| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Gari Ege Bölgesi nin vazgeçilmez kelimesidir. Bölge gibi o da sıcacıktır. neredeyse tüm cümlelerin sonuna yakışmaktadır kendileri ne diyon gari Gidem mi gari ![]() en çok Hadi ye yakısır ve hadi gari olarak kullanıldıgında tadından yenmez ![]() Usak civarinda "gali" olarak kullanılır. Uzunca bir süre kurtulmaya çalıştım bu gari kelimesinden ama hala kullanmaktayım Kullanın kullandırın ve samimiyeti yakalayın ![]() şunu unuttum nişliyvecez gari gızımız ![]() süper Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.843
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hukuk hocamız geldi aklıma ![]() adam Rusya taraflarından dı ![]() kadın demezdi gari derdi oy aklıma geldi ![]() ne de kızardı he gülünce ![]() neden gülüyorsunuz gari değil mi derdi Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (20-06-08) |
| | #3 |
Teşekkür etti: 4.390
Forum Gücü: 166 Forum Puanı:75086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu biliyorum ![]() genelde konyalılar kullanıyor izmirde |6| ' Artık özel bir cehenneme koydular beni Kimse duyamaz, kimse bilemez, |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nedense bende direk karı kelimesinin konusma dilindeki hali olarak cagrısım yaptı Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gari ye açıkcası alısık değilim normali galidir ![]() gari harbiden garı gibi geliyor Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #6 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uydurma be ![]() normali gali falan değil onun kamuoyuna yanlış bilgi verme ![]() efendim gari kelimesi cümlenin neresine koyarsanız koyun cuuk diye oturur hiç yerini beğenmeme gibi bi sorunu yoktur çoğunuzun lays reklamlarından duyduğu bu kelime benim hayatımın senelerinin kabusudur bu şiveye alışmıycam diye çok ıkınmama rağmen en sonunda yakama yapıştı ve ilk kullanmaya başladığım kelimede bu hadi ben gidiveren gari MmMmMmMmMmMmm...! | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |