| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Marlon Branda ( brandacı ) Kıllıoğlu Ekmek Fırını Cafer Cafe Ananın Yeri Shark Sofrası Bakkal Gazi Çotanak İletişim Kalpazan Emlak Barbar Bar & Cafe Fotosentez ( fotoğraf stüdyosu ) Des-Tur GIpta Et ( Kasap ) Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Totoş Pastahanesi ( İzmir ) Ezik gıda pazarı - ferahevler Keko Market (samandağ/antakya) 31 Eczanesi - Hatay Tıkınak ( Manisa’da Bir Lokanta ) Uçkur Giyim ( iç çamaşır dükkanı ) Ctrl+Alt+Delete ( internet cafe ) İnteresting Tekel Bayi ( Libadiye kavşağı / çamlıca ) Özboing Restorant ( bursa ) Cillop oto yıkama Home Simit Home Sudursun İzolasyon Gıdak Piliç Lolita ağda salonu (idealtepe) Vuruşkanlar Dış Ticaret. Mersin-Tarsus yolu üzeri Dallas Pide Salonu (kilise sokağı) Yanar Döner (beyazıtta) Aparkat Kırtasiye ( ümraniye civarında,sahibi eski boksormüş ) Dürüm Theater (Eskişehirde bir dürümcü ) Caiz Collection (moda evi) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) Fak Pide Salonu ( Hasan Fak) Zevk Kasabı Gel De İçme Birahanesi Zıkkım Restaurant Kasap Lanca ( kasap ) Voltran Lpg Ezik Bakkal Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ℓєαяѕιση (08-09-07), acemi (10-09-07), machine (15-09-07), MissCrow (07-09-07), precious_girl (12-09-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzelmiş............
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk...
parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok saçmaları var içinde saol ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Totoş Pastanesi ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:370 ![]() ![]() ![]() ![]() | ananın yeri fotosentez ![]() ![]() ![]() ben buraları görmüştüm çok güldüm ya çok güzeller |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uhehue ezik bakkal |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |