası
Eski 14-02-07, 14:39 Çevrimdışı   #8

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Ödüller:
bence bi flash oyun için hiçte fena değil

Eski 19-02-07, 01:03 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

fdfirat - ait Avatar
Genel Mesajlar: 16
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
fdfirat Herkese mesafeli
hocam kusura bakma ama güzel bir oyun degil
Eski 19-02-07, 01:06 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Ödüller:
yahu ne kusura bakcam oyunu ben yapmadım ya yapan kişi bakıyosa baksın kusura ben sadece paylaştım benlik bişi yok ortada ister beğenin ister beğenmeyin sorun değil benim için

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (26-02-07)
Eski 21-02-07, 13:41 Çevrimdışı   #11
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
yahu ismi yazıorum kalıo öyle proceeda da bassam bisey demişmio o sayfada kalıo anlamadım :((
Eski 25-02-07, 19:11 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Efektler kötü yawwww.

Eski 25-02-07, 19:13 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Alıntı:
MeTaL_KeDi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yahu ismi yazıorum kalıo öyle proceeda da bassam bisey demişmio o sayfada kalıo anlamadım :((
bide ınıtıalsa a bi harf yazacan.

Eski 15-04-07, 16:25 Çevrimdışı   #14
Asistan
Spor grubu

dj-crazy-boy38 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 435
Teşekkür etti: 156
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:13
dj-crazy-boy38 Herkese mesafeli
paylasımın için saol...

http://mc-nefret.xphpbb.com/index.php
Eski 15-04-07, 16:35 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya ben oyundan pek bişi anlamadm oynuomuym onuda anlamadm
yinede paylaşım için saol

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 15-04-07, 16:57 Çevrimdışı   #16
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Oldum Daha oncede oynamistim film yeni ciktiginda.. Grudgeler bi sure sonra sinir bozucu oluyo

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 15-04-07, 16:58 Çevrimdışı   #17
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.047
Teşekkür etti: 2.381
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
hıc ısım olmas paylasımın ıcın saool ama benım gece uykususluk gıbı bı nıetım yok

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 28-04-07, 11:02 Çevrimdışı   #18
Stajyer

firari0419 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 47
Teşekkür etti: 67
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-13
firari0419 Gören görmemezlikten geliyor
çok güzel
Eski 03-07-07, 17:42 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.317
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
çok saçma

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın

Konu Seçenekleri